Arkoudiar1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Καλησπερα στη παρεα, ειναι να παρω κινητο για τη κοπελα μου, κ ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Θελει να εχει παρα πολυ καλη καμερα, αυτο ειναι το 1ο κριτηριο της κ μετα ολα τα υπολοιπα. Τι ακουσματα - εμπειριες εχετε απο τα συγκεκριμενα μοντελα ως χρηστες? Ποιο προτιματε και γιατι? Ευχαριστω για το χρονο σας
chios Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Redmi note 7, με gcam χτυπάει ναυαρχίδες. Υπόψην η μαμά εφαρμογή κάμερας είναι απαράδεκτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Παρτης κανενα samsung για να εχεις το κεφαλι σου υσιχο, χωρις μπαταρισματα και γαζες. 37 λεπτά πριν, chios είπε Redmi note 7, με gcam χτυπάει ναυαρχίδες. Υπόψην η μαμά εφαρμογή κάμερας είναι απαράδεκτη. Χαχαχαχα ναυρχιδες της dogee εννοεις? Διοτι στο note 6 ακομα ψαχνωνται με τα updates διοτι λογο bug δεν λαμβανουν κλησεις.
chios Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μάλλον δεν έχεις δει φώτο για να τι λες, όταν δεις το ξανά συζητάμε. 1
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Ο αλλος δεν καταλαβαινει οτι το "χτυπαει ναυαρχιδες" μετα την λεξη "gcam" αναφερεται στον τομεα της φωτογραφιας..νομιζει οτι εννοεις χτυπαει ναυαρχιδες ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ... Αφαιρεστε τον απο τους εκλογικους καταλογους αμεσα καποιος παρακαλω...
paris_chav Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω που πιστευω οτι καταλαβα, ναυαρχιδες λεγοντας, εννοουμε κινητα τυπου XS Max, P30 pro, S10 Plus. Αυτα ειναι ναυαρχιδες αυτη τη στιγμη. Και αυτα, τα χτυπαει το note 7 στις φωτογραφιες ; Eστω με gcam ; Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο ρε παιδια ; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από paris_chav
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, paris_chav είπε Εγω που πιστευω οτι καταλαβα, ναυαρχιδες λεγοντας, εννοουμε κινητα τυπου XS Max, P30 pro, S10 Plus. Αυτα ειναι ναυαρχιδες αυτη τη στιγμη. Και αυτα, τα χτυπαει το note 7 στις φωτογραφιες ; Eστω με gcam ; Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο ρε παιδια ; Οχι , δεν ειναι υπερβολικο.Αν καποιο κινητο εχει ξεκλειδωτο το "camera2 api" , το οποιο ειναι προαπαιτουμενο για να κανει δουλεια το hdr+ του gcam τα αποτελεσματα ειναι υπερβολικα καλα. Εχω εδω διπλα μου το ΝΟΚΙΑ 8 , το οποιο με το gcam κανει απιστευτα πραγματα.Ενταξει μπορει να μην χτυπαει p30 pro και xs max αλλα χτυπαει ευκολα "στην φωτογραφια" κινητα του 500αρικου και του 600αρικου. Η ουσια ειναι οτι παιρνεις ενα κινητο των 200-300 ευρω , εφοσον σε καλυπτει σε αυτα που θες...αποδοση , κατασκευη , μπαταρια , εμφανιση κλπ και στον τομεα της φωτογραφιας με ενα gcam παιζεις σαν να εχεις κινητο μεγαλυτερης "κατηγοριας".Για αυτους που δεν θελουν να ξοδεψουν μια περιουσια και η φωτογραφια δεν ειναι προτεραιοτητα νο 1 αλλα θες να κανεις και την δουλεια σου αξιοπρεπως...
paris_chav Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, mphxths είπε Οχι , δεν ειναι υπερβολικο.Αν καποιο κινητο εχει ξεκλειδωτο το "camera2 api" , το οποιο ειναι προαπαιτουμενο για να κανει δουλεια το hdr+ του gcam τα αποτελεσματα ειναι υπερβολικα καλα. Εχω εδω διπλα μου το ΝΟΚΙΑ 8 , το οποιο με το gcam κανει απιστευτα πραγματα.Ενταξει μπορει να μην χτυπαει p30 pro και xs max αλλα χτυπαει ευκολα "στην φωτογραφια" κινητα του 500αρικου και του 600αρικου. Η ουσια ειναι οτι παιρνεις ενα κινητο των 200-300 ευρω , εφοσον σε καλυπτει σε αυτα που θες...αποδοση , κατασκευη , μπαταρια , εμφανιση κλπ και στον τομεα της φωτογραφιας με ενα gcam παιζεις σαν να εχεις κινητο μεγαλυτερης "κατηγοριας".Για αυτους που δεν θελουν να ξοδεψουν μια περιουσια και η φωτογραφια δεν ειναι προτεραιοτητα νο 1 αλλα θες να κανεις και την δουλεια σου αξιοπρεπως... Απλα για το συγκεκριμενο μοντελο ειχα την εντυπωση οτι το note 7 pro που δεν ερχεται εδω και εχει καμερα της Sony, ειναι αυτο που εχει τις μεγαλες φωτογραφικες δυνατοτητες.
saruman123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Arkoudiar1s είπε Καλησπερα στη παρεα, ειναι να παρω κινητο για τη κοπελα μου, κ ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Θελει να εχει παρα πολυ καλη καμερα, αυτο ειναι το 1ο κριτηριο της κ μετα ολα τα υπολοιπα. Τι ακουσματα - εμπειριες εχετε απο τα συγκεκριμενα μοντελα ως χρηστες? Ποιο προτιματε και γιατι? Ευχαριστω για το χρονο σας Αφού είναι προτεραιότητα η κάμερα εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξει το Mi8 lite που είναι πολύ καλύτερο από αυτά τα δύο σε αυτόν τον τομέα με Sony φακό. Έχει βέβαια και τα αρνητικά του. Όπως δεν έχει ραδιόφωνο και ξεχωριστή υποδοχή για θύρα ακουστικών και με μικρότερη μπαταρία από τα άλλα δύο. 1 ώρα πριν, paris_chav είπε Απλα για το συγκεκριμενο μοντελο ειχα την εντυπωση οτι το note 7 pro που δεν ερχεται εδω και εχει καμερα της Sony, ειναι αυτο που εχει τις μεγαλες φωτογραφικες δυνατοτητες. Άλλο note 7 και άλλο note 7 pro. Που στο pro δεν υποστηρίζει και την 800αρα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα