Console Master0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τα συγκεκριμένα ακουστικά? Βλέπω πως έχουν πολύ καλό ποσοστό αξιολογήσεων (όπως και γενικότερα τα ακουστικά της Sades)! Τώρα έχω τα Genesis H59 τα οποία αγόρασα το 2016 στα 24 ευρώ!! Επειδή όμως είναι βαριά, εδώ και μερικούς μήνες ψάχνω για καινούργια! Με όσα έχω δοκιμάσει όμως έχω απογοητευτεί! Δοκίμασα το HyperX Cloud Stinger (50 ευρώ) και ήταν πραγματικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!! Το χειρότερο προϊόν που έχει περάσει από τα χέρια μου με διαφορά! Ποιότητα ήχου: Τραγική!!!! Στις υψηλές συχνότητες παίζει και να κουφαθείς αν ακούσεις για πάνω από 5 λεπτά συνεχόμενα! Όχι δεν υπερβάλω! Τόσο χάλια είναι στις υψηλές συχνότητες! Στις μέτριες και τις χαμηλές έτσι και έτσι! Και από άποψη άνεσης: Τα φοράς 5 λεπτά και πονάς για 5 χρόνια! Είναι λες και προσπαθεί επίτηδες να σου σπάσει το Κεφάλι! 2η προσπάθεια! Audictus Creator (23 ευρώ). Ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα στις υψηλές συχνότητες αλλά και πάλι δεν φτάνουν τα Genesis H59! Μην τα πολυλογώ εδώ! Αυτά τα πήρα τώρα πρόσφατα. Πριν μερικές μέρες βασικά. Και τα έστειλα πίσω την επόμενη μέρα. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα πως πιστώθηκε ολόκληρο το ποσό (σε μετρητά όπως και ζήτησα). Meanwhile την ίδια μέρα που δοκίμασα τα Audictus Creator, μου είπε η μάνα μου να δοκίμασα τις Samsung ψείρες που είχε δώρο το κινητό της (Galaxy A7 2018)! Εγώ ψείρες δεν ήθελα να δοκιμάσω με τίποτα αλλά από την ξενέρα που έφαγα για δεύτερη φορά λέω δεν βαριέσαι! Παιδιά.... έπαθα την πλάκα μου!!!!!! Καλύτερα από ότι είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα! Και αυτά χάνουν λίγο στις ψηλές αλλά είναι πολύ καλύτερα από τα 2 προηγούμενα! Και τέλος JBL T210 Handsfree τα οποία έχει ένας φίλος μου! Έχουν πάρα πολύ μπάσο! Άλλα δεν άκουσα παραμόρφωση στις ψηλές! Ίσως και λόγο του μπάσου δεν το κατάλαβα! Ίσως (λέω ίσως) με ένα EQ αυτά να είναι τέλεια άλλα όπως και να έχει βλέπω αξιολογήσεις και οι ψείρες χαλάνε σε μερικούς μήνες οπότε όχι όπως και να έχει! Και γυρνάμε στα παλιά καλά gaming ακουστικά που είναι πιο δημοφιλείς και έχουν πιο πολλές αξιολογήσεις! Είχα βρει την Sades από παλιά αλλά ξανά έπεσα πάνω της τώρα! Βλέπω τα ακουστικά της έχουν πολύ καλές αξιολογήσεις! Έχει κανείς ακουστικά της Sades? Και ακόμα πιο συγκεκριμένα τα DPower? Αν ναι για πείτε απόδοση! Ειδικά στις ψηλές που με πονάνε.... Αλλιώς τι άλλες επιλογές υπάρχουν? Μέχρι 25-30 ευρώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα