Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mistr4l είπε

Αν είναι να κάνει την υπέρβαση και να μην έχει SSD, δεν είναι καλύτερα να ΜΗΝ κάνει την υπέρβαση, να πάρει τον imac 21.5 4k και να αγοράσει κι έναν εξωτερικό SSD (π.χ Samsung T5) και να τρέχει από εκεί το λειτουργικό ? Κι ας μείνει ο εσωτερικός για backup. 

Για εμένα είναι μονόδρομος. Αν δεν έχει SSD δεν αξίζει καμία υπέρβαση, ούτε fusion ούτε τπτ.

(Προσωπική μου άποψη πάντα) :)  

Αντιθέτως ....

Αγοράζει τώρα τον 27’  και όποτε θέλει /  μπορεί να βάλει έναν εξωτερικό ΤΒ3 αυτόν πχ που είναι το ίδιο γρήγορος σαν εσωτερικός. Και ναι τρέχει το λειτουργικό από εκεί, και κρατάει τον fusion σαν αποθήκη / backup.  End of story.

Μάλλον προβληματίσαμε πολύ τον TS ...... δεν τον βλέπω να αντιδρά......

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Αντιθέτως ....

Αγοράζει τώρα τον 27’  και όποτε θέλει /  μπορεί να βάλει έναν εξωτερικό ΤΒ3 αυτόν πχ που είναι το ίδιο γρήγορος σαν εσωτερικός. Και ναι τρέχει το λειτουργικό από εκεί, και κρατάει τον fusion σαν αποθήκη / backup.  End of story.

Ναι ναι συμφωνώ. Απλά ανεβαίνει το budget, υπό αυτή την έννοια λέω ας μείνει στο 21.5 γιατί δεν βλέπω ν'αγοράζει τελικά άμα τον φτάσουμε στα 2000Ε. 

3 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Μάλλον προβληματίσαμε πολύ τον TS ...... δεν τον βλέπω να αντιδρά......

χαχααχ Ναι κι εγώ κάτι τέτοια αντιλαμβάνομαι :P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mistr4l είπε

Ναι ναι συμφωνώ. Απλά ανεβαίνει το budget, υπό αυτή την έννοια λέω ας μείνει στο 21.5 γιατί δεν βλέπω ν'αγοράζει τελικά άμα τον φτάσουμε στα 2000Ε. 

χαχααχ Ναι κι εγώ κάτι τέτοια αντιλαμβάνομαι :P

Γι αυτό είπα να προχωρήσει τώρα με τον Fusion που το έχει αποφασίσει και αργότερα το βλέπει. 

Δεν περιορίζεται από κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...