Προς το περιεχόμενο

H ASUS παρουσίασε το ZenBook Pro Duo με δύο οθόνες 4K

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ethereum είπε

είναι πλέον απαράιτητα αυτά τα λαπτοπ σήμερα , multitasking που σου δίνει άλλον αέρα , ας πουμε μπορείς να κρατάς σημειώσεις στην δεύτερη οθόνη με το pen την ώρα που δουλεύεις στην κύρια οθόνη , τιμή υψηλή σίγουρα αλλά γι αυτόν που θα βρει οτι του ταιριάζει αξίζει

Συμφωνω με τον φιλο.

Ολοι οσοι λειτουργουν με 2 οθονες σε desktop ξερουν ποσο εργονομικο ειναι και ποσο ξενερωνουν οταν μεταφερουν τη δουλεια τους σε λαπτοπ. 

Ειναι Εξαιρετικη λυση οπως και να το κανεις. 

Για οσους το κράζουν... Οσα δεν πιανει η αλεπου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

Αν το software κανει καλα το κομματι του οσων αφορα την διαχειριση των οθονων πιστευω θα ειναι τουμπανο απο την αλλη η ψυξη στο Ελληνικο καλοκαιρι δεν ξερω πως θα ειναι

το μόνο καλό στο συγκεκριμένο είναι ότι δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από software , απλά extended desktop είναι

πράγμα που το κάνει απείρως πιο λειτουργικό και future proof από ότι αν απαιτούσε συνεχή υποστήριξη από τον κατασκευαστή (που όλοι ξέρουμε τι θα σήμαινε αυτό ) 

Προσωπικά πιστεύω ότι θα άξιζε περισσότερο αν το έκαναν και το υπολοιπο πληκτρολόγιο οθόνη και να ήταν όλο touch screen. Με ένα pen να μπορείς να κρατάς ακόμα και σημειώσεις θα ήταν ότι πρέπει για να συνοδέψει ένα ψηφιακό πληκτρολόγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2019 στις 3:52 ΜΜ, Acrobatis7 είπε

Συμφωνω με τον φιλο.

Ολοι οσοι λειτουργουν με 2 οθονες σε desktop ξερουν ποσο εργονομικο ειναι και ποσο ξενερωνουν οταν μεταφερουν τη δουλεια τους σε λαπτοπ. 

Ειναι Εξαιρετικη λυση οπως και να το κανεις. 

Για οσους το κράζουν... Οσα δεν πιανει η αλεπου...

Το productivity από τις πολλαπλές οθόνες, που βασικά εφαρμόζεται σε desktop & laptop (τυχαίνει να εχω 3 εξωτερικές οθόνες στο laptop μου. 2x27 και μια 24άρα κάθετη) αυξάνετε γιατί μπορείς να κρατήσεις ανοικτές πολλαπλές εφαρμογες στο επίπεδο των ματιών σου στον κάθετο άξονα ... την οθόνη στο οριζόντιο επίπεδο πάνω από το πληκτρολόγιο τι χρήσιμο έχει? Δεν κοιτάζει κανείς κάτω.

Και το επιχείρημα για γραφίδα, σημειώσεις κτλ δεν είναι και ιδιαίτερα δυνατό ... δεν υπάρχει επαγγελματίας που να χρησιμοποιεί γραφίδα και να μην έχει pen tablet της wagon στο pc του. 

Για εμένα, pure gimmick είναι η πρόταση ειδικά σε laptop που αγγίζουν τα mobile workstations. Άσε που μιλάμε για laptop χωρίς armrest

Επεξ/σία από gthe

1 ώρα πριν, gthe είπε

Το productivity από τις πολλαπλές οθόνες, που βασικά εφαρμόζεται σε desktop & laptop (τυχαίνει να εχω 3 εξωτερικές οθόνες στο laptop μου. 2x27 και μια 24άρα κάθετη) αυξάνετε γιατί μπορείς να κρατήσεις ανοικτές πολλαπλές εφαρμογες στο επίπεδο των ματιών σου στον κάθετο άξονα ... την οθόνη στο οριζόντιο επίπεδο πάνω από το πληκτρολόγιο τι χρήσιμο έχει? Δεν κοιτάζει κανείς κάτω.

Το οτι αυτο συμβαινει φιλε μου δεν το αμφισβητω. 

Στο λεπτοπ σου που εχεις 3 οθονες προφανως και δεν τις κουβαλας μαζι σου οταν θελεις το λαπτοπ σου σε αλλο χωρο. 

Επισης η πιο ξεκουραστη θεση του ματιου ειναι κατω. Εκει κρατας το βιβλιο οταν διαβαζεις. Οχι μπροστα. Ετσι κοιτας την tv οταν εισαι στο κρεβατι πριν κοιμηθείς. 

Το ολο συστημα με την 2η οθονη ειναι εργονομικο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...