Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μπορείς να την δανείσεις σε κάποιον να στην στρώσει 😛
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, elorant είπε Μπορείς να την δανείσεις σε κάποιον να στην στρώσει 😛 Μπα την ακύρωσα και αυτήν τελικά , θα δώ πώς θα προχωρήσω
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν είπα να μειώσω λίγο το κόστος οπότε θα παραμείνω σε 1080p gaming εφόσον δεν με χαλάει. Οπότε για να μειώσω το κόστος πήγα απο RTX2060 σε GTX1660ti Τελικά πήγα σε RTX2060 https://www.skroutz.gr/s/17351805/MSI-GeForce-RTX-2060-6GB-Gaming-Z.html?from=account_favorites Επίσης θα πάω σε 2700x και δεν νομίζω να αναβαθμίσω σε νέα γενιά γιατί μια χαρά θα με καλύπτει σε σχέση με τον i5 6500 που είχα ( με έφαγε το hype με την νέα γενιά ποτέ δεν το είχα) Τέλος αν δώ ότι με ικανοποιεί η ψύχτρα του θα την αφήσω , αλλιώς θα δώ τότε τι θα κάνω. Για οθόνη θα το σκεφτώ και θα δώ τι θα κάνω αφού είπα να μείνω σε 1080p Έκανα την παρακάτω παραγγελία + 1TB evo SSD + SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Black Υ.Γ. θα ανοίξω και ένα θέμα στις προσφορές , μου έκανε εντύπωση το πληκτρολόγιο που βλέπετε 189.29 το βρήκα στο πλαίσιο 99.90 Φωτό στο ανάλογο τοπικ όταν με το καλό το στήσω Σας ευχαριστώ και πάλι όλους Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από tsofras
tsofras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Έφτιαξα το PC εχθές απλά είδα ότι κάνει ποστ γιατί ήμουν πτώμα. Έχω ένα θεματακι όμως έχω 2 ανεμιστήρες μπροστά που βάζουν , 2 επάνω που βγάζουν και ο 12αρης phanteks πίσω δεν χωράει γιατί βρίσκει στην μητρική. Να πάρω έναν 10ρη να βάλω? Πάντως το κουτί ωραίο αλλά το fractal define c που είχα πρίν ήταν καλύτερο σε στήσιμο. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από tsofras
radiohead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μεγεια σου! Αφου εχεις δυο μπροστα δυο πανω ασ´το κενο προς τα παρον. Αν αλλαξεις και βαλεις καποια γομαροψυκτρα σε push pull δεν θα χρειαζεται εκει ουτως η αλλως. 1
tsofras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 50 βαθμοί σε idle πολλοί δεν είναι? Με τον 6500 είχα 30 και δεν πέρναγε τους 47 σε Gaming. Οι μνήμες κομπλέ έπαιξαν κατευθείαν σε 3200
radiohead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Ειναι ψηλα. Στο bios ειδες 50; max τι εχεις; Υπολογισε και οτι εγω αυτη τη στιγμη που μιλαμε υποφερω κατω απο σκια με 35+ Βαθμους. Για τη συγκριση που εκανες στο λεω. Η ψυκτρα κουμπωσε σωστα ελεγξες; Χωρια που εισαι και σε αλλο κουτι..
tsofras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, radiohead είπε Ειναι ψηλα. Στο bios ειδες 50; max τι εχεις; Υπολογισε και οτι εγω αυτη τη στιγμη που μιλαμε υποφερω κατω απο σκια με 35+ Βαθμους. Για τη συγκριση που εκανες στο λεω. Η ψυκτρα κουμπωσε σωστα ελεγξες; Χωρια που εισαι και σε αλλο κουτι.. Με το HW monitor κοίταξα , η ψυκτρα έχει μπει σωστά , φαντάσου αν βγάλω το ενα καπάκι που είναι μαγνητικό πάνω από το κουτί βγαίνει καυτός αέρας. Εχθές που έγραφα τα applications πήγε max 68, αλλά απλά installation έκανα Θα βάλω κανα game σε λίγο και θα το κοιτάξω. Πάντως και από φασαρία κάνει αρκετή Υ.γ θερμοκρασία δωματίου 27 βαθμοί edit: 5 λεπτά στο character screen του GW2 Μετά απο 10 λεπτά Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από tsofras
radiohead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1.Το κουτί που πήρες δε φημίζεται για τις θερμοκρασίες αλλά για την ησυχία. 2. Οι θερμοκρασίες σου δεν είναι απαγορευτικές αλλά είναι ψηλά. 3. Μπες bios και δώσε παραπάνω στροφές στα μπρος-πανω 4. Το σίγουρα έχει μπει σωστά δε μου λέει κάτι. Την βγάζεις και την ξαναβαζεις αν στο έστειλαν έτσι έχει γίνει πολλές φορές αλλά ακόμα κι αν την τοποθετησες εσύ έτσι ώστε να μην έχεις καμία αμφιβολία ότι προέρχεται από αυτό. 5. Αν δεν έχεις αποτέλεσμα θα βγάλεις το auto στο voltage και θα βάλεις το βάλεις manual. Ρώτα στο αντίστοιχο θέμα 1
tsofras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ την έβαλα την ψυκτρα μια χαρά κουμπωσαν τα γαντζακια και πάτησε κάτω πόσο λάθος να έχει μπει? Οκ δεν το κάνω και κάθε μέρα , στα τελευταία 2 χρόνια είναι η 4η που τοποθετώ Πάντως τώρα που το ψάχνω βλέπω ότι με την μαμά ψυκτρα 85αρια αναφέρουν σε gaming Επίσης λένε ότι το ryzen master είναι καλύτερο σε σχέση με το hw monitor και τις θερμοκρασίες που δείχνει. Όντως σε idle έχουν 10 βαθμούς διαφορά Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από tsofras 1
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ την έβαλα την ψυκτρα μια χαρά κουμπωσαν τα γαντζακια και πάτησε κάτω πόσο λάθος να έχει μπει? Οκ δεν το κάνω και κάθε μέρα , στα τελευταία 2 χρόνια είναι η 4η που τοποθετώ Πάντως τώρα που το ψάχνω βλέπω ότι με την μαμά ψυκτρα 85αρια αναφέρουν σε gaming Επίσης λένε ότι το ryzen master είναι καλύτερο σε σχέση με το hw monitor και τις θερμοκρασίες που δείχνει. Όντως σε idle έχουν 10 βαθμούς διαφορά Με το hwinfo64 κοίτα, και συγκεκριμένα τις τιμές του tdie Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από leros2004 1 1
tsofras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Με το hwinfo64 κοίτα, και συγκεκριμένα τις τιμές του tdie Και αυτό σαν το ryzen master , οπότε το hw monitor μάλλον δείχνει 10 βαθμούς επάνω
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Και αυτό σαν το ryzen master , οπότε το hw monitor μάλλον δείχνει 10 βαθμούς επάνω +10 είναι συνήθως η tctl ένδειξη ..... 1
tsofras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε +10 είναι συνήθως η tctl ένδειξη ..... όντως το διαβάζω τώρα στο hwinfo.com Φαντάζομαι καλό θα ήταν να πάρω μια καλύτερη ψύκτρα? Αν και μου αρέσει αυτή εμφανισιακά και δεν ξέρω αν έχω την διάθεση να το ξηλώσω πάλι όλο για να βάλω backplate στην μητρική για ψύκτρα :S
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Γιατί να το ξηλώσεις όλο ? Η πίσω πλευρά του κουτιού δεν έχει άνοιγμα για αυτή τη δουλειά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα