tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια για την οθόνη και έκανα βιαστική επιλογή οπότε όσο προλαβαίνω αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία θα την αλλάξω με κάποια άλλη επιλογή. Απλά ήθελα λίγο μεγαλύτερη απο 27 ίντσες
radiohead Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Ρε συ σε ένα μήνα ακριβώς βγαίνουν νέοι επεξεργαστές γιατί βιαστηκες;
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, radiohead είπε Ρε συ σε ένα μήνα ακριβώς βγαίνουν νέοι επεξεργαστές γιατί βιαστηκες; Το ήθελα τώρα για αυτό , αλλά έβαλα τον 1600 επίτηδες οπότε όταν βγουν και σταθεροποιηθούν τον αλλάζω με 3700 η 3800x. Η μητρική θεωρητικά θα είναι συμβατή. Οπότε άντε να χάσω κανά 50ρικο από τον επεξεργαστή
leros2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Πρακτικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν οι συμβουλές που σου δόθηκαν στο θέμα. Τσάμπα καίει η λάμπα με άλλα λόγια 2
radiohead Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Το ήθελα τώρα για αυτό , αλλά έβαλα τον 1600 επίτηδες οπότε όταν βγουν και σταθεροποιηθούν τον αλλάζω με 3700 η 3800x. Η μητρική θεωρητικά θα είναι συμβατή. Οπότε άντε να χάσω κανά 50ρικο από τον επεξεργαστή Εντάξει οκ αλλά ούτως η άλλως έφαγες το γάιδαρο γιαυτο στο είπα περισσότερο. Anyway. Όχι θεωρητικά. Θα είναι συμβατη. Το θέμα είναι ότι θα βγουν και x570 με pcie 4.0 Και δίσκοι που βγήκαν ήδη κλπ κλπ. Με λίγα λόγια μπορούσες να παρεις ο,τι νεότερο θα κυκλοφορούσε χωρίς τεράστιο κόστος. Τεσπα αφού βιαζόσουν πάσο.
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Πρακτικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν οι συμβουλές που σου δόθηκαν στο θέμα. Τσάμπα καίει η λάμπα με άλλα λόγια Γιατί το λές αυτό ? Αν εξαιρέσεις την οθόνη που ήταν βιαστική κίνηση , επεξεργαστή , μητρική , μνήμες , σκληρό , κάρτα γραφικών απο τις προτάσεις που έγιναν εδω μέσα βγήκαν. Επειδή δλδ πήγα σε τροφοδοτικό και ψύξη λόγω των χαμηλών db ( την dark rock 4 την είχα και στο προηγούμενο build) Ειδικός δεν είμαι σίγουρα , αλλά φτιάχνω τα δικά μου builds απο 18 χρονών , σίγουρα χρειάζομαι συμβουλές απο πιο έμπειρους στο θέμα , αλλά δεν ζήτησα καρμπον σύστημα για να το αντιγράψω. Τώρα αν νιώθεις ότι έφαγες τσάμπα τον χρόνο σου στο ποστ επειδή μου πρότεινες κάποιες ψύκτρες και σου είπα γιατί προτίμησα αυτήν δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν , η όλη διαδικασία δεν είχε μόνο σκοπό να φτιάξω ένα build αλλά να μάθω και να καταλάβω τις διαφορές απο όλες τις γνώμες. 9 λεπτά πριν, radiohead είπε Εντάξει οκ αλλά ούτως η άλλως έφαγες το γάιδαρο γιαυτο στο είπα περισσότερο. Anyway. Δίκιο έχεις , απλά δουλεύω από το σπίτι 2 φορές την εβδομάδα σε εφαρμογή που θέλει περίπου 10Gb RAM για caching οπότε μόνο με το macbook pro δυσκολεύομαι , οπότε έπρεπε να πάω σε νέο build όσο πιο άμεσα μπορούσα. Στις 30/5/2019 στις 5:15 ΜΜ, elorant είπε Για μένα η καλύτερη οθόνη για προγραμματισμό είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/6507445/Eizo-FlexScan-EV2730Q.html Update: Δεν ξέρω γιατί σου φάνηκε αστείο, αλλά την έχω δύο χρόνια τώρα και δεν την αλλάζω με τίποτα. Την 34άρα τι να τη κάνεις για προγραμματισμό; Θες χώρο στην κάθετη όχι στην οριζόντια διάσταση. Μαν τώρα παρατήρησα το update που έκανες στο σχόλιο , συγνώμη αν το πήρες στραβά δεν γέλασα για να σε ειρωνευτώ το είχα γράψει και όταν απάντησα, μου φάνηκε περίεργη η διάταξη της οθόνης γιατί δεν είχα ξαναδεί κάποια αντίστοιχη για αυτό ήταν το haha smiley . Για κώδικα σίγουρα θα βολεύει απλά επειδή θα παίζω και games εκεί θα υπάρχει πρόβλημα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από tsofras
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Τελικά άλλαξα οθόνη και έβαλα αυτή που πρότεινε και ο Μάριος https://www.dell.com/gr/enterprise/p/dell-u2719d-monitor/pd
radiohead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Πολλα λεφτα χωρις αντικρυσμα. Αλλα τουλαχιστον εχεις την καλυτερη υποστηριξη.
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, radiohead είπε Πολλα λεφτα χωρις αντικρυσμα. Αλλα τουλαχιστον εχεις την καλυτερη υποστηριξη. Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά?
radiohead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δεν κανεις κατι απαιτητικο. Μονο για να εξοικονομησεις χρηματα στο λεω. Με κατω απο 300 βρισκεις 2,5k με freesync που σε καλυπτει σε οσα κανεις και μενουν και χρηματα. https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU.html Αν παλι δινεις περισσοτερη βαρυτητα στη δουλεια και οχι στο gaming παλι με 250 εχεις αξιολογη προταση σε aoc https://www.skroutz.gr/s/16030589/AOC-Q27P1.html Και οι δυο με τρια χρονια εγγυηση. Οπως ομως σου ξαναειπα την καλυτερη υποστηριξη την εχει η dell.
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, radiohead είπε Δεν κανεις κατι απαιτητικο. Μονο για να εξοικονομησεις χρηματα στο λεω. Με κατω απο 300 βρισκεις 2,5k με freesync που σε καλυπτει σε οσα κανεις και μενουν και χρηματα. https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU.html Δεν έχεις άδικο , η προηγούμενη ήταν μια LG ips περίπου των 300€ και τελικά με κούραζε τόσο πολύ μετά από κάποιες ώρες δουλειάς που δεν την πάλευα. Κοίταξα αρκετά reviews τώρα για την συγκεκριμένη και διάβασα από αρκετούς για την Dell ότι είναι ξεκούραστη στα μάτια , οπότε είπα να δώσω κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτήν που πρότεινες γιατί την είχα δεί και αυτή. Μπορεί όντως να μην έχει διαφορά και να έπεσα θύμα μάρκετιγκ χεχε , θα δείξει όταν θα έρθει Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από tsofras
BTL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 3/6/2019 στις 6:39 ΜΜ, tsofras είπε Δεν έχεις άδικο , η προηγούμενη ήταν μια LG ips περίπου των 300€ και τελικά με κούραζε τόσο πολύ μετά από κάποιες ώρες δουλειάς που δεν την πάλευα. Κοίταξα αρκετά reviews τώρα για την συγκεκριμένη και διάβασα από αρκετούς για την Dell ότι είναι ξεκούραστη στα μάτια , οπότε είπα να δώσω κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτήν που πρότεινες γιατί την είχα δεί και αυτή. Μπορεί όντως να μην έχει διαφορά και να έπεσα θύμα μάρκετιγκ χεχε , θα δείξει όταν θα έρθει Είμαι κάτοχος της U2719D και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι αρκετά καλή (τη χρησιμοποιώ μόνο για προγραμματισμό/διάβασμα/συγγραφή κειμένων) 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Ωραία παράδοση 1 -3 ημέρες Η οθόνη σε 10 ημέρες και για τα υπόλοιπα 5η ημέρα και δεν έχω κάποιο νέο ....
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις ακύρωσα την παραγγελία γιατί κάποια απο τα κομμάτια θα ερχόντουσαν τέλος της άλλης εβδομάδας. Επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα επειδή έδινε διαθεσιμότητα σε όλα 1-3 ημέρες. Αν ήταν να περιμένω 10 τα αγόραζα και απο αλλού φθηνότερα. Όπως και να έχει πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοι δεν έχω παράπονο. Οπότε αυτή τη στιγμή έχει έρθει η RTX2060 και σκέφτομαι να πάω να την πάρω για να την κοιτάζω ? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από tsofras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα