Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια για την οθόνη και έκανα βιαστική επιλογή οπότε όσο προλαβαίνω αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία θα την αλλάξω με κάποια άλλη επιλογή. Απλά ήθελα λίγο μεγαλύτερη απο 27 ίντσες 

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ρε συ σε ένα μήνα ακριβώς βγαίνουν νέοι επεξεργαστές γιατί βιαστηκες; 

Το ήθελα τώρα για αυτό , αλλά έβαλα τον 1600 επίτηδες οπότε όταν βγουν και σταθεροποιηθούν τον αλλάζω με 3700 η 3800x.

Η μητρική θεωρητικά θα είναι συμβατή. Οπότε άντε να χάσω κανά 50ρικο από τον επεξεργαστή 

Δημοσ.

Πρακτικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν οι συμβουλές που σου δόθηκαν στο θέμα. Τσάμπα καίει η λάμπα με άλλα λόγια ;)  

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το ήθελα τώρα για αυτό , αλλά έβαλα τον 1600 επίτηδες οπότε όταν βγουν και σταθεροποιηθούν τον αλλάζω με 3700 η 3800x.

Η μητρική θεωρητικά θα είναι συμβατή. Οπότε άντε να χάσω κανά 50ρικο από τον επεξεργαστή 

Εντάξει οκ αλλά ούτως η άλλως έφαγες το γάιδαρο γιαυτο στο είπα περισσότερο. Anyway. 

Όχι θεωρητικά. Θα είναι συμβατη. Το θέμα είναι ότι θα βγουν και x570 με pcie 4.0 Και δίσκοι που βγήκαν ήδη κλπ κλπ. Με λίγα λόγια μπορούσες να παρεις ο,τι νεότερο θα κυκλοφορούσε χωρίς τεράστιο κόστος. Τεσπα αφού βιαζόσουν πάσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πρακτικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν οι συμβουλές που σου δόθηκαν στο θέμα. Τσάμπα καίει η λάμπα με άλλα λόγια ;)  

Γιατί το λές αυτό ? Αν εξαιρέσεις την οθόνη που ήταν βιαστική κίνηση , επεξεργαστή , μητρική , μνήμες , σκληρό , κάρτα γραφικών απο τις προτάσεις που έγιναν εδω μέσα βγήκαν.

Επειδή δλδ πήγα σε τροφοδοτικό και ψύξη λόγω των χαμηλών db ( την dark rock 4 την είχα και στο προηγούμενο build)

Ειδικός δεν είμαι σίγουρα , αλλά φτιάχνω τα δικά μου builds απο 18 χρονών , σίγουρα χρειάζομαι συμβουλές απο πιο έμπειρους στο θέμα , αλλά δεν ζήτησα καρμπον σύστημα για να το αντιγράψω.

Τώρα αν νιώθεις ότι έφαγες τσάμπα τον χρόνο σου στο ποστ επειδή μου πρότεινες κάποιες ψύκτρες και σου είπα γιατί προτίμησα αυτήν δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν , η όλη διαδικασία δεν είχε μόνο σκοπό να φτιάξω ένα build αλλά να μάθω και να καταλάβω τις διαφορές απο όλες τις γνώμες.

9 λεπτά πριν, radiohead είπε

Εντάξει οκ αλλά ούτως η άλλως έφαγες το γάιδαρο γιαυτο στο είπα περισσότερο. Anyway. 

Δίκιο έχεις , απλά δουλεύω από το σπίτι 2 φορές την εβδομάδα σε εφαρμογή που θέλει περίπου 10Gb RAM για caching οπότε μόνο με το macbook pro δυσκολεύομαι , οπότε έπρεπε να πάω σε νέο build όσο πιο άμεσα μπορούσα.

Στις 30/5/2019 στις 5:15 ΜΜ, elorant είπε

Για μένα η καλύτερη οθόνη για προγραμματισμό είναι αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/6507445/Eizo-FlexScan-EV2730Q.html

Update: Δεν ξέρω γιατί σου φάνηκε αστείο, αλλά την έχω δύο χρόνια τώρα και δεν την αλλάζω με τίποτα. Την 34άρα τι να τη κάνεις για προγραμματισμό; Θες χώρο στην κάθετη όχι στην οριζόντια διάσταση.

Μαν τώρα παρατήρησα το update που έκανες στο σχόλιο , συγνώμη αν το πήρες στραβά δεν γέλασα για να σε ειρωνευτώ το είχα γράψει και όταν απάντησα, μου φάνηκε περίεργη η διάταξη της οθόνης γιατί δεν είχα ξαναδεί κάποια αντίστοιχη για αυτό ήταν το haha smiley . Για κώδικα σίγουρα θα βολεύει απλά επειδή θα παίζω και games εκεί θα υπάρχει πρόβλημα

Επεξ/σία από tsofras
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν το πήρα προσωπικά. No worries.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, radiohead είπε

Πολλα λεφτα χωρις αντικρυσμα.

Αλλα τουλαχιστον εχεις την καλυτερη υποστηριξη.

Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά? 

Δημοσ.

Δεν κανεις κατι απαιτητικο. Μονο για να εξοικονομησεις χρηματα στο λεω. Με κατω απο 300 βρισκεις 2,5k με freesync που σε καλυπτει σε οσα κανεις και μενουν και χρηματα. 

https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU.html

Αν παλι δινεις περισσοτερη βαρυτητα στη δουλεια και οχι στο gaming παλι με 250 εχεις αξιολογη προταση σε aoc https://www.skroutz.gr/s/16030589/AOC-Q27P1.html

Και οι δυο με τρια χρονια εγγυηση. Οπως ομως σου ξαναειπα την καλυτερη υποστηριξη την εχει η dell.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δεν κανεις κατι απαιτητικο. Μονο για να εξοικονομησεις χρηματα στο λεω. Με κατω απο 300 βρισκεις 2,5k με freesync που σε καλυπτει σε οσα κανεις και μενουν και χρηματα. 

https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU.html

Δεν έχεις άδικο , η προηγούμενη ήταν μια LG ips περίπου των 300€ και τελικά με κούραζε τόσο πολύ μετά από κάποιες ώρες δουλειάς που δεν την πάλευα.

Κοίταξα αρκετά reviews τώρα για την συγκεκριμένη και διάβασα από αρκετούς για την Dell ότι είναι ξεκούραστη στα μάτια , οπότε είπα να δώσω κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτήν που πρότεινες γιατί την είχα δεί και αυτή.

Μπορεί όντως να μην έχει διαφορά και να έπεσα θύμα μάρκετιγκ χεχε , θα δείξει όταν θα έρθει

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
Στις 3/6/2019 στις 6:39 ΜΜ, tsofras είπε

Δεν έχεις άδικο , η προηγούμενη ήταν μια LG ips περίπου των 300€ και τελικά με κούραζε τόσο πολύ μετά από κάποιες ώρες δουλειάς που δεν την πάλευα.

Κοίταξα αρκετά reviews τώρα για την συγκεκριμένη και διάβασα από αρκετούς για την Dell ότι είναι ξεκούραστη στα μάτια , οπότε είπα να δώσω κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτήν που πρότεινες γιατί την είχα δεί και αυτή.

Μπορεί όντως να μην έχει διαφορά και να έπεσα θύμα μάρκετιγκ χεχε , θα δείξει όταν θα έρθει

Είμαι κάτοχος της U2719D και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι αρκετά καλή (τη χρησιμοποιώ μόνο για προγραμματισμό/διάβασμα/συγγραφή κειμένων)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ακύρωσα την παραγγελία γιατί κάποια απο τα κομμάτια θα ερχόντουσαν τέλος της άλλης εβδομάδας. Επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα επειδή έδινε διαθεσιμότητα σε όλα 1-3 ημέρες. Αν ήταν να περιμένω 10 τα αγόραζα και απο αλλού φθηνότερα.

Όπως και να έχει πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοι δεν έχω παράπονο.

Οπότε αυτή τη στιγμή έχει έρθει η RTX2060 και σκέφτομαι να πάω να την πάρω για να την κοιτάζω ? :D

Επεξ/σία από tsofras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...