hkyriakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Καλησπέρα έχω ένα laptop Lenovo z50-70 το οποίο δεν φορτίζει το πήγα σε τεχνικό μου άλλαξε το βύσμα αλλά πάλι δεν φόρτιζε και είπε ότι μάλλον το πρόβλημα είναι στην πλακέτα το οηγα και σε δεύτερο τεχνικό και πάλι μου είπε το ίδιο και δεν το αναλαμβάνει κάνεις να το κάνει όταν λένε πλακέτα εννοούν την μητρική? Αξίζει να το κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μπορείς να δοκιμάσεις να το πας σε κάποιο απο τα καταστήματα που επισκευάζουν ηλεκτρονικά. Θα σου πουν εκεί το κόστος. Αν χρειάζεται αντικατάσταση μητρικής, ίσως δεν συμφέρει η επισκευή αλλά αγορά καινούργιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shoco Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δοκιμασες με αλλον φορτιστη? Δοκιμασες με αλλη μπαταρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hkyriakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δεν δοκίμασα με κάτι άλλο γιατί μου είπαν 2 τεχνικοί ότι είναι από πλακέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα