Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Πριν μια εβδομάδα περίπου αγόρασα την κάρτα γραφικών Gigabyte Geforce RTX2060 WINDFORCE 6GB OC και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: θα μπορέσει η κάρτα αυτή να είναι ανταγωνιστική στο μέλλον στα νεοεισερχόμενα παιχνίδια???

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, DAM2OLE5 είπε

Καλημέρα σας. Πριν μια εβδομάδα περίπου αγόρασα την κάρτα γραφικών Gigabyte Geforce RTX2060 WINDFORCE 6GB OC και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: θα μπορέσει η κάρτα αυτή να είναι ανταγωνιστική στο μέλλον στα νεοεισερχόμενα παιχνίδια???

Βέβαια φίλε αλλά ανταγωνιστική δεν θα το έλεγα. Ικανή όμως να τρέξει 1080 p για χρόνια στο μέλλον βεβαίως. Σε μερικούς τίτλους τρέχει και 4κ αξιοπρεπεστατα. Όμως η συγκεκριμένη αγορά των καρτών αλλάζει συνεχώς και εάν θα είναι ανταγωνιστική δεν μπορείς να το ξέρεις. Εδώ υπάρχουν άτομα που σκάνε 800 ευρώ σε κάρτες και τον επόμενο χρόνο βγαίνει καλύτερη. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να το καταλάβεις καλύτερα έχω στον γιο μου μια Gtx280 είναι μια κάρτα 10 χρονών και ακόμα παίζει αξιοπρεπέστατα τα σημερινά παιχνίδια σε χαμηλές ρυθμίσεις φυσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, G.Tritech είπε

Για να το καταλάβεις καλύτερα έχω στον γιο μου μια Gtx280 είναι μια κάρτα 10 χρονών και ακόμα παίζει αξιοπρεπέστατα τα σημερινά παιχνίδια σε χαμηλές ρυθμίσεις φυσικά.

Με αυτήν την λογική ναι θα αντέξει για πάρα πολλά χρόνια ιδικά στα 1080p θα αντέξει μια δεκαετία άνετα 

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...