Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Την αγόρασα και εγώ σήμερα αλλά βρήκα ένα καμμένο pixel (χαμηλά στην γωνία) . Μιας και είναι από πλαίσιο και έχει εγγύηση 0 pixel γνωρίζετε αν η αντικατάσταση γίνεται την ίδια στιγμή αφού προηγηθεί έλεγχος ή πρέπει να σταλεί από το πλαίσιο στην Samsung και πάει λέγοντας;

Δημοσ.

Νομίζω άμεση αντικατάσταση. Αλλά λογικά μέχρι τώρα θα έχεις πάρει ήδη τηλέφωνο να σου απαντήσουν οι ίδιοι.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Spyr0s91 είπε

Καλησπέρα. Την αγόρασα και εγώ σήμερα αλλά βρήκα ένα καμμένο pixel (χαμηλά στην γωνία) . Μιας και είναι από πλαίσιο και έχει εγγύηση 0 pixel γνωρίζετε αν η αντικατάσταση γίνεται την ίδια στιγμή αφού προηγηθεί έλεγχος ή πρέπει να σταλεί από το πλαίσιο στην Samsung και πάει λέγοντας;

Ε λογικά θεωρείται DOA (ούτε καν κάλυψη στα πλαίσια της εγγύησης) και πρέπει να στην αλλάξουν άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες. Btw, φαντάζομαι η 0 pixel εγγύηση ισχύει και για τα 2 χρόνια έτσι; Πες μας πως πήγε. Ωραία οθονούλα είναι πάντως νομίζω, τουλάχιστον για τα χρήματα της.

Δημοσ.

Μου έγινε αντακατάσταση, αφου προηγήθηκε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι όντως υπάρχει καμμένο pixel. Η εγγύηση των 0 pixel είναι από το πλαίσιο και διαρκεί 7ημέρες (δηλαδή εντός DOA). Πολύ ωραία οθόνη οντώς, αλλά για αυτή την τιμή όχι περισσότερα.

Δημοσ.

Μια χαρά. Α, μόνο στα πλαίσια του DOA είναι; Είχα την εντύπωση πως είναι για όλη την εγγύηση, εδώ ας πούμε (άλλο μοντέλο βέβαια) το λέει ξεκάθαρα:
https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/samsung-monitor-24-ls24d300hs_2163373
Αχρείαστη να είναι όπως και να 'χει! Ε ναι, εντάξει, σε αυτή την τιμή λέμε πάντα. Με γεια!

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Ναι μετά από το πέρας του DOA, ισχύει η εγγύηση της Samsung (τουλάχιστον έτσι με ενημέρωσαν από το κατάστημα). 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/2/2020 στις 6:18 ΜΜ, Spyr0s91 είπε

Μου έγινε αντακατάσταση, αφου προηγήθηκε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι όντως υπάρχει καμμένο pixel. Η εγγύηση των 0 pixel είναι από το πλαίσιο και διαρκεί 7ημέρες (δηλαδή εντός DOA). Πολύ ωραία οθόνη οντώς, αλλά για αυτή την τιμή όχι περισσότερα.

Ξέρω,παλιό ποστ, αλλά επειδή πήρα την οθόνη μου είπαν ότι τα μηδέν πίξελ ισχύουν για όλη τη διάρκεια της εγγύησης.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα αν και παλιό άρθρο μόλις πριν 2 μέρες παρέλαβα το ίδιο μόνιτορ όλα πολύ καλά αλλά από την αρχή μου κάνει κάτι σαν λάμψη-αποσυντονισμό καποιες φορες όταν είναι στα 144hz στα 120 το κάνει πιο έντονα. 

Εχω αλλάξει hdmi το ίδιο.

Έχετε δει κάτι παρόμοιο; 
Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...