Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Samsung-Monitor-27-Lc27jg50-Curved-LC27JG50QQUXEN.htm

εχει καλα χαρακτηριστικα  για Gaming Monitor

Διαγώνιος Οθόνης 27"

Ανάλυση 2560 x 1440

Τύπος Panel VA

Χρόνος Απόκρισης 4 ms

Οριζόντια Γωνία Θέασης 178

Κάθετη Γωνία Θέασης 178

Φωτεινότητα 300 cd/m²

Συχνότητα 144 Hz

Είσοδοι 2xHDMI

Εργονομία Tilt

Προσωπικα εχω την 32αρα . Αρνητικα δεν εχει Freesync/Gsync .Ποιότητα κατασκευης χαμηλη και μεσα στο πλαστικο .Δεν εχει ρυθμιζομενη βαση πανω-κατω-δεξια-αριστερα και για να την φερω εκει που ηθελα εβαλα απο κατω χαρτακια -επισης τα ποδια εχουν ενα μη ρυθμιζομενο τεραστιο ανοιγμα που ενοχλει καπως. Και το πιο βασικο τα χρωματα μετα απο ρυθμιση ειναι καλα αλλα καμια σχεση με την Acer Predator Z321QUbmiphzx 31.5 Inch WQHD που ειχα πριν .

θετικα Τιμαρα...δεν το συζηταμε οτι σε αυτη την τιμη  ειναι οτι πιο value for money μπορεις να βρεις! 

Επεξ/σία από stifler12
  • Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Πιστεύετε ότι αξίζει για αναβάθμιση από Dell U2311H Ultrasharp;

Aξιζει αλλά θα θελεις και νεα καρτα αν θελησεις να την ''τερματισεις'' σε φετινα παιχνιδια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολυ καλη οθονη. Συνδιαστε την με μια 2070 και πανω αν θελετε να την αξιοποιησετε σωστα. Εκτος αν παιζετε μονο online οποτε και με μια 1070/vega 56 ειστε κομπλε.

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Shadow10ax είπε

Δηλαδή με RX570 δεν?

Μονο για fortnite/counter κανα pubg. Η 570 ειναι κομπλε για 1920x1080. Το 1440p ειναι 66% πιο βαρυ σε απαιτησεις. Αν μπορεις να ριξεις αρκετα ρυθμισεις medium και κατω ισως κατι να γινεται και στα ΑΑΑ. Σαν τιμη ειναι VFM.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχουν κάνει price match Κωτσόβολος και Media Markt, αλλά χωρίς την 0 pixel εγγύηση που δίνει απευθείας το Πλαίσιο.

Με προβληματίζει λίγο η έλλειψη FreeSync. Ξέρω ότι δεν παίζει σε αυτά τα λεφτά και δεν έχω κάρτα που να το υποστηρίζει αυτή τη στιγμή, αλλά όταν πάρω τέτοια κάρτα λογικά θα πρέπει (ή θα θέλω) να αλλάξω ξανά οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την βάση όπως ειπώθηκε κάνουμε μια αγορά κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/14520176/Opticum-AX-Flexi-Duo-Combo.html αφού το monitor υποστηρίζει vesa 75x75 και το φέρνουμε εύκολα στα μετρα μας.

Για κάρτα γραφικών μια nvidia 2060 είναι μια χαρά για να παίξει την πλειονότητα των games στα 60+fps με full γραφικά σύμφωνα με τα reviews που έχω δει, εάν βγαίνεις οικονομικά πας σε μια 2070. Βεβαια καλο είναι να περιμένουμε τις νέες AMD NAVI που ανακοινώθηκαν εχτές και θα βγούν Ιούλιο να δούμε τι κάνουν και σε τι τιμές.

Σε αυτή την τιμή 1440p VA panel στα 144hz θα συμφωνήσω είναι VFM και ας μην έχει freesync μεγιστη φουστια της samsung για να σε σπρώξει σε πολύ ακριβότερα μοντέλα της.

Tο πλαίσιο δίνει και 0 pixel εγγύηση καμένων pixels. Σε αυτή την τιμή την πουλάνε και κωτσόβολος και mediamarkt αλλα χωρίς αυτήν την εγγύηση.

Επεξ/σία από radeon9700
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, radeon9700 είπε

Για την βάση όπως ειπώθηκε κάνουμε μια αγορά κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/14520176/Opticum-AX-Flexi-Duo-Combo.html αφού το monitor υποστηρίζει vesa 75x75 και το φέρνουμε εύκολα στα μετρα μας.

Για κάρτα γραφικών μια nvidia 2060 είναι μια χαρά για να παίξει την πλειονότητα των games στα 60+fps με full γραφικά σύμφωνα με τα reviews που έχω δει, εάν βγαίνεις οικονομικά πας σε μια 2070. Βεβαια καλο είναι να περιμένουμε τις νέες AMD NAVI που ανακοινώθηκαν εχτές και θα βγούν Ιούλιο να δούμε τι κάνουν και σε τι τιμές.

Σε αυτή την τιμή 1440p VA panel στα 144hz θα συμφωνήσω είναι VFM και ας μην έχει freesync μεγιστη φουστια της samsung για να σε σπρώξει σε πολύ ακριβότερα μοντέλα της.

Tο πλαίσιο δίνει και 0 pixel εγγύηση καμένων pixels. Σε αυτή την τιμή την πουλάνε και κωτσόβολος και mediamarkt αλλα χωρίς αυτήν την εγγύηση.

Δηλαδή ή 2060 ή 2070. Να υποθέσω ότι οι Vega δεν, σωστά;

Δημοσ.

Μωρέ και οι vega κάνουν εάν έχεις θεωρώ είσαι OK κόβεις και λίγο γραφικά όπου χρειάζεται, εξάλλου στα FPS games οι περισσότεροι τα παίζουμε με χαμηλά γραφικά για γνωστούς λόγους. Εάν δεν έχεις ας περιμένουμε τις νέες Navi που θα βρεθούν απέναντι από τις 2060 και 2070 και ίσως με καλύτερη τιμολόγηση.

Δημοσ.

Στα 250 και για όποιον βρίσκεται αυστηρά σε αυτό το budget είναι μια τίμια επιλογή. Προσωπικά εγώ δεν θα τη διάλεγα λόγω έλλειψης adpative sync. Η γνώμη μου είναι πως οθόνη δεν αγοράζεις κάθε 2 χρόνια οπότε ένα τέτοιο αρνητικό χτυπάει άσχημα εν έτη 2019, που όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν freesync και gsync.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Στα 250 και για όποιον βρίσκεται αυστηρά σε αυτό το budget είναι μια τίμια επιλογή. Προσωπικά εγώ δεν θα τη διάλεγα λόγω έλλειψης adpative sync. Η γνώμη μου είναι πως οθόνη δεν αγοράζεις κάθε 2 χρόνια οπότε ένα τέτοιο αρνητικό χτυπάει άσχημα εν έτη 2019, που όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν freesync και gsync.

Μπορεις να αναφερεις ποιες αλλες οθονες αυτης την αναλυσης και hz υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα(αντε μεχρι 30-40ευρω πανω) με Freesync με VA ή Ips panel?

H Dell για παραδειγμα που βλεπω και εχει τετοια οθονη,ζηταει 100ευρω πανω και ειναι και TN Panel

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radeon9700 είπε

Μωρέ και οι vega κάνουν εάν έχεις θεωρώ είσαι OK κόβεις και λίγο γραφικά όπου χρειάζεται, εξάλλου στα FPS games οι περισσότεροι τα παίζουμε με χαμηλά γραφικά για γνωστούς λόγους. Εάν δεν έχεις ας περιμένουμε τις νέες Navi που θα βρεθούν απέναντι από τις 2060 και 2070 και ίσως με καλύτερη τιμολόγηση.

Γιατί να κόψω εγώ λίγο γραφικά και όχι η 2060 ας πούμε που έχει και 2gb λιγότερη vram; Λέμε τώρα. 

Με Vega 56/64 δεν έχεις θέμα στα περισσότερα παιχνίδια όπως δεν έχεις θέμα και με τις κάρτες που ανάφερες ακόμη και σε στοκ ρυθμίσεις. 

Στα του θέματος χωρίς freesync/Gsync  έχει νόημα το gaming σε τόσο υψηλό refresh rate?

Υπάρχει πραγματική οπτική διαφορά όταν παίζεις ξέρω γω 100 με 144 hz κολλημένα με η χωρις τεχνολογία adaptive sync?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Μπορεις να αναφερεις ποιες αλλες οθονες αυτης την αναλυσης και hz υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα(αντε μεχρι 30-40ευρω πανω) με Freesync με VA ή Ips panel?

H Dell για παραδειγμα που βλεπω και εχει τετοια οθονη,ζηταει 100ευρω πανω και ειναι και TN Panel

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

Για αυτό ανέφερα πως είναι τίμια επιλογή. Στα 3 εκατοστάρικα δε θα τη προτιμούσα μιας και 50-70 ευρώ παραπάνω τότε βρίσκεις VA Panels με freesync, ή πολύ καλά TN Panels...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...