micos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Τα άλλα screen πως τα πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 με prtscn κανονικα, με το taskfree δεν μπορω το user acount manager με κόβει... πηγα το κατεβασα στο χαμηλότερο σημείο εκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι δεν με αφήνει να το τρεξω ούτε να παρω printscr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 καναν ιο παιζει να αρπαξες............ malwarebytes και στο καπακι sfc /scannow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μην κατεβάζεις το uac. Βάλτο πάλι εκεί που ήταν. Όσο για το screensghot, τράβα μια φώτο με το μήνυμα και ανέβασε την να δω τι γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε καναν ιο παιζει να αρπαξες............ malwarebytes και στο καπακι sfc /scannow το έκανα αλλά τίποτα... (έχω δοκιμάσει και με το AVG) 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Μην κατεβάζεις το uac. Βάλτο πάλι εκεί που ήταν. Όσο για το screensghot, τράβα μια φώτο με το μήνυμα και ανέβασε την να δω τι γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το uac να ανεβάσεις πάλι και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το smart screen από την ασφάλεια. Αυτό στο βγάζει ακόμα κι αν το τρέξεις με δεξί κλικ; Αν όμως επιμένει δοκίμασε με το process explorer της microsoft (πρώην sysinternal). Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 κοία αυτό.... το task manager λεει 100% ενω το process explorer 20% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δηλαδη, εσύ βγάζεις άκρη από αυτό το screenshot??? Με το ζόρυ κατάφερα να ξεχωρίσω το surfshark και στη δεξιά εικόνα δε φαίνεται τίποτα από το process. Πάρε το screenshot και ανέβασε το στο http://snag.gy (με CTRL+V) και εκεί μπορείς να το κάνεις crop και αφού πατήσεις τη δισκετούλα να πάρεις το λινκ και να το προσθέσεις από Εισαγωγή άλλων μέσων->Εισαγωγή εικόνας από URL. Έτσι δε γίνονται resize οι εικόνες. Ή χρησιμοποίησε άλλον image server αλλά δες αν έχει επιλογή να μην κάνει resize τις εικόνες γιατί τα screenshots από desktop με υψηλές αναλύσεις γίνονται δυσανάγνωστα. Δε χρειάζεται να το κάνεις για αυτές αλλά σε επόμενες προτίμησε αυτόν τον τρόπο. Τώρα, αυτό το surfshark βλέπω τραβάει αρκετούς πόρους. Τρέξε το process και χωρίς δεξί κλικ να δεις αν σου βγάζει τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 το task manager λέει 100% ενώ το process explorer 20% την στιγμή που πήρα το screenshot είχα κλείσει το surfshark malware γενικότερα ισχύει αυτό που σου είπα παραπάνω, όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ το task το δείχνει να τραβά όλη την επεξεργαστική ισχύ όσο μικρό κι αν είναι. το process explorer τα δείχνει κανονικά εκτός από τα άπειρα svchost.exe https://snag.gy/kjWNe2.jpg https://snag.gy/pV4M2n.jpg https://snag.gy/W4KUOd.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλά, το system idle process μην το δίνεις σημασία. Πάντα δείχνει μεγάλη κατανάλωση ανώ στην ουσία δεν κάνει τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι το process explorer δείχνει τη σωστή κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πότε είναι αυτή η ένδειξη στο task Μείωση στην απόδοση δεν έχω παρατηρήσει. Τα απαιτητικά προγράμματα που χρησιμοποιώ κατά καιρούς μια χαρά τρέχουν. Πριν το συζητήσουμε εδώ είχα ψάξει σχεδόν οποιαδήποτε αναφορά και λύση που έχει προταθεί τα τελευταία 4 χρόνια και τίποτα δεν έκανε σε εμένα. Θα ζήσω με αυτό, ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκατε με το θέμα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα