Προς το περιεχόμενο

index win10 δεν λειτουργεί

dkstopo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα 

ψάχνοντας τις ρυθμίσεις του υπολογιστή είδα ότι οι υπηρεσίες καταλόγου  δεν λειτουργούν.

Στην προσπαθειά μου  να κάνω rebuild δεν έγινε τίποτα απολύτως 

έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω αυτό? 

στην λίστα με τις υπηρεσίες δεν εμφανίζεται καν για να την τρέξω από εκεί.

είμαι με win 10 pro και δεν έχω κάποιο είδος ιού μάλλον (αδύνατον αυτό αλλά το avast έτσι λέει) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Και δε χαιρεσαι που ειναι κλειστο το index?

δεν ξέρω αν πρεπει να είμαι χαρουμενος αλλα το ανακάλυψα ψάχνοντας την αιτία που έχω cpu usage 100% 

και ενω έχω δοκιμάσει ότι παπαρια λενε γιαυτό το θέμα στο δικτυο ανακάλυψα και αυτό και ελπίζω αν το ενεργοποιήσω να διορθωθεί το πρόβλημα.

Αν αναφέρεσαι στο windows search και το ενεργοποιήσεις τότε μαζί με το 100% της cpu θα δεις και 100% στον δίσκο. Πάντως το search το ενεργοποιείς από την διαχείριση υπηρεσιών. Εγώ το έχω πάντα απενεργοποιημένο.

spacer.png

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι κάποιο συγκεκριμενο

όταν δεν έχω τιποτα ανοιχτό εναλλάσονται διεργασίες που μια απο αυτες τον πάει απο 50-80% και οι άλλες συμπληρώνουν μέχρι το 100%

αν δουλευω με κάποιο πρόγραμμα αυτό πάει  στο 95% 

Επεξ/σία από dkstopo

Μια χαρά είναι ο παππούς. Οπότε δε θα έπρεπε να έχεις τέτοια χρήση cpu.

Κατέβασε το δωρεάν anvir task manager (η portable έκδοση είναι μια χαρά και χωρίς setup), αποσυμπίεσε το και τρέξτο με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής. Δες μήπως βγάλεις άκρη σχετικά με τι σου ζορίζει το σύστημα.

6 λεπτά πριν, micos000 είπε

there are cockroaches crawling under your sheet!

Για κλείσε το avast.

δεν το έκλεισα απλώς  το απεγκατέστησα και έκανα επανεκκίνηση αλλά το ίδιο.... δεν τρέχει... 

Αυτό που είπες πριν, ότι δεν το τρέχει για την προστασία σου, στο λέει κάποιο μήνυμα και αν ναι από που προέρχεται αυτό το μήνυμα; Ένα screenshot από το μήνυμα (με alt+prntScr παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλο το desktop).

Πάντως κάτι δεν πάει καλά εδώ. Για κατέβασε και τρέξε πρώτα το rkill και όταν τελειώσει τρέξε το adwcleaner, βάλτο να κάνει ενημέρωση, ένα scan και επανεκκίνηση για να καθαρίσει ότι βρήκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...