kokoviosR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Giasemi_ είπε Ναι, αλλά δεν ειμαι σίγουρη ότι το πτυχίο μου κάνει ως δύο Ναι, αυτό είναι λογικό που λες αλλά το πτυχίο εινσι απ'έξω και έτσι μου έκαναν αναγνώριση. Δύο σε ένα νομίζω. Και η ισοτιμία είναι πάλι έτσι. Κοίτα λίγο αν μπορείς: Ευχαριστώ Το πτυχιο σου τελικα ειναι και πτυχιο και απολυτηριο λυκειου μαζι(δυο σε 1:) ). Το χρησιμοποιεις οπως εσυ νομιζεις, ειτε ως πτυχιο ειτε ως απολυτηριο. Αφου ομως εχεις την αναγνωριση απο τον ΕΟΠΕΠ, γιατι ρωτας και εδω; Ειναι νομιζω σαφες αυτο που σου γραφουν. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από kokoviosR
Giasemi_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι ειναι δύο σε ένα αυτό ειναι σαφές αλλά μπορώ να τσεκάρω τα 150 μόρια επιπλέον σε μια προκηρυξη στην οποία για την ίδια θέση γίνονται αποδεκτά και το πτυχίο και το απολυτήριο ή απλά μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή ως το ένα ή ως το άλλο σε διαφορετικές προκηρύξεις; αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Giasemi_
Giasemi_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Και δεν ξέρω τι να κάνω γιατι δεν θέλω να μου ακυρώσουν την συμμετοχή επειδή εκσνα λάθος.
NobodyRankXV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Έχω την εξής απορία έχω τελειώσει ΕΠΑΛ και έλαβα το απολυτήριο και το πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 4, τα extra 150 μόρια τα δικαιούμαι με το πτυχίο ειδικότητας ; Μπορώ να το εκλάβω δηλαδή ως δεύτερο τίτλο σπουδών συναφούς αντικειμένου;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, εχω και εγώ μια παρόμοια απορία και θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει. Εχω απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου και θέλω να παρακολουθησω σε ΕΠΑΛ ειδικότητα διοικησης για να παρω το αντίστοιχο πτυχιο . Σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ μπορώ να δηλώσω πρωτο το πτυχιο ΕΠΑΛ που μπορεί να έχω μεγαλυτερο βαθμό και σαν δευτερο πτυχιο του Λυκείου για να παρω τα 150 μόρια; Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα