tigergreg Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Εαν εχει παραποιησει τον χιλιομετρητη εχει και παραεχει ευθυνη. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση οχι. Προφανως για να μεταβιβαστει ειχε και κτεο σε ισχυ οποτε το θεμα ειναι τελειωμενο. Ο δικηγορος μονο λεφτα θα σας φαει αλλα και 4-5 χρονια ταλαιπωριας....ακομα χειροτερα απο οικονομικη αποψη. Αυτο ειναι? https://auto-works.car.gr/cars/view/14435985/#modal
jgeorgiou Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Εαν εχει παραποιησει τον χιλιομετρητη εχει και παραεχει ευθυνη. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση οχι. Προφανως για να μεταβιβαστει ειχε και κτεο σε ισχυ οποτε το θεμα ειναι τελειωμενο. Ο δικηγορος μονο λεφτα θα σας φαει αλλα και 4-5 χρονια ταλαιπωριας....ακομα χειροτερα απο οικονομικη αποψη. Αυτο ειναι? https://auto-works.car.gr/cars/view/14435985/#modal του 2003 με 112Κ χιλιόμετρα? Μια αντιπροσωπία ALFA ROMEO μπορεί επίσημα να απαντήσει στον παθόντα. Φυλακισμένος το κατείχε? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από jgeorgiou 1
jgeorgiou Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μια πιθανότητα είναι Να επέμενε να το πας σε αυτόν να το επιδιορθώσει για να κουκουλώσει το θέμα με μια όσο το δυνατόν φθηνότερη επισκευή και όχι από αγάπη. Το καρότο που σου έριξε δεν το μάσησες όμως και τώρα θα αναρωτιέται αν θα το ψάξεις το θέμα και αν θα τον κυνηγήσεις. Μια άλλη πιθανότητα είναι να είναι καλός άνθρωπος και παρόλο που δεν είχε υποχρέωση να ήθελε να στερηθεί αυτά τα λεφτά για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του. ΥΓ Το κόλπο "΄φερνω από έξω σαπάκι , γυρνάω τα χιλιόμετρα στο 1/3 και πουλάω τριπλάσια λεφτά από όσο αγόρασα" το κάνουν και πολλοί ιδιώτες πλέον. Οπότε προσοχή σε "ιδιώτες" που έχουν βρει τρόπο να βγάζουν λεφτά. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από jgeorgiou 1 1
nik0laus Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Ρε παιδιά που πάτε και τους βρίσκετε ; Και καλά ρε παιδιά ...Οικογένεια με μωρό παιδί που δουλεύει ο ένας, και τι να πρωτοπρολάβει ο καψερός, από 100.000 αυτοκίνητα στο car.gr Αλφα 147 δεκαπενταετίας από τυχαίο μαντρά στο Γέρακα βρήκατε να επιλέξετε ; Φίλη TS, στενάχωρη η κατάσταση .... Σχετικά με τις όποιες απαιτήσεις σου καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον νομικό και να μην πιάνεσαι από τα λεγόμενα του καθενός στα διάφορα φόρουμ. 3 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1ον τετοιους μαντραδες δε πλησιαζεις ποτε . 2ον η τιμη ειναι πολυ υποπτα χαμηλη 3ον σα ασχετος που ειμαι θα πηγαινα με γνωστο για ελεγχο . Καταλαβα καλα απο Ζάκυνθο και πηγες Γέρακα ; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε 1ον τετοιους μαντραδες δε πλησιαζεις ποτε . 2ον η τιμη ειναι πολυ υποπτα χαμηλη 3ον σα ασχετος που ειμαι θα πηγαινα με γνωστο για ελεγχο . Καταλαβα καλα απο Ζάκυνθο και πηγες Γέρακα ; Νομιζω οτι η τιμή δεν είναι χαμηλή άμα θυμηθώ ότι είχα δώσει το δικό μου Honda crv 2005 με 130.000 χλμ μολις 5.000 και ενώ ήταν σε γενικά πολύ καλή κατάσταση. Προσωπικά έχω πάρει μτχ και το πήγα για έλεγχο πριν την αγορά (να δω ότι κινείται, λάστιχα, λάδια, κλπ) αλλά και για Γενικό Σέρβις μετά. Εν γνώσει μου ότι μπορεί να έδινα και 2-3.000 παραπάνω από την τιμή αγοράς για τυχόν "αόρατες βλάβες", 15% της αξίας. 4 χρόνια αργότερα έχω κάνει 40.000 χλμ και όλα είναι οκ. Το μτχ θέλει προσοχή και έχει ρίσκο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Προφανώς ήταν πολύ βιαστική και με μεγάλο ρίσκο η επιλογή σας. Αν είχε τόσο άσχημες κρητικές εδώ και μήνες, εγώ δε θα πλησίαζα. Ξεκίνα με Συνήγορο και βλέπεις. Πάντα βαζε κάτω χαρτί και μολύβι, όσο μεγάλο θυμό και να έχεις, υπολόγιζε ποιές κινήσεις σε συμφέρουν καλύτερα.
thanasisxask Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Από την στιγμή που λέει ότι θα το φτιάξει ο ίδιος με δικά του έξοδα τι μπορούν να του κάνουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Πότε δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένο αμάξι από έμπορο χωρίς γραπτή εγγύηση ενός έτους.Οποιος δεν δίνει εγγύηση απλά φεύγουμε και πάμε αλλού. Οι Γερμανοί δεν είναι βλάκες που όλοι οι έμποροι είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να δίνουν γραπτή εγγύηση για μεταχειρισμένο. Φυσικά δεν είσαι ποτέ σίγουρος αλλά τουλάχιστον μπορείς να κινηθείς νομικά. Από το να μην έχεις τίποτα γραπτό καλύτερα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις