Deniseav Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Έπεσα δυστηχως θύμα μαζί με τον άντρα μου γιατί πήραμε αυτοκίνητο από την συγκεκριμένη μάντρα. Μένουμε Ζάκυνθο και ανέβηκε ο άντρας μου αυθημερόν να κατεβάσει το αυτοκίνητο. 12 το πρωί το πήρε 5 το απόγευμα το αμάξι κάρφωσε μηχανή στην εθνική. Καλέσαμε την οδική το πήγε Πάτρα 1000 ευρώ ζημιά. Ο μάντρας δεν δέχεται να μας αποζημιώσει παρά μόνο να πάρει το αυτοκίνητο να το φτιάξει ο ίδιος και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαστε.. έχετε να προτείνετε κάτι;; τι επιλογές έχουμε;; αξίζει να φτιαχτεί; το αυτοκίνητο είναι alfa romeo 147 του 05
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Deniseav είπε Καλησπέρα. Έπεσα δυστηχως θύμα μαζί με τον άντρα μου γιατί πήραμε αυτοκίνητο από την συγκεκριμένη μάντρα. Μένουμε Ζάκυνθο και ανέβηκε ο άντρας μου αυθημερόν να κατεβάσει το αυτοκίνητο. 12 το πρωί το πήρε 5 το απόγευμα το αμάξι κάρφωσε μηχανή στην εθνική. Καλέσαμε την οδική το πήγε Πάτρα 1000 ευρώ ζημιά. Ο μάντρας δεν δέχεται να μας αποζημιώσει παρά μόνο να πάρει το αυτοκίνητο να το φτιάξει ο ίδιος και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαστε.. έχετε να προτείνετε κάτι;; τι επιλογές έχουμε;; αξίζει να φτιαχτεί; το αυτοκίνητο είναι alfa romeo 147 του 05 Καλησπέρα, μιλήστε με ΓΓΚ, λογικά θα σας κατευθήνει. 1
tedkald Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δύσκολα να δικαιωθείτε για μεταχειρισμένο. Θα επικαλεστεί τυχαία βλάβη. 1
asmilon Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Απο περιεργεια, τι ελεγχο κανατε πριν την αγορα; Δυο κλωτσιές στα λαστικα και ολα καλα; Για να σας αφησει μηχανη σε λιγες ωρες, προφανως και θα ηταν κατι που θα φαινοταν σε καποιο μηχανικο ελεγχο... 3 1
christopher0016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Deniseav είπε Καλησπέρα. Έπεσα δυστηχως θύμα μαζί με τον άντρα μου γιατί πήραμε αυτοκίνητο από την συγκεκριμένη μάντρα. Μένουμε Ζάκυνθο και ανέβηκε ο άντρας μου αυθημερόν να κατεβάσει το αυτοκίνητο. 12 το πρωί το πήρε 5 το απόγευμα το αμάξι κάρφωσε μηχανή στην εθνική. Καλέσαμε την οδική το πήγε Πάτρα 1000 ευρώ ζημιά. Ο μάντρας δεν δέχεται να μας αποζημιώσει παρά μόνο να πάρει το αυτοκίνητο να το φτιάξει ο ίδιος και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαστε.. έχετε να προτείνετε κάτι;; τι επιλογές έχουμε;; αξίζει να φτιαχτεί; το αυτοκίνητο είναι alfa romeo 147 του 05 Δώσε περισσότερες πληροφορίες τι πάει να πει κάρφωσε μηχανή;; Έλεγχος έγινε πριν το αγοράσετε;;;. Εγγύηση υπάρχει;; από την στιγμή που σας το πούλησε Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα...άμα σας το φτιάξει ευχαριστημένοι να είστε.. 2
gmts Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μάλλον είχε ξεμείνει απο λάδι(τσίμπαγαν λάδι τότε) και βάρεσε ότι βρήκε. Αλλιώς δεν δικαιολογείται.Είχα στην κατοχή μου μοντέλο του 2002 και δεν έβγαλε τίποτα εκτός απο μία καμμένη λάμπα. 1
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Deniseav είπε Καλησπέρα. Έπεσα δυστηχως θύμα μαζί με τον άντρα μου γιατί πήραμε αυτοκίνητο από την συγκεκριμένη μάντρα. Μένουμε Ζάκυνθο και ανέβηκε ο άντρας μου αυθημερόν να κατεβάσει το αυτοκίνητο. 12 το πρωί το πήρε 5 το απόγευμα το αμάξι κάρφωσε μηχανή στην εθνική. Καλέσαμε την οδική το πήγε Πάτρα 1000 ευρώ ζημιά. Ο μάντρας δεν δέχεται να μας αποζημιώσει παρά μόνο να πάρει το αυτοκίνητο να το φτιάξει ο ίδιος και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαστε.. έχετε να προτείνετε κάτι;; τι επιλογές έχουμε;; αξίζει να φτιαχτεί; το αυτοκίνητο είναι alfa romeo 147 του 05 Αφού λέει ότι θα σας το φτιάξει δώστε το (τσάμπα?) Έχω μια ερώτηση όμως : ειλικρινά το αμάξι πριν ξεκινήσει για Κυλλήνη από Αθήνα ο οδηγός του έκανε έναν τυπικό έλεγχο, λάδια, υγρά, ελαστικά κτλ? Στο δικό μου αυτοκίνητο ας πούμε που ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται πριν από ταξίδι πάντα κάνω τον συγκεκριμένο έλεγχο όπως και κάθε σωστός οδηγός πιστεύω. 3 1
UncleKim Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Από την στιγμη που καποιος σας πούλησε κάτι, είναι επαγγελματίας και σκοπό έχει το κέρδος, δίνει και εγγύηση έστω και 6 μήνες. Γενική γραμματεία καταναλωτή, συνήγορο του πολίτη, καθώς και κοινοποίηση σε οποιοδήποτε επίσημο φορέα με αυτοκίνητα υπάρχει Να σας το φτιάξει τσάμπα εννοείται, σε μηχανικό δικό σας ή δικό του με αποδείξεις για εργασία ανταλλακτικά τα πάντα. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, Deniseav είπε Καλησπέρα. Έπεσα δυστηχως θύμα μαζί με τον άντρα μου γιατί πήραμε αυτοκίνητο από την συγκεκριμένη μάντρα. Μένουμε Ζάκυνθο και ανέβηκε ο άντρας μου αυθημερόν να κατεβάσει το αυτοκίνητο. 12 το πρωί το πήρε 5 το απόγευμα το αμάξι κάρφωσε μηχανή στην εθνική. Καλέσαμε την οδική το πήγε Πάτρα 1000 ευρώ ζημιά. Ο μάντρας δεν δέχεται να μας αποζημιώσει παρά μόνο να πάρει το αυτοκίνητο να το φτιάξει ο ίδιος και προφανώς δεν τον εμπιστεύομαστε.. έχετε να προτείνετε κάτι;; τι επιλογές έχουμε;; αξίζει να φτιαχτεί; το αυτοκίνητο είναι alfa romeo 147 του 05 Δηλαδή τι ακριβώς περιμένατε, να σας έλεγε να πάτε να το φτιάξετε όπου και όπως θέλετε με τη δική του τσέπη? 4
Klausx Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 15 χρονών αυτοκίνητο πήρες και μάλιστα Alfa romeo, κοιτάμε το λαδάκι πρώτα και μετά τα χώνουμε εθνική οδό. 1 2
UncleKim Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Αποδείξεις-παραστατικά έχεις? Μην αναλώνεσαι εδώ. Μίλησε με επίσημους φορείς και αν μπορείς και με δικό σου δικηγόρο, και θα σε κατευθύνουν εκείνοι. Πρόσεχε με το "μαύρισμα" σε κριτικές κτλ, γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπουμερανγκ. Ακολούθησε την διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις. 1
Deniseav Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Ναι προφανώς και έχουμε αποδείξεις αγοράς.. Τι εννοείται να μου γύρισει μπούμερανγκ;; αξίζει τον κόπο να πληρώσω και δικηγόρο μετά από την ζημιά που έπαθα;; θα βγάλω άκρη πιστεύετε;;
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Deniseav είπε Ναι προφανώς και έχουμε αποδείξεις αγοράς.. Τι εννοείται να μου γύρισει μπούμερανγκ;; αξίζει τον κόπο να πληρώσω και δικηγόρο μετά από την ζημιά που έπαθα;; θα βγάλω άκρη πιστεύετε;; Με την αγορά του αυτοκινήτου δόθηκε κάποια γραπτή εγγύηση? Αν όχι, τότε δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτα. Εκτός βέβαια αν μπορείς να αποδείξεις ότι όχι μόνο ήξερε πως υπήρχε πρόβλημα, αλλά και ότι το μπάλωσε για να σε εξαπατήσει.
UncleKim Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Deniseav είπε Ναι προφανώς και έχουμε αποδείξεις αγοράς.. Τι εννοείται να μου γύρισει μπούμερανγκ;; αξίζει τον κόπο να πληρώσω και δικηγόρο μετά από την ζημιά που έπαθα;; θα βγάλω άκρη πιστεύετε;; Μπούμερανγκ για δυσφήμηση εννοώ. Μίλησε με συνήγορο του καταναλωτή, ΙΝΚΑ και δεν συμμαζεύεται. Δώσε 50 ευρώ και μίλησε με έναν δικηγόρο , και θα σε συμβουλέψει και εκείνος. Τέλος, μην απελπίζεσαι και δες τα λίγα θετικά. Θα το επισκευάσετε και θα ξέρετε πλέον παντελώς την κατάσταση του, δεν χτύπησε κανείς και χαρείτε το αυτοκίνητο σας! Ρίξε και μια ματιά στην νομοθεσία https://www.eccgreece.gr/wp-content/uploads/2015/07/N2251-1994-enc2007-el1.pdf Ο πωλητής, "οφείλει" να σου δώσει γραπτή εγγύηση, δεν είναι απλά δικαίωμα σου. 1
Deniseav Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Με την αγορά του αυτοκινήτου δόθηκε κάποια γραπτή εγγύηση? Αν όχι, τότε δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτα. Εκτός βέβαια αν μπορείς να αποδείξεις ότι όχι μόνο ήξερε πως υπήρχε πρόβλημα, αλλά και ότι το μπάλωσε για να σε εξαπατήσει. Δυστηχως δεν δόθηκε! Και το μάθαμε την ώρα που πήγαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο αφού είχαμε δώσει προκαταβολή για να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την μεταβίβαση κτλ 3 ώρες πριν, UncleKim είπε Μπούμερανγκ για δυσφήμηση εννοώ. Μίλησε με συνήγορο του καταναλωτή, ΙΝΚΑ και δεν συμμαζεύεται. Δώσε 50 ευρώ και μίλησε με έναν δικηγόρο , και θα σε συμβουλέψει και εκείνος. Τέλος, μην απελπίζεσαι και δες τα λίγα θετικά. Θα το επισκευάσετε και θα ξέρετε πλέον παντελώς την κατάσταση του, δεν χτύπησε κανείς και χαρείτε το αυτοκίνητο σας! Ρίξε και μια ματιά στην νομοθεσία https://www.eccgreece.gr/wp-content/uploads/2015/07/N2251-1994-enc2007-el1.pdf Ο πωλητής, "οφείλει" να σου δώσει γραπτή εγγύηση, δεν είναι απλά δικαίωμα σου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. όντως προσπαθούμε να το δούμε θετικά όσο μπορούμε δήλαδη γιατί έχουμε ένα παιδάκι 2,5 μηνών μένουμε σε νοίκι και δουλεύει μόνο ο άντρας μου.. Το αυτοκίνητο θα φτιαχτεί αλλά είναι πολύ κρίμα αυτός να την βγάλει καθαρή! Θα του κάνω ότι μπορώ και περνάει από το χέρι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις