IKARIWTHS Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Kαλησπερα παιδια,σε σπιτι θελω να βαλω access point το οποιο να εχει τα εξεις χαρακτηριστικά α)να παιρνει ρευμα και ιντερνετ απο καλωδιο δυκτιου cat 5e (εχω poe switch) β)να εχει γρηγορο ασυρματο δυκτιο 2.4 κ 5 ghz ac 1200+ γ)να εχει φυσικο κουμπι για να το ανοιγω και να το κλεινω. εχουμε καμια προταση?
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Τα κοίταξα και αυτά αλλά από όσο έψαξα δεν έχουν φυσικό κουμπί για να ανοιγοκλείνω το wifi,κάνω λάθος;
jkoukos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 α. Υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα ΡοΕ οπότε πρέπει να δεις/αναφέρεις ποιο υποστηρίζει το switch που έχεις, για να δούμε ποιο ΑΡ σου κάνει. γ. Τα κανονικά ΑΡ προορίζονται για συνεχόμενη (24/7/365) ασύρματη λειτουργία και γι' αυτό δεν έχουν κουμπί απενεργοποίησης. Μόνο σε κάποια απλά οικιακά router υπάρχει αυτό και ο λόγος είναι ότι έχουν άλλη κύρια χρήση, με το ασύρματο να είναι δευτερεύουσα λειτουργία.
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Σε ευχαριστω για την απαντηση,επειδη θα μπει κοντα στο δωματιο του μωρου ομως θελω να μπορω να το κλεινω ευκολα και οχι να πρεπει να ανοιγω υπολογιστη για να κλεισει.υπαρχει καποια τετοια λυση?
jkoukos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Αν βρεις ένα ΑΡ, γράψτο και σε μας. Υπάρχει και η λύση μέσω εφαρμογής σε κινητό σε κάποια.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν πας σε tplink πχ archer vr600 η vr400 και να το δουλέψεις σε AP Mode? Dual Band και κουμπί για wifi on/off Τωρα ειδα το POE.. Από POE δεν παίρνει το συγκεκριμένο. αλλά με ένα poe splitter την κάνεις την δουλειά σου για να μεταφέρεις μόνο ένα καλώδιο Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
madrivermadonus Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Γιατι δεν πας σε tplink πχ archer vr600 και να το δουλέψεις σε AP Mode? Dual Band και κουμπί για wifi on/off +1 δε νομίζω να βρεί κάτι άλλο που να τα συνδυάζει όλα τα παραπάνω. 1
IKARIWTHS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δυο ερωτήσεις ακομα, α)το Ubiquiti unifi LR που μου προτείνατε εχει επιλογη για την ισχυ του σηματος? δηλαδη μπορω να το βαλω να εκπεμπει ελαχιστα? β)Αφου συνδεοντας ενα ρουτερ με το καλωδιο δυκτιου μπορω να μοιρασω ασυρματα ιντερνετ για ποιο λογο να προτιμήσω ενα access point?
madrivermadonus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/5/2019 στις 11:02 ΜΜ, IKARIWTHS είπε α)να παιρνει ρευμα και ιντερνετ απο καλωδιο δυκτιου cat 5e (εχω poe switch) να διορθώσω κάτι για το vr400 που είχα γράψει. δεν παίρνει poe. poe παίρνουν συνήθως τα AP. 6 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε β)Αφου συνδεοντας ενα ρουτερ με το καλωδιο δυκτιου μπορω να μοιρασω ασυρματα ιντερνετ για ποιο λογο να προτιμήσω ενα access point? το vr400 που είναι ρουτερ έχει λειτουργία wireless router που μοιράζει ιντερνετ ασύρματα και ενσύρματα ενώ παράλληλα έχει και QOS. θέλει να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις για το setup αλλιώς ίσως σε παιδέψει λίγο. τα AP συνήθως υποστηρίζουν poe Kai είναι πιο έυκολα στην εγκατάσταση. 6 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε α)το Ubiquiti unifi LR που μου προτείνατε εχει επιλογη για την ισχυ του σηματος? δηλαδη μπορω να το βαλω να εκπεμπει ελαχιστα? έχει tx power Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από madrivermadonus
airdimitris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Φυσικά και έχει μπορεί να το ρυθμίσεις να δουλεύει με χαμηλή ισχύ αλλά μπορείς να βάλεις και ένα χρονοδιακόπτη πρίζας και να το ρυθμίσεις να κλείνει εντελώς όποτε εσύ θελεις!!!!!
elvor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Το Ubiquiti LR μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω στο γραφείο ή μόνο σε οροφή ή τοίχο;
jkoukos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μπορείς, αλλά έχει καλύτερη κάλυψη είτε σε τοίχο να κοίτα προς την περιοχή κάλυψης είτε στην οροφή σε κάποιο κεντρικό σημείο για περιμετρική κάλυψη. Προσωπικά για να αποφύγω την γκρίνια και να μην φαίνεται, το έχω βάλει στο πάνω μέρος της βιβλιοθήκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα