Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια,σε σπιτι θελω να βαλω access point το οποιο να εχει τα εξεις χαρακτηριστικά

α)να παιρνει ρευμα  και ιντερνετ απο καλωδιο δυκτιου  cat 5e (εχω poe switch) 

β)να εχει γρηγορο ασυρματο δυκτιο 2.4 κ 5 ghz ac 1200+

γ)να εχει φυσικο κουμπι για να το ανοιγω και να το κλεινω.

εχουμε καμια προταση?

Δημοσ.

Τα κοίταξα και αυτά αλλά από όσο έψαξα δεν έχουν φυσικό κουμπί για να ανοιγοκλείνω το wifi,κάνω λάθος;

Δημοσ.

α. Υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα ΡοΕ οπότε πρέπει να δεις/αναφέρεις ποιο υποστηρίζει το switch που έχεις, για να δούμε ποιο ΑΡ σου κάνει.

γ. Τα κανονικά ΑΡ προορίζονται για συνεχόμενη (24/7/365) ασύρματη λειτουργία και γι' αυτό δεν έχουν κουμπί απενεργοποίησης. Μόνο σε κάποια απλά οικιακά router υπάρχει αυτό και ο λόγος είναι ότι έχουν άλλη κύρια χρήση, με το ασύρματο να είναι δευτερεύουσα λειτουργία.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση,επειδη θα μπει κοντα στο δωματιο του μωρου ομως θελω να μπορω να το κλεινω ευκολα και οχι να πρεπει να ανοιγω υπολογιστη για να κλεισει.υπαρχει καποια τετοια λυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν πας σε tplink πχ archer vr600 η vr400  και να το δουλέψεις σε AP Mode? Dual Band και κουμπί για wifi on/off 

Τωρα ειδα το POE.. Από POE δεν παίρνει το συγκεκριμένο. αλλά με ένα poe splitter την κάνεις την δουλειά σου για να μεταφέρεις μόνο ένα καλώδιο

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Γιατι δεν πας σε tplink πχ archer vr600 και να το δουλέψεις σε AP Mode? Dual Band και κουμπί για wifi on/off 

+1

δε νομίζω να βρεί κάτι άλλο που να τα συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις ακομα,

α)το Ubiquiti unifi LR που μου προτείνατε εχει επιλογη για την ισχυ του σηματος? δηλαδη μπορω να το βαλω να εκπεμπει ελαχιστα?

β)Αφου συνδεοντας ενα ρουτερ με το καλωδιο δυκτιου μπορω να μοιρασω ασυρματα ιντερνετ για ποιο λογο να προτιμήσω ενα access point? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/5/2019 στις 11:02 ΜΜ, IKARIWTHS είπε

α)να παιρνει ρευμα  και ιντερνετ απο καλωδιο δυκτιου  cat 5e (εχω poe switch) 

να διορθώσω κάτι για το vr400 που είχα γράψει. δεν παίρνει poe.

poe παίρνουν συνήθως τα AP. 

6 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε

β)Αφου συνδεοντας ενα ρουτερ με το καλωδιο δυκτιου μπορω να μοιρασω ασυρματα ιντερνετ για ποιο λογο να προτιμήσω ενα access point? 

το vr400 που είναι ρουτερ έχει λειτουργία wireless router που μοιράζει ιντερνετ ασύρματα και ενσύρματα ενώ παράλληλα έχει και QOS.

θέλει να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις για το setup αλλιώς ίσως σε παιδέψει λίγο. τα AP συνήθως υποστηρίζουν poe Kai είναι πιο έυκολα στην εγκατάσταση.

6 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε

α)το Ubiquiti unifi LR που μου προτείνατε εχει επιλογη για την ισχυ του σηματος? δηλαδη μπορω να το βαλω να εκπεμπει ελαχιστα?

έχει tx power

Επεξ/σία από madrivermadonus
Δημοσ.

Φυσικά και έχει μπορεί να το ρυθμίσεις να δουλεύει με χαμηλή ισχύ αλλά μπορείς να βάλεις και ένα χρονοδιακόπτη πρίζας και να το ρυθμίσεις να κλείνει εντελώς όποτε εσύ θελεις!!!!!

Δημοσ.

Μπορείς, αλλά έχει καλύτερη κάλυψη είτε σε τοίχο να κοίτα προς την περιοχή κάλυψης είτε στην οροφή σε κάποιο κεντρικό σημείο για περιμετρική κάλυψη.

Προσωπικά για να αποφύγω την γκρίνια και να μην φαίνεται, το έχω βάλει στο πάνω μέρος της βιβλιοθήκης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...