dj chris Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπερα σας παιδια, εχω ενα παλιο pc που πλεον ειναι μονο για ελαφρια χρηση πχ browsing και θελω να κανω μια αναβαθμιση στη ραμ. Παρατηρησα οτι γραφει 5-5-5-15 στο συγχρονισμο και γω ψαχνωντας βρηκα ραμ 5-5-5-18 .Μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο.? Φανταζομαι δε θα εχω θεμα αν βαλω πανω 5-5-5-18 >αναφερομαι σε DDR2 ραμ . Σας ευχαριστω
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Θα τρέχει με τους μεγαλύτερους χρόνους και όχι με τους μικρότερους συνδυαστούν.
dj chris Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Θα τρέχει με τους μεγαλύτερους χρόνους και όχι με τους μικρότερους συνδυαστούν. Ωραία κατάλαβα. ! Σε ευχαριστώ πολύ !
blitzNikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Το βασικό και κύριο νούμερο είναι το 5. Και οι δύο μνήμες χαρακτηρίζονται σαν "CL5". Εφόσον λειτουργούν στο ίδιο voltage, είναι απόλυτα συμβατές. Μιλάμε για απειροελάχιστες διαφορες χωρίς πρακτική σημασία για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρήσεων...
dj chris Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, blitzNikos είπε Το βασικό και κύριο νούμερο είναι το 5. Και οι δύο μνήμες χαρακτηρίζονται σαν "CL5". Εφόσον λειτουργούν στο ίδιο voltage, είναι απόλυτα συμβατές. Μιλάμε για απειροελάχιστες διαφορες χωρίς πρακτική σημασία για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρήσεων... Ωραία ! Σε ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα