vairass Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Βρήκα μια τηλεόραση ή όποια έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δεκτή. Επί της ουσίας τι σημαίνει αυτή η λειτουργεία;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ότι αν βάλεις πιάτο θα βλέπεις τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια
vairass Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Xacti είπε Ότι αν βάλεις πιάτο θα βλέπεις τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια Οτιδήποτε πιάτο η κάποιο συγκεκριμένο;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, vairass είπε Οτιδήποτε πιάτο η κάποιο συγκεκριμένο; Όχι τέτοιο αλλά τέτοιο
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Xacti είπε Όχι τέτοιο αλλά τέτοιο Ρέ εννοούσα διάμετρο κλπ... Εννοείται ότι δεν μιλάμε για πιάτο φαγητού... Ωραίο ποστ πάντως χάχα 1
alexakos89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 28/5/2019 στις 7:09 ΠΜ, vairass είπε Ρέ εννοούσα διάμετρο κλπ... Εννοείται ότι δεν μιλάμε για πιάτο φαγητού... Ωραίο ποστ πάντως χάχα Παει αναλογα με τι θες να πιασεις , ποσους δορυφορους μαζι , ποσο μακρια ειναι ο δορυφορος που θες. 1
Doubt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Στις 27/5/2019 στις 9:17 ΜΜ, vairass είπε Οτιδήποτε πιάτο η κάποιο συγκεκριμένο; Αν το σκέφτεσαι μόνο επειδή έχεις τη δυνατότητα, μην το κάνεις. Το αποτέλεσμα δεν αξίζει τα έξοδα που θα απαιτηθούν. Δες για iptv καλύτερα.
vairass Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν το σκέφτεσαι μόνο επειδή έχεις τη δυνατότητα, μην το κάνεις. Το αποτέλεσμα δεν αξίζει τα έξοδα που θα απαιτηθούν. Δες για iptv καλύτερα. Iptv πως; δεν είναι smart tv
Doubt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, vairass είπε Iptv πως; δεν είναι smart tv Τι άλλο υπάρχει; pc? TVbox? 1
vairass Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τι άλλο υπάρχει; pc? TVbox? Pc έχω αλλά είναι μακριά από την τηλεόραση. Επίσης έχω chromecast και wd live TV.
Doubt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, vairass είπε Pc έχω αλλά είναι μακριά από την τηλεόραση. Επίσης έχω chromecast και wd live TV. Το τελευταίο δεν ξέρω καν τι είναι. Θα μπορούσες, αν είναι εφικτό τεχνικά, να βάλεις ένα μικρό (και φθηνό) σετ πιάτο/lnb για να πιάσεις ένα ισχυρό δορυφόρο με αρκετά ελεύθερα κανάλια. Έχω χρόνια να ασχοληθώ και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Μη δώσεις πάνω από 100€ για όλα. Αν τυχόν σου αρέσει τόσο πολύ και θέλεις να ασχοληθείς παραπάνω, μπορείς να αναβαθμιστείς αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα