Horn Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπερα τον τελευταιο καιρο ειχα μπλε οθονες και random shutdowns.Παλιοτερα ειχα random freezes και μου ελεγε οτι τα προγραμματα δεν αποκρινοντε και επρεπε να κανω restart τον υπολογιστη.Οταν τον εκανα restart δεν bootaran τα windows.Για να bootaroun επρεπε ειτε να unpluggarw τον ssd και να τον ξαναpugglarw ειτε να ανοιγοκλεισω το τροφοδοτικο απο πισω.Επισης να πω οτι μου ειχαν προτεινει να κανω bios update και οτι θα λυνοταν το προβλημα,αλλα λυθηκε για καποιο καιρο αλλα επανηλθε.Αυτο που το triggarei το ολο θεμα απο οτι καταλαβα ειναι το Multitasking και κυριως μου freezare οταν κατεβαζα torrent.Οποτε υποθετω πως ειναι το τροφοδοτικο η ο δισκος. τα specs μου ειναι αυτα http://prntscr.com/nu1777 Η οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.ευχαριστω εκ των προτερων
norther Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1) Τσεκάρεις άν ο Η/Υ εάν ανεβάζει θερμοκρασία. (σκόνες κτλ) 2)Εάν σβήνει μονο του (οχι restart) και έχει αποκλειστεί το 1) 90% φταίει το τροφοδοτικό 3) εάν δεν σβήνει μόνο του αλλα παγώνει η εικόνα χωρίς να μπορείς να κουνήσεις το ποντίκι μπορεί να φταίει η vga. Πρέπει να περιορίσεις το πρόβλημα γιατί αναφέρεις διάφορα προβλήματα. κατεβασε το bluescreenview και δες ποια αρχεία χτυπάνε στις μπλε οθονες... αν δεις παντου να χτυπάει ο driver της vga κοιτας την vga... εάν φταίει ο ssd θα σε παιδέψει γιατί δεν υπάρχει έμπιστο διαγνωστικό να τον τεσταρεις άν έχεις κανέναν spare σκληρο δισκο τον βάζεις και κανεις μια καθαρή εγκατασταση να δεις αν θα κολλησει αν θα κλεισει κτλ...
Horn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 απο οτι καταλαβα κατι παιζει με αυτον τον driver της amd και οτι εχουν κ αλλοι προβλημα με αυτον τον driver http://prntscr.com/nwd3a5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα