montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, mynam3 είπε Τίποτα δεν μπορεί να κάνει απλά με ένα αφμ. Δεν βρίσκει όνομά όμως άνετα;
panagiotis54 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 γιατι εχεις δωσει ψευτικο ονομα? τους ειπες δεν ξερεις να κανεις αποδοχη σου ειπαν ελα να σου πουμε πρακτικα...δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα...αν θες πας στον λογιστη σου και σου κανει την αποδοχη και τελειωνεις και δεν πας σε κανενα σπιτι το μαλλον απατη ειναι ειτε τρολλαρει ο τυπος ειτε εγω ειμαι τυφλος γιατι δεν βλεπω απο που προκυπτει...ουτε το καλυτερα airbnb απο που προκυπτει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, montelagr είπε Δεν βρίσκει όνομά όμως άνετα; Τώρα πλάκα μας κάνεις ετσι;
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Τώρα πλάκα μας κάνεις ετσι; Ρωτάω ρε φίλε φοβάμαι . Μια φίλη την καραστρψαν με το ΑΦΜ
soteras Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Οταν νοικιαζεις ενα σπιτι ο ιδικτητης λογικο ειναι να ζηταει το αφμ σου γιατι πρεπει να μπει στο ταχις το δικο του και να δηλωσει οτι νοικιαζει το σπιτι στον ταδε ανθρπωο με το ταδε αφμ απο οταν βαλει το ονομα στο ταξις ναι θα μαθει και το ονομα σου και το επιθετο σου και δεν μπορεις κανεις κατι για αυτο.Επίσης ενας αλλο λογος που γινετε η δηλωση ειναι για να παρεις εσυ μετα στο ονομα σου το ρολοι της δεη και να ερχονται σε εσενα πλεον οι λογαριασμοι του ρευματος/νερου κλπ. Όσο για την φιλη που κετεστρεψαν μονο με το αφμ δεν απλα δεν
papp0us Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, montelagr είπε Ρωτάω ρε φίλε φοβάμαι . Μια φίλη την καραστρψαν με το ΑΦΜ Κοίτα, συνήθως δεν καυχιέμαι, αλλα έχω στείλει στη στενή 4 άτομα, και έχω χρεώσει τουλάχιστον 2 ντουζίνες κορόιδα με στεγαστικά δάνεια επειδή βρήκα το ΑΦΜ τους. Επίσης έχω κάνει εγχείρηση στις αμυγδαλές σε βάρος άλλου, γιατι του είχε πέσει το καρτελάκι με το ΑΜΚΑ του, ενώ δε θα ξεχάσω πόσα ταξίδια έχω κάνει με το διαβατήριο που ειχα βρεί. Κάποια μέρα θα τελειώσουν ολα αυτά, γιατι εκτός ξέρω γώ απο ΑΦΜ και το να ορκίζομαι οτι είναι δικό μου, μπορεί να μου ζητήσουν και κανα χαρτί η καμια ταυτότητα, αλλα όσο μπορώ και παίρνω δάνεια σε ονοματα αλλων με το ΑΦΜ τους θα ζώ βασιλικά. Και πάλι μεταξύ μας αυτά, μη βγεί απο το Thread. 3
jgeorgiou Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) το ΑΦΜ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ! αν πάρετε απόδειξη από μαγαζί (στο 90% που είναι ατομικές επιχειρήσεις) αναγράφει το ΑΦΜ του φυσικού προσώπου. το ΑΦΜ είναι -ας το πούμε απλοικά- το νούμερο του τραπεζικού λογαριασμού μας. Αν ο άλλος δεν πιστοποιηθεί ότι είναι ο ίδιος ΔΕΝ μπορεί να κάνει τίποτε. Αν ήταν έτσι οι 700.000 μικροεπιχειρηματίες - ελ.επαγγελματίες που βρίσκει όποιος θέλει το ΑΦΜ τους ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ θα είχαν πρόβλημα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από jgeorgiou 1
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Aigeas είπε To AΦΜ σου θα το μάθει έτσι κι αλλιώς. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πας σπίτι τους. Δεν είναι απαραίτητο. οκ παιδια σας ευχαριστώ και σορρυ εαν κούρασα!
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, panagiotis54 είπε γιατι εχεις δωσει ψευτικο ονομα? τους ειπες δεν ξερεις να κανεις αποδοχη σου ειπαν ελα να σου πουμε πρακτικα...δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα...αν θες πας στον λογιστη σου και σου κανει την αποδοχη και τελειωνεις και δεν πας σε κανενα σπιτι το μαλλον απατη ειναι ειτε τρολλαρει ο τυπος ειτε εγω ειμαι τυφλος γιατι δεν βλεπω απο που προκυπτει...ουτε το καλυτερα airbnb απο που προκυπτει δεν έχω δώσει τίποτα- άπλα συμφωνήσαμε οτι θα το πάρω την παρασκευή, και μου ειπε η κυρία στείλε το ΑΦΜ σου να ετοιμαστώ
christosx13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Φιλε εσυ τον βρηκες δε σε βρηκε και σου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο να νοικιασεις το σπιτι του με το ζορι σωστα?Σου ζητησε το Α.Φ.Μ. για να το δωσει στο λογιστη του και να σου ετοιμασει το συμβολαιο ωστε εσυ να κανεις login στο ταχιςνετ μετα και να κανεις αποδοχη του συμβολαιου. Τις δυο τελευταιες ενοικιασεις που εκανα τη μια συναντηθηκα με την ιδιοκτητρια και πηγαμε μαζι στο λογιστη της επειδη ηταν γρια και την αλλη μου ζητησε το ΑΦΜ και του το εστειλα με sms. Οπως ειπε κι ενας φιλος το Α.Φ.Μ. δεν ειναι για να το δινουμε δεξια αριστερα χωρις λογο και αιτια αλλα δεν ειναι και επτασφραγιστο μυστικο που δεν κανει να μαθει κανενας.
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, christosx13 είπε Φιλε εσυ τον βρηκες δε σε βρηκε και σου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο να νοικιασεις το σπιτι του με το ζορι σωστα?Σου ζητησε το Α.Φ.Μ. για να το δωσει στο λογιστη του και να σου ετοιμασει το συμβολαιο ωστε εσυ να κανεις login στο ταχιςνετ μετα και να κανεις αποδοχη του συμβολαιου. Τις δυο τελευταιες ενοικιασεις που εκανα τη μια συναντηθηκα με την ιδιοκτητρια και πηγαμε μαζι στο λογιστη της επειδη ηταν γρια και την αλλη μου ζητησε το ΑΦΜ και του το εστειλα με sms. Οπως ειπε κι ενας φιλος το Α.Φ.Μ. δεν ειναι για να το βγαζουμε και σε δημοσια θεα αλλα δεν ειναι και επτασφραγιστο μυστικο που δεν κανει να μαθει κανενας. σωστα ολα οκ. δεν μου ειπαν να παω σε λόγιστη. απλα το δεχομαι μεσο TAXIS
christosx13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, montelagr είπε σωστα ολα οκ. δεν μου ειπαν να παω σε λόγιστη. απλα το δεχομαι μεσο TAXIS Ναι δε χρειαζεται λογιστης μονος μπαινεις στο taxisnet βρισκεις το συμβολαιο και πατας επιβεβαιωση. Εχει επικρατησει να λεμε για λογιστη επειδη οι περισσοτεροι τα εχουν φορτωσει σε λογιστες και δε ξερουν ουτε τους κωδικους τους και δινουν 50ρικα για ψυλλου πηδημα εγω προσωπικα φορολογικες δηλωσεις ποθεν εσχες κλπ τα κανω μονος. 2
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, christosx13 είπε Ναι δε χρειαζεται λογιστης μονος μπαινεις στο taxisnet βρισκεις το συμβολαιο και πατας επιβεβαιωση. Εχει επικρατησει να λεμε για λογιστη επειδη οι περισσοτεροι τα εχουν φορτωσει σε λογιστες και δε ξερουν ουτε τους κωδικους τους και δινουν 50ρικα για ψυλλου πηδημα εγω προσωπικα φορολογικες δηλωσεις ποθεν εσχες κλπ τα κανω μονος. οκ ευχαριστώ και εσενα και τα παιδια που απάντησαν. 1
HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Κατ' αρχάς έχεις κωδικούς στο taxisnet ? Προσωπικά θα έπαιρνα και 2 έγχαρτα συμβόλαια από ένα περίπτερο και θα τα συμπλήρωνα εκεί στο σπίτι μαζί τους. Ένα εσύ και ένα ο ιδιοκτήτης. Δεν είναι κόπος. Μετά θα είχα στο νου μου , πριν να λήξει η προθεσμία που θα συμφωνήσετε , πχ. 2 ή 3 χρόνια να πω στον ιδιοκτήτη να γίνει νέο συμβόλαιο , γιατί αν λήξει και δεν ανανεωθεί, έχει δικαίωμα είτε να σου ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα , ή να σε βγάλει έξω.
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε Κατ' αρχάς έχεις κωδικούς στο taxisnet ? Προσωπικά θα έπαιρνα και 2 έγχαρτα συμβόλαια από ένα περίπτερο και θα τα συμπλήρωνα εκεί στο σπίτι μαζί τους. Ένα εσύ και ένα ο ιδιοκτήτης. Δεν είναι κόπος. Μετά θα είχα στο νου μου , πριν να λήξει η προθεσμία που θα συμφωνήσετε , πχ. 2 ή 3 χρόνια να πω στον ιδιοκτήτη να γίνει νέο συμβόλαιο , γιατί αν λήξει και δεν ανανεωθεί, έχει δικαίωμα είτε να σου ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα , ή να σε βγάλει έξω. βασικά εχω ναι, 6 μήνες θα το βάλουμε με δικαίωμα ανανέωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις