montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 πρόκειται να ενοικιάσω σπιτι, και μου ειπε ο ιδιοκτήτης να στείλω το ΑΦΜ μου μέσω VIBER να τα κανονίσει. και μετά να παω σπίτι τους να δεχτω το συμβόλαιο μεσώ ΤAXIS - κανονικά δεν ειναι επικίνδυνο να δίνω ΑΦΜ? - το συμβόλαιο με ορους δεν πρέπει να το πάρω στα χεριά μου?
txcellas Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Οχι δεν ειναι επικίνδυνο. Ποιο επικίνδυνο ειναι που θα πας σπιτι τους παρα αυτο! Χαρτι δεν παιρνεις στο χερι. Μονο αποδοχή απο το taxisnet.
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, txcellas είπε Οχι δεν ειναι επικίνδυνο. Ποιο επικίνδυνο ειναι που θα πας σπιτι τους παρα αυτο! Χαρτι δεν παιρνεις στο χερι. Μονο αποδοχή απο το taxisnet. ειναι οικογένεια με 4 μελη φαίνονται πολυ σωστή , ΑΛΛΑ ποτε δεν ξερεις ΣΩΣΤΑ? επίσης ειναι πληρεξούσια στης μητέρας το όνομα ειναι το σπίτι, να προσέξω κατι σε αυτο? να παρω φωτοτυπία ταυτότητας ? σορρυ απλα φοβάμαι πολυ πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 To AΦΜ σου θα το μάθει έτσι κι αλλιώς. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πας σπίτι τους. Δεν είναι απαραίτητο.
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Aigeas είπε To AΦΜ σου θα το μάθει έτσι κι αλλιώς. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πας σπίτι τους. Δεν είναι απαραίτητο. Βασικά δεν ξέρω πώς να το αποδεχτώ. Και μου είπαν να παω σπίτι τους. Δεν υπάρχει φόβος να δώσω το ΑΦΜ;
tounion Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον απάτη είναι. Πολύ προσοχή Είναι η πρώτη φορά που νοικιάζεις ; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από tounion 1
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, tounion είπε Μάλλον απάτη είναι. Πολύ προσοχή Είναι η πρώτη φορά που νοικιάζεις ; Όχι. Έχω ξανά κάνει αλλά με χαρτιά. Η κοπέλα έχει και άλλο σπίτι αλλά με Airbnb. Πως θα έπρεπε να γίνει Αφού λες απάτη;
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, tounion είπε Μέσω Airbnb καλύτερα Δεν έχει το σπίτι που λέω μέσα Airbnb.
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Γιατί να είναι απάτη. Το αφμ θα δώσει όχι το username και το password. Όταν νοικιάζεις σπίτι σε κάποιον πρέπει να πεις στην εφορία σε ποιον το νοικιάζεις δηλαδή το αφμ του. Εκεί θα μπει ο ιδιοκτήτης στον δικό του λογαριασμο και θα πει στην εφορία ότι το περιουσιακό του στοιχείο το νοικιάζεις σε συγκεκριμένο άνθρωπο με συγκεκριμένο αφμ. Ο υποψήφιος ενοικιαστής μετά θα μπει στον δικό του λογαριασμό και θα αποδεχτεί το ενοικιαστηριο. 1 1
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, tz_aristotelis είπε Γιατί να είναι απάτη. Το αφμ θα δώσει όχι το username και το password. Όταν νοικιάζεις σπίτι σε κάποιον πρέπει να πεις στην εφορία σε ποιον το νοικιάζεις δηλαδή το αφμ του. Εκεί θα μπει ο ιδιοκτήτης στον δικό του λογαριασμο και θα πει στην εφορία ότι το περιουσιακό του στοιχείο το νοικιάζεις σε συγκεκριμένο άνθρωπο με συγκεκριμένο αφμ. Ο υποψήφιος ενοικιαστής μετά θα μπει στον δικό του λογαριασμό και θα αποδεχτεί το ενοικιαστηριο. Για τους όρους;
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Οι όροι είναι σε χειρόγραφο το οποίο υπογράφουν και οι δύο. Τέτοια χειρόγραφα -συμβολαια υπάρχουν στο ίντερνετ και το κατεβάζεις και είσαι οκ. Οι όροι είναι οι συνηθισμένοι που ισχύουν από την νομοθεσια. Αν κάτι δεν σου ταιριάζει η δεν ταιριάζει στον ιδιοκτήτη το αλλάζετε πριν την υπογραφή αλλά νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα. Μόνο το χειρόγραφο δεν έχει νόημα γιατί μόνο με την αποδοχή της εφορίας μπορεις να βάλεις νερό ρεύμα και τηλέφωνο. 1
mylo Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Αντε και είδε το αφμ σου. Τι φοβάσαι, μη δει τη προίκα σου ή μην αρχίσει να βγάζει δάνεια στο όνομα σου; 1
montelagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Οι όροι είναι σε χειρόγραφο το οποίο υπογράφουν και οι δύο. Τέτοια χειρόγραφα -συμβολαια υπάρχουν στο ίντερνετ και το κατεβάζεις και είσαι οκ. Οι όροι είναι οι συνηθισμένοι που ισχύουν από την νομοθεσια. Αν κάτι δεν σου ταιριάζει η δεν ταιριάζει στον ιδιοκτήτη το αλλάζετε πριν την υπογραφή αλλά νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα. Μόνο το χειρόγραφο δεν έχει νόημα γιατί μόνο με την αποδοχή της εφορίας μπορεις να βάλεις νερό ρεύμα και τηλέφωνο. Έτσι μου είπαν . Δεν έχει νόημα το χαρτί Μόλις τώρα, mylo είπε Αντε και είδε το αφμ σου. Τι φοβάσαι, μη δει τη προίκα σου ή μην αρχίσει να βγάζει δάνεια στο όνομα σου; Απλά ρωτάω...να ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις