nark3ss Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage για οποιον ενδιαφερεται στα 80€ στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontiaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Κάθε review και καλύτερες εντυπώσεις .Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά και η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUPERDARTH Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες την πήρα από το επίσημο site και την ξαναέστειλα πίσω διότι από την αρχή, μία άναβε μια έσβηνε το led indicator και μέσω HDMI συνδεσης (με tv), έκανε κενά στον ήχο. Έπεσα σε ελαττωματική δυστυχώς. Πάντως για υπνοδωμάτιο, ο ήχος σε σχέση με αυτόν της tv, είναι άψογος. Για 80€ δεν το συζητάω. Τώρα για 120€ που την έχουν εδώ....... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από SUPERDARTH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POSEYATSIA Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/5/2019 στις 4:54 ΜΜ, Giannakos83 είπε Παιδιά καλησπέρα.... την εχω πάρει εδώ και πέντε μήνες.... μία λέξη μονάχα θα γράψω ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....!!!! οποτε θέλει ανοίγει... οποτε θέλει κλείνει.... συνδεσιμότητα μέσω bluetooth ???? Στην αρχή καλή....! Μετά αστο.... χάνεται ! Κολλάει ! ! ! Δοκιμασμένη σε σταθερό ! Tablet και laptop !!!! Οσον αφορά την απόδοση του ήχου ???? Normal πράγματα.... to sub είναι μερικές φορές σαν να μην υπάρχει....!!!! Την εχω στείλει για service τρεις φορές μέχρι τώρα ομως στο eshop μάλλον δεν την κοίταξαν καν...!!! Προσοχη λοιπόν σε καθε ενδιαφερομενο...!!!!! Προσωπικά πιστεύω οτι υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις...!!!! Φιλικά - Γιάννης ... Όντως συνδέεται αμέσως Xender Discord Omegle , αλλά έχω πολλές συχνές αποσυνδέσεις και κολλήματα. Δεν ξέρω αν φταίει η sound bar ή το Bluetooth του MacBook , αλλά ένα BT JBL μικρό που έχω δεν έχει καθόλου αποσυνδέσεις ούτε με το Mac ούτε με κινητό. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από POSEYATSIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakos83 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 hours ago, POSEYATSIA said: Όντως συνδέεται αμέσως , αλλά έχω πολλές συχνές αποσυνδέσεις και κολλήματα. Δεν ξέρω αν φταίει η sound bar ή το Bluetooth του MacBook , αλλά ένα BT JBL μικρό που έχω δεν έχει καθόλου αποσυνδέσεις ούτε με το Mac ούτε με κινητό. Η μπάρα φταίει αδερφέ μου.... δοκιμασμένη παντου πλέον προσωπικά....! Και εγώ εχω ενα jbl go 2 και πάει σφαίρα !!!! Καμία αποσύνδεση ούτε και κόλλημα / αλλοιωμένος ήχος...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 On 28/05/2019 at 00:54, Giannakos83 said: Παιδιά καλησπέρα.... την εχω πάρει εδώ και πέντε μήνες.... μία λέξη μονάχα θα γράψω ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....!!!! οποτε θέλει ανοίγει... οποτε θέλει κλείνει.... συνδεσιμότητα μέσω bluetooth ???? Στην αρχή καλή....! Μετά αστο.... χάνεται ! Κολλάει ! ! ! Δοκιμασμένη σε σταθερό ! Tablet και laptop !!!! Οσον αφορά την απόδοση του ήχου ???? Normal πράγματα.... to sub είναι μερικές φορές σαν να μην υπάρχει....!!!! Την εχω στείλει για service τρεις φορές μέχρι τώρα ομως στο eshop μάλλον δεν την κοίταξαν καν...!!! Προσοχη λοιπόν σε καθε ενδιαφερομενο...!!!!! Προσωπικά πιστεύω οτι υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις...!!!! Φιλικά - Γιάννης ... Την έχουμε στο εργαστήριο κανά 2μηνο τώρα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μήπως έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι και πρέπει να την κάνεις RMA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakos83 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ RMA ???? Να μην την δοκιμάσαμε κτλ ???? Η λες να εχω μετοχές στην creative ?!! 😄 εγώ σαν γιάννης λέω τελευταία φορά εδώ μέσα ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ !!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, crmaris είπε Την έχουμε στο εργαστήριο κανά 2μηνο τώρα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μήπως έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι και πρέπει να την κάνεις RMA? Την έχει πεντάμηνο ο άλλος. Πρέπει να περιμένεις 3 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakos83 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Just now, Retromaniac said: Την έχει πεντάμηνο ο άλλος. Πρέπει να περιμένεις 3 μήνες Σωστόςςςς....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Παιδιά καλησπέρα θέλω να πάρω την ηχομπαρα creative stage 2.1, αλλα το μονο που με περιοριζει είναι το σημειο που θα μπει το subwoofer που αναγκαστικά λογω χωρου πρεπει να μπει 2 με 2 μιση μετρα μακρυά απο την ηχομπαρα. Ρωτω λοιπόν εαν μπορεί καποιος να μου πει το μηκος του καλωδίου ή τουλάχιστον εαν είναι 3.5mm ετσι ωστε να μπορει να επεκταθεί χωρις κοψιματα κτλ.. Αλλιως παω για την lg sj4 που εχει ασύρματο sub στα 150ε Thanks προκαταβολικα ΥΓ Θεωρειτε οτι η lg sj4 ειναι αλλη κατηγορία /ποιότητα ή συνυπολογιζοντας και το κοστος η creative θα με καλύψει απόλυτα (να παιζω μεσω Bluetooth θελω απο το κινητο κανα τραγουδακι και netflix μεσω ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bullitgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομιζω τα public πρεπει να την εχουν σε προσφορα !!! την παρελαβα προχθες απο το επισημο καταστημα ... οποτε με μια μικρη επαφη που ειχα μαζι της κ λογο μικρου χωρου ...ειμαι ευχαριστημενος... αν και θα ηθελα το μπασο ενα κλικ πιο δυνατο !!! Εχω ερωτηση ομως!!! θελω να την συνδεσω στο ps4 slim που εχω ... ασυρματα!!! η sony δεν επιτρεπει κατι τετοιο με 3rd party συσκευες !!! οποτε σκεφτομαι για usb bluetooth φλασακι στην θυρα usb του ps4 !!! θα δουλεψει κατι τετοιο?? το εχει δοκιμασει κανενας?? οποιοδηποτε φλασακι θα κανει ?? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από bullitgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bullitgr είπε Νομιζω τα public πρεπει να την εχουν σε προσφορα !!! την παρελαβα προχθες απο το επισημο καταστημα ... οποτε με μια μικρη επαφη που ειχα μαζι της κ λογο μικρου χωρου ...ειμαι ευχαριστημενος... αν και θα ηθελα το μπασο ενα κλικ πιο δυνατο !!! Εχω ερωτηση ομως!!! θελω να την συνδεσω στο ps4 slim που εχω ... ασυρματα!!! η sony δεν επιτρεπει κατι τετοιο με 3rd party συσκευες !!! οποτε σκεφτομαι για usb bluetooth φλασακι στην θυρα usb του ps4 !!! θα δουλεψει κατι τετοιο?? το εχει δοκιμασει κανενας?? οποιοδηποτε φλασακι θα κανει ?? Δεν θα πόνταρα πάνω σε αυτό. Αλλά γιατί να το συνδέσεις ασύρματα; Ασύρματα συνδέεις συνήθως κινητές συσκευές πάνω στην ηχομπαρα, να μην βγάζεις και βάζεις καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bullitgr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 5:12 ΜΜ, Retromaniac είπε Δεν θα πόνταρα πάνω σε αυτό. Αλλά γιατί να το συνδέσεις ασύρματα; Ασύρματα συνδέεις συνήθως κινητές συσκευές πάνω στην ηχομπαρα, να μην βγάζεις και βάζεις καλώδια. Δεν εχω αλλο τροπο !!! Επειδη ειναι το σλιμ δεν εχει απο πισω αλλες υποδοχες !!! Κ δεν θελω να την συνδεσω με καλώδιο μεσω του χειριστηριου !!! Αν χρησιμοποιουσα ανταπτορα απο usb-a σε 3.5 audio jack k εβαζα το usb στις μπροστινες θυρες του ps4 και το 3.5 στην ηχομπαρα λες να εκανε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 τιμια λυση στα 50 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 καλημέρα, επαναφέρω το θέμα επειδή η Creative Stage είναι σε καλή τιμή και θέλω να ρωτήσω κάτι: σύμφωνα με το επίσημο site η Creative Stage 2.1 έχει HDMI (ARC).....στα χαρακτηριστικά όμως που βλέπω στο public.gr και στο plaisio.gr δεν αναφέρουν καθόλου την HDMI (ARC) και γράφουν μόνο για USB/optical/3.5mm ...... υπάρχει περίπτωση κάποια έκδοση να μην έχει HDMI; λογικά όχι πιστεύω γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο άλλα θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Μάλλον είναι παράλειψη των καταστημάτων όταν περνούσαν τα χαρακτηριστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα