morpheous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 re paidia giati den to kanonizete mesa sto pasxa na rthoume kai meis pou eimaste logo spoudon ektos athinas?
Dark_son20 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 to pasxa animera pistevo oti to 17-4 einai apo tis kaliteres liseis oxi poli konta...oxi poli makria...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Παιδια παρτε το αποφαση.Για να μαζευτει ικανος αριθμος ατομων μονο με προτοβουλια του Hal μπορει να γινει.Τοτε ' date='ναι!!!Θα υπαρξουν πολοι παροντες.Οι λογοι για μερικους ειναι ευνοητοι.... Αλλα για να μην το εχει κανει τοσο καιρο σιγουρα θα εχει τους δικους του [b']σβαροτατους λογους[/b]. Οσοι καταλαβαν,καταλαβαν!!!!! Καλησπέρα, εγώ δεν κατάλαβα- και δεν θεωρώ τον εαυτό μου χαζό- , μπορείς (χωρίς παρεξήγηση) να με βοηθήσεις να καταλάβω?? Γιατί αν δεν αξίζει τον κόπο - ή υπάρχουν "άλλοι" λόγοι-, γιατί να προσπαθήσουμε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Παιδια παρτε το αποφαση.Για να μαζευτει ικανος αριθμος ατομων μονο με προτοβουλια του Hal μπορει να γινει.Τοτε ' date='ναι!!!Θα υπαρξουν πολοι παροντες.Οι λογοι για μερικους ειναι ευνοητοι.... Αλλα για να μην το εχει κανει τοσο καιρο σιγουρα θα εχει τους δικους του [b']σβαροτατους λογους[/b]. Οσοι καταλαβαν,καταλαβαν!!!!! Καλησπέρα, εγώ δεν κατάλαβα- και δεν θεωρώ τον εαυτό μου χαζό- , μπορείς (χωρίς παρεξήγηση) να με βοηθήσεις να καταλάβω?? Γιατί αν δεν αξίζει τον κόπο - ή υπάρχουν "άλλοι" λόγοι-, γιατί να προσπαθήσουμε? Φιλε μου δεν ειπα ποτε οτι δεν αξιζει τον κοπο!!!!Αντιθετα και το εχω αποδειξη ημουν παρω οταν υπηρχαν εστω 7-8 insomniacs.Απλα πολοι εδω μεσα πριτιμουν την ανωνυμια που προσφερει ενα nickname και δεν θελουν παραπερα συσφιξη σχεσεων!!!!Δεν τους κρινω και πιο πολυ δεν τους κατακρινω αλλα αυτη ειναι κατα τη γνωμη μου η αληθεια. Οσο γιατι δεν διοργανονεται ενα meeting απο την...ηγεσια ο καθενας καταλαβαινει τα προβληματα που θα της προκυψουν μετα.Καποιοι τυποι που υπαρχουν τωρα κανουν πιο ευκολα εφαρμοσιμους τους κανονες του Forum .Μετα θα ειναι πιο δυσκολο.... Αυτα κατα τη γνωμη μου παντα!!!!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Φίλε Γιάννη, με κάλυψες. Ευχαριστώ. Πάντως νομίζω οτι άλλο φιλία και άλλο καθήκον - όποιο και αν είναι αυτό -, και επίσης νομίζω οτι όλοι μας είμαστε μεγάλα - κυριολεκτικά ή μεταφορικά - παιδιά, και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε.
morpheous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 to pasxa animera nai prin tin anastash.... pistevw oti katalaves ti enow...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Καποιοι τυποι που υπαρχουν τωρα κανουν πιο ευκολα εφαρμοσιμους τους κανονες του Forum .Μετα θα ειναι πιο δυσκολο.... Το θεωρώ πολύ πιθανό, αλλά... Απλα πολοι εδω μεσα πριτιμουν την ανωνυμια που προσφερει ενα nickname και δεν θελουν παραπερα συσφιξη σχεσεων!!!! ...θεωρώ αυτό πιθανότερο και προσθέτω τον παράμετρο της απομυθοποίησης των προσώπων. Να διευκρινήσω πως προσφανώς και δεν αναφέρομαι μόνο στον Hal, αλλά σε όλους τους Insomniacs. Αλλά για κάθε έναν από εμάς, σχημάτίζεται μία εικόνα από τα υπόλοιπα μέλη, κυρίως από τα γραφόμενά μας. Για φανταστείτε ξενέρωμα αν δούμε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τα nicks ...
theobabis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Για φανταστείτε ξενέρωμα αν δούμε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τα nicks Tι μου θυμισες τωρα.... Τι απογοητευση ηταν αυτη στη Ραφηνα...
Dark_son20 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 ego paidia tha ertho me koukoula min fovaste :P :P
mandos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ontws ayto me ta 10 atoma isxiei..Sto kafe diplo sta eksarxeia se 4 meetings exw paei kai ante se ena na eimastan 12 se ola ta alla ligoteroi apo 10.. kake... exoume xtypisei kai dyo 15ares... kai ego mesa paidia, alla an pesei se giorth den erxomai na pame kai ligo patra oxi tpt allo
Kserolas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Φιλε μου δεν ειπα ποτε οτι δεν αξιζει τον κοπο!!!!Αντιθετα και το εχω αποδειξη ημουν παρω οταν υπηρχαν εστω 7-8 insomniacs.Απλα πολοι εδω μεσα πριτιμουν την ανωνυμια που προσφερει ενα nickname και δεν θελουν παραπερα συσφιξη σχεσεων!!!!Δεν τους κρινω και πιο πολυ δεν τους κατακρινω αλλα αυτη ειναι κατα τη γνωμη μου η αληθεια.Οσο γιατι δεν διοργανονεται ενα meeting απο την...ηγεσια ο καθενας καταλαβαινει τα προβληματα που θα της προκυψουν μετα.Καποιοι τυποι που υπαρχουν τωρα κανουν πιο ευκολα εφαρμοσιμους τους κανονες του Forum .Μετα θα ειναι πιο δυσκολο.... Αυτα κατα τη γνωμη μου παντα!!!!! Na kanoume maske meeting Ego tha erho san...... hmm.... san ton agent apo to matrix :wink:
georgeadams Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 exoume xtypisei kai dyo 15ares... Ανήλικες? Ντροπή!!!
The_player Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Λοιπον 17/4 βολευει....? Να μας πουνε και αλλοι.... Οσο για το μερος....Μπορουμε να κανονισουμε και φαγητο/ουζακι....κτλπ Ξερω κατι καταπληκτικα μερη.....Και σαν οικοδεσποτης (toy topic) κερναω ολα τα ποτα (για να υπαρχει και κινητρο...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.