Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτας ποιοι είναι οι φορείς που μπορεις να απευθυνθεις και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του ψάχνοντας να βρει τις αιτίες που θέλω να προβω σε καταγγελία. Καληνύχτα.

• Confused 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ForeignOffice είπε

Ρώτας ποιοι είναι οι φορείς που μπορεις να απευθυνθεις και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του ψάχνοντας να βρει τις αιτίες που θέλω να προβω σε καταγγελία. Καληνύχτα.

Mα δεν λες ΚΑΝ τι υπηρεσια ειναι. δεν μασαμε φυλλα δαφνης ουτε μυριζουμε τα νυχια μας για να μπορουμε να σε βοηθησουμε καπου. Με το τσιγκελι μας ειπες μετα απο πολλα μυνηματα οτι ειναι καποιο δημοσιο "εστιατοριο". το οποιο ειναι τοσο αοριστο οσο το "εχω σπιτι σε χωριο".

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Για αυτούς που γνωρίζουν, ποια είναι η "απαραίτητη διαδικασία" στην αλλαγή ωραρίου;

σιγουρα θα πρεπει να περιλαμβανεται η επιθεωρηση εργασιας στη διαδικασια. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, ForeignOffice said:

Εάν μιλάγαμε για ιδιώτη θα μπορούσες να απευθυνθείς στο ΣΕΠΕ που ανήκεις, αλλά δεν θα δικαιωνόσουν, ο εργοδότης έχει δικαίωμα να το κάνει. 

Τώρα που μιλάς για δημόσιο, δεν έχει δικαιοδοσία το ΣΕΠΕ. Ίσως το αρμόδιο υπουργείο, αλλά δεν θα βγάλεις άκρη. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε

Ρωτάς κάτι χωρίς κάν να δώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρεις απάντηση στο πρώτο ποστ και στις βγάζουν με τσιγγέλι.
Αν δεν εισαι διατεθιμένος να συμμετέχεις σε μια δημόσια συζήτηση(τσέκαρε και λίγο τι σημαίνει η λέξη forum)  και το μόνο που θέλεις ειναι να ρωτάς και να σου απαντάνε τοτε απλα πανε σκάστα σε εναν δικηγόρο να σου πει χωρίς να ακους το κοντό του και το μακρύ του.

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...