spuros xalkidiki Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπερα στο forum θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει ποια ακουστικα ειναι για το PS4 Slim αν υπαρχει δυνατοτητα να συνδεονται ασυρματα η ενσυρματα με 7.1 ηχο και να εχουν χωρια το game & chat balance,γιατι δυσκολευομαι πολυ να βρω! Ευχαριστω πολυ!
jerry banana Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, spuros xalkidiki είπε Καλησπερα στο forum θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει ποια ακουστικα ειναι για το PS4 Slim αν υπαρχει δυνατοτητα να συνδεονται ασυρματα η ενσυρματα με 7.1 ηχο και να εχουν χωρια το game & chat balance,γιατι δυσκολευομαι πολυ να βρω! Ευχαριστω πολυ! οποιαδηποτε ακουστικα θες συνδεονται με το ps4.Αρκει να εχουν καταληξη 3.5mm και οχι usb.Εγω θα σου προτεινα αυτα που εχω κανει και παρουσιαση εδω. 1
spuros xalkidiki Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Αν παρω οποιαδηποτε ακουστικα που εχουν καταληξη 3,5 mm που στην ουσια θα συνδεονται πανω στον μοχλο,θα βγαζουν ποιοτητα 7.1? Εγω εχω το ps4 slim το οποιο δεν εχει οπτικη ινα. Απλα θελω ακουστικα για shooting games και να μπορω να χαμηλωνω τους συμπαικτες μου οταν φωναζουν χωρις να χαμηλωνω και το in game volume.
jerry banana Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, spuros xalkidiki είπε Αν παρω οποιαδηποτε ακουστικα που εχουν καταληξη 3,5 mm που στην ουσια θα συνδεονται πανω στον μοχλο,θα βγαζουν ποιοτητα 7.1? Εγω εχω το ps4 slim το οποιο δεν εχει οπτικη ινα. Απλα θελω ακουστικα για shooting games και να μπορω να χαμηλωνω τους συμπαικτες μου οταν φωναζουν χωρις να χαμηλωνω και το in game volume. τοτε φιλε θα σου προτεινα αυτα (βεβαια τσιμπημενα ) αλλα ειναι οτι καλυτερο για fps παιχνιδια.Και σου δινουν δυνατοτητα να ρυθμιζεις τον ηχο χωρις να χαμηλωνεις τα παντα αλλα οτι θελεις εσυ να χαμηλωσεις.https://www.astrogaming.com/headsets/A40-MIXAMP-TR.html (Εχουν βγει προσφατα τα version 2 με μικρες αναβαθμισεις που μπορεις να τα αγορασεις απο το amazon.co.uk).Aυτα εδω ειναι.Εχω δει πολλους στο youtube να τα παρουσιαζουν με πολυ καλα σχολια σε γενικες γραμμες ειδικα για τη ρυθμιση του ηχου και το γενικο ηχο που παραδιδουν.Τωρα τα λεφτα ειναι πολλα αλλα ειναι μια αγορα που εαν τη κανεις θα εισαι καλλυμενος μια ζωη.Εγω εαν τα ειχα σε αυτα θα πηγαινα,ειδικα εφοσον μιλας για fps παιχνιδια (εκει λαμπουν κυριως και γιαυτο τα φορανε ολοι οσοι παιζουν call of duty σε πρωταθληματα).Εδω το link τους να τα αγορασεις https://www.amazon.co.uk/ASTRO-Gaming-Headset-MixAmp-Genration/dp/B07PTMMSTS/ref=sr_1_1?crid=AH5CT5XONBNY&keywords=astro+a40&qid=1558966584&s=gateway&sprefix=astro%2Caps%2C216&sr=8-1 και εδω η παρουσιαση τους απο μια αντικειμενικη αποψη με ηχο απο τα ιδια τα ακουστικα (το επιτυγχανει με ενα ακριβο εξοπλισμο που κανει record οτι βγαζουν τα ακουστικα σαν να τα φορας εσυ). Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από jerry banana
spuros xalkidiki Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ok φίλε να είσαι καλά, ευχαριστώ παρα πολυ για την βοήθεια!
jerry banana Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, spuros xalkidiki είπε Ok φίλε να είσαι καλά, ευχαριστώ παρα πολυ για την βοήθεια! τιποτα οτι θελεις πεες μου,με συγχωρεις που στην αρχη δεν σε καταλαβα καλα.Απλως νομιζα οτι θες γενικα ακουστικα για χρηση ps4.Επισης δεν στα προτεινα για προωθησω το καναλι μου αλλα γιατι οταν και εγω τα αγορασα τα ειδα σε αυτη τη λιστα που τα ειχαν απο τα κορυφαια (τοτε που εψαχνα) .https://www.themasterswitch.com/best-gaming-headsets https://www.techradar.com/news/computing-components/best-pc-gaming-headset-1322675,Tα ειχε και το pc magazine αλλα τα αντικατεστησε σημερα που κοιταξα me ακουστικα της soundblaster.Δεν μου ειπες ποσα χρηματα διαθετεις γιαυτο σου προτεινα αυτα(τα astro) . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από jerry banana
StormGr Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Κάτι διάβαζα σε ένα σχετικό thread ότι τα ακουστικά που συνδέονται με το ps4 controller αν ειναι 60 ohm τοτε έχουν ένα μικρό πρόβλημα και διακόπτεται ο ήχος για λίγα δευτερόλεπτα κάθε λιγη ώρα γιατί δεν μπορεί να τα σηκώσει το dualshock επαρκως. Οποτε εχε το υποψην σου και αυτο.
jerry banana Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, StormGr είπε Κάτι διάβαζα σε ένα σχετικό thread ότι τα ακουστικά που συνδέονται με το ps4 controller αν ειναι 60 ohm τοτε έχουν ένα μικρό πρόβλημα και διακόπτεται ο ήχος για λίγα δευτερόλεπτα κάθε λιγη ώρα γιατί δεν μπορεί να τα σηκώσει το dualshock επαρκως. Οποτε εχε το υποψην σου και αυτο. αυτα που του προτεινα για ps4 τα αγοραζει η πλειοψηφια των χρηστων οποτε δεν θα εχει θεμα (για τα πιο ακριβα μιλαω).Αλλα και τα hs50 που του προτεινα πριν μου εξηγησει καλυτερα τη χρηση για την οποια τα ηθελε,δουλευουν αψογα καθως τα εχω ο ιδιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα