Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μένω μόνη μου σε 47 τ.μ. διαμέρισμα, κέντρο Αθήνας, κοντά στη Βικτώρια. Για το τετράμηνο Σεπτέμβρης-Ιανουάριος μου ήρθε έναντι 20 ευρώ και Εκκαθαριστικός 220. Μου φάνηκε φουσκωμένο αλλά το αγνόησα γιατί χρησιμοποιώ θερμοπομπούς και είχα ξεχάσει και το θερμοσίφωνα ανοιχτό μερικές φορές. Άρχισα να προσέχω και να κάνω οικονομία μετά απ αυτό, αλλά τώρα για το τετράμηνο Ιανουάριος-Μάιος μου ήρθε 89 ευρώ έναντι και 178 εκκαθαριστικός. Να αναφέρω ότι στον τελευταίο λογαριασμό γράφει 1300 κιλοβατώρες. Σας ακούγονται σωστές, ή με κλέβει κάποιος;

Πείτε μου κι εσείς πόσα δίνετε για να καταλάβω αν είναι φυσιολογικά αυτά τα νούμερα. Μέχρι τώρα ζούσα με συγκατοίκους σε άλλα σπίτια, οπότε δεν είχα καθαρή εικόνα των λογαριασμών. Προς το παρόν μου φαίνεται υπερβολικό ποσό. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σε κλέβει κάποιος,ειδικά αν χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση και λίγα πλήρωσες.Για να νιώσεις καλύτερα εγώ πλήρωσα 600 έναντι και 1235 εκκαθαριστικό.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Ντάξει, άρχοντας, δεν ξέρω πως τα κατάφερες. Το θέμα είναι ότι έχω δύο φίλους που μένουν μαζί, στα ίδια τετραγωνικά στα Πετράλωνα και τους ήρθε 20 και 90 τον χειμώνα. Χωρίς κοινωνικό τιμολόγιο. Ε, παραείναι μεγάλη διαφορά, αν σκεφτείς οτι είναι και δύο άτομα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ο μοναδικός κλέφτης σε όλη την υπόθεση είναι η ΔΕΗ. πληρώνω στο πατρικό μου σπίτι όπου είναι ο γενικός κλειστός από το 2014 που έφυγα μονίμως 186 ευρώ εδώ και 5 χρόνια. τονίζω πως δεν μένει κάνεις εκεί δεν υπάρχει συσκευή που να καίει ρεύμα και ο γενικός κλειστός. όταν ζήτησα τον λόγο που είπαν τα 43 είναι για τη ΔΕΗ και τα υπόλοιπα για τους απόρους και τους πολύτεκνους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kamiaepafi είπε

Καλησπέρα σε όλους. Μένω μόνη μου σε 47 τ.μ. διαμέρισμα, κέντρο Αθήνας, κοντά στη Βικτώρια. Για το τετράμηνο Σεπτέμβρης-Ιανουάριος μου ήρθε έναντι 20 ευρώ και Εκκαθαριστικός 220. Μου φάνηκε φουσκωμένο αλλά το αγνόησα γιατί χρησιμοποιώ θερμοπομπούς και είχα ξεχάσει και το θερμοσίφωνα ανοιχτό μερικές φορές. Άρχισα να προσέχω και να κάνω οικονομία μετά απ αυτό, αλλά τώρα για το τετράμηνο Ιανουάριος-Μάιος μου ήρθε 89 ευρώ έναντι και 178 εκκαθαριστικός. Να αναφέρω ότι στον τελευταίο λογαριασμό γράφει 1300 κιλοβατώρες. Σας ακούγονται σωστές, ή με κλέβει κάποιος;

Πείτε μου κι εσείς πόσα δίνετε για να καταλάβω αν είναι φυσιολογικά αυτά τα νούμερα. Μέχρι τώρα ζούσα με συγκατοίκους σε άλλα σπίτια, οπότε δεν είχα καθαρή εικόνα των λογαριασμών. Προς το παρόν μου φαίνεται υπερβολικό ποσό. Ευχαριστώ.

Ελάχιστα λιγότερα πληρώνω εγώ σε κάπως μεγαλύτερο σπίτι , το οποίο όμως δε λέει τίποτα καθως

- Δε μαγειρεύω

- Δε χρησιμοποιώ ηλεκτρικό θερμοσίφωνα (μόνο ηλιακό)

- Σιδερα μια στο τόσο

Ουσιαστικά τα μόνα φορτία μου είναι 

-- το ψυγείο

-- 2-3 λάμπες

-- o ΗΥ μου

-- και το χειμώνα ένα ηλεκτρικό σώμα με λάμπες το οποίο και συνηθως το έχω στο 1/3

και κάτι ψιλο μπιχλιμπίδια

4 λεπτά πριν, zeibei είπε

ο μοναδικός κλέφτης σε όλη την υπόθεση είναι η ΔΕΗ. πληρώνω στο πατρικό μου σπίτι όπου είναι ο γενικός κλειστός από το 2014 που έφυγα μονίμως 186 ευρώ εδώ και 5 χρόνια. τονίζω πως δεν μένει κάνεις εκεί δεν υπάρχει συσκευή που να καίει ρεύμα και ο γενικός κλειστός. όταν ζήτησα τον λόγο που είπαν τα 43 είναι για τη ΔΕΗ και τα υπόλοιπα για τους απόρους και τους πολύτεκνους. 

Βλακείες σου είπαν.

Με κλειστό γενικό, ή γράφουν καταναλωσεις από το κεφάλι τους ή κάποιος σου κλέβει ρευμα

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zeibei είπε

Παγιο λεγετε αυτο που πληρωνεις,  αν κανεις διακοπη δεν θα πληρωνεις.

• Like 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, zeibei είπε

δε παίζει αυτό. Επειδή έχω κλειστό σπίτι και πηγαίνω μια στο τόσο για έλεγχο και ανάβω καμιά λάμπα μόνο, τόοοοοσα χρόνια ο κάθε λογαριασμός είναι κάτι λιγότερο από 30€.

Ήταν 22€ νομίζω, πήγε 25€, μετά 28€. Και αυτό γίνεται χρόνια τώρα. Εννοείται ότι σχεδόν όλο το ποσό είναι για δημοτικά τέλη και τέτοιες σαχλαμάρες. Για το ρεύμα θα είναι 2€. Ότι καίνε οι λάμπες, τίποτα άλλο.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
49 minutes ago, DrLo said:

Ελάχιστα λιγότερα πληρώνω εγώ σε κάπως μεγαλύτερο σπίτι , το οποίο όμως δε λέει τίποτα καθως

- Δε μαγειρεύω

- Δε χρησιμοποιώ ηλεκτρικό θερμοσίφωνα (μόνο ηλιακό)

- Σιδερα μια στο τόσο

Ουσιαστικά τα μόνα φορτία μου είναι 

-- το ψυγείο

-- 2-3 λάμπες

-- o ΗΥ μου

-- και το χειμώνα ένα ηλεκτρικό σώμα με λάμπες το οποίο και συνηθως το έχω στο 1/3

και κάτι ψιλο μπιχλιμπίδια

Βλακείες σου είπαν.

Με κλειστό γενικό, ή γράφουν καταναλωσεις από το κεφάλι τους ή κάποιος σου κλέβει ρευμα

εκεί που βρίσκεται το πατρικό μου είναι αδύνατο να μου κλέβει κάποιος ρεύμα διότι για τα επόμενα 3 χιλιόμετρα περίπου δεν υπάρχει άλλος. το παράξενο ήταν όταν τους ζήτησα να γίνει έλεγχος μου είπαν ότι δεν παρέχουν τεχνικό αλλά αν φέρω δικό μου δε θα είναι έγκυρος ο έλεγχος γιατί είναι παρανομο. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, zeibei είπε

εεε οχι, σου κλεβουν ρευμα ή καπου τραβαει (σιγουρα ειναι κλειστος ο γενικος?)

παντως δε μας τα λες καλα, αφου εφυγες μονιμα γιατι δεν κανεις διακοπη?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Just now, kleo1 said:

δε παίζει αυτό. Επειδή έχω κλειστό σπίτι και πηγαίνω μια στο τόσο για έλεγχο και ανάβω καμιά λάμπα μόνο, τόοοοοσα χρόνια ο κάθε λογαριασμός είναι κάτι λιγότερο από 30€.

Ήταν 22€ νομίζω, πήγε 25€, μετά 28€. Και αυτό γίνεται χρόνια τώρα. Εννοείται ότι σχεδόν όλο το ποσό είναι για δημοτικά τέλη και τέτοιες σαχλαμάρες. Για το ρεύμα θα είναι 2€. Ότι καίνε οι λάμπες, τίποτα άλλο.

θέλεις αργότερα να ανεβάσω λογαριασμό να το δεις; μπορώ να τους ανεβάσω όλους από το 2014 ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες. 

Just now, Lezantas26 said:

εεε οχι, σου κλεβουν ρευμα ή καπου τραβαει (σιγουρα ειναι κλειστος ο γενικος?)

παντως δε μας τα λες καλα, αφου εφυγες μονιμα γιατι δεν κανεις διακοπη?

γιατί μπορεί να θελήσω να πάω κάποια στιγμή διακοπές εκεί. θα έχω σπίτι και θα μείνω σε ξενοδοχείο; μπορεί να θέλει να πάει κάποιος φίλος συγγενής ή ο γιος μου αργότερα. πριν πείτε κάτι σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους. συν το ότι βρίσκεται σε ακριτικό νησί και αν γίνει διακοπή καλή επιτυχία στη σύνδεση ξανά μετά. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zeibei είπε

θέλεις αργότερα να ανεβάσω λογαριασμό να το δεις; μπορώ να τους ανεβάσω όλους από το 2014 ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες. 

γιατί μπορεί να θελήσω να πάω κάποια στιγμή διακοπές εκεί. θα έχω σπίτι και θα μείνω σε ξενοδοχείο; μπορεί να θέλει να πάει κάποιος φίλος συγγενής ή ο γιος μου αργότερα. πριν πείτε κάτι σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους. συν το ότι βρίσκεται σε ακριτικό νησί και αν γίνει διακοπή καλή επιτυχία στη σύνδεση ξανά μετά. 

με οσα πληρωνεις αυτα τα χρονια θα εμενε σε 5αστερο ο γιος/φιλος/κλπ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zeibei είπε

Δεν παίζει φίλε.

Πληρώνω για το πατρικό κοντά 10 χρόνια.Ο λογαριασμός διμήνου είναι γύρω στα 16 με 18 ευρώ και για αυτό το λόγο το αφήνω αν πάω μία στις τόσες να έχω ρεύμα για μια λάμπα.

Αν ήταν παραπάνω θα το είχα κόψει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kamiaepafi είπε

its ok,1300 κιλοβαρορες ειναι νορμαλ με πολυ οικονομια ειδικα αν μαγειρευεις κιολας εστω και λγο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, zeibei είπε

κι εγώ μπορώ να ανεβάσω αν θέλεις, δεν είναι αυτό το θέμα.

Όταν λέω δε παίζει, το λέω με την έννοια ότι κάτι δε πάει καλά. Εκτός αν όλο το ποσό είναι για δημοτικά τέλη.

Πόσες κιλοβατόρες γράφει; Στο δικό μου φαίνονται ότι είναι ελάχιστες. Σου εξηγεί πόσα πληρώνεις για το κάθε τι

Επεξ/σία από kleo1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...