Toxic Bros Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας Έχω στην κατοχή μου εδώ και πολλά χρόνια ένα Sony Xperia Z Χθες το πρωί μου έκλεισε από μπαταρία και πήγα να το ανοίξω . Όταν το άνοιξα έκανε κάποιες ενημερώσεις το κινητό στα αρχεία μου και μετά έκλεισε Ολη την ημέρα χθες και σήμερα , όταν το συνδέω για φόρτιση ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι στο πάνω μέρος του κινητού τηλεφώνου και μετά από 5 λεπτά ανοίγει η οθόνη και εμφανίζεται το boot logo . Αφού ανοίξει , μετά από 2 λεπτά ξανά κλείνει και δεν ανοίγει καθόλου Ξερετε τι μπορεί να συμβαίνει ; Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο ότι η μπαταρία "κλαταρε" και χρειάζεται αλλαγή
Mr.Tra Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δοκίμασε, αν δε το έχεις κάνει ήδη, να κρατήσεις παρατεταμένα το ON/OFF και το κουμπί αύξησης της έντασης για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Αν αναβοσβήσει το LED σημαίνει ότι έκλεισε... ασ'το να φορτίσει καμια ώρα και δες αν θα ανοίξει.
Toxic Bros Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Για αρχή όπως είπες μπαταρία. Μετά βλέπεις. Έγινε Ευχαριστώ πολύ 9 ώρες πριν, Mr.Tra είπε Δοκίμασε, αν δε το έχεις κάνει ήδη, να κρατήσεις παρατεταμένα το ON/OFF και το κουμπί αύξησης της έντασης για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Αν αναβοσβήσει το LED σημαίνει ότι έκλεισε... ασ'το να φορτίσει καμια ώρα και δες αν θα ανοίξει. Το δοκίμασα αδερφέ λογικα μπαταρία είναι επειδή το συνδέω και δεν δείχνει καν στην οθόνη ότι φορτίζει ή αν το δείξει λέει πάντα 1%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα