nosstrom Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Agony είπε Υπαρχει καταστημα υπεύθυνο που το κανει στον Πειραιά ? Απο όσες παστες εχω δοκιμασει η καλυτερη ειναι η Noctua. Εκτος απο τις liquid που αποφεύγω. Ο σκοπος μου ηταν οσο ποιο μικρο pc και ποιο δυνατο. Εκανα λοιπον ενα mini itx κουτι απο fractal με Asus strix 1080ti OC και τον 7700Κ το προβλημα ηταν οταν η 1080ΤΙ εβγαζε το καυτο αερα μεσα στο κουτι εβαλα 3 ανεμιστήρες να βγαζουν τον καυτο και εναν να βαζει ηταν η καλυτερη λυση με εσωτερικο θερμομετρο απο ολες τις αλλες. Ξεκίνησα με μια μικρη Noctua 9αρα και ειχα σε full load cpu + gpu 82 βαθμους μετα εβαλα υδροψυξη 2χ12 ψυγειο με ανεμιστήρες να διώχνουν τον αερα εξω και ειχα 90 + βαθμους διοτι επερναν τον καυτο αερα του κουτιου και τον περναγαν απο το ψυγειο, μετα αλαξα τους ανεμιστηρες να παιρνουν φρεσκο αερα απο εξω προς τα μεσα και ειχα 82 βαθμους ομωε με προβλημα στην καρτα γραφικων διοτι εβγαζε και αφηνε ολο το καυτο αερα μεσα ατο κουτι. Οποτε δεν υπηρχε λυση αγόρασα μια Noctua tower 12αρα εκανα ενα mod να χωρεσει στο κουτι και τωρα εχω 78 βαθμους max με τα spike μαζι. Ολα αυτα ομως με XMP profile 4.200 σε μνημες και 4.5 σε όλουςοταν κλείνω το XMP και εχω default μνημες ξαφνικα ειμαι 10 βαθμους κάτω. Απο οτι μου ειπαν το XMP internal clock του 7700Κ οταν παει σε μνημες με μεγαλα ρολογια τοτε ψήνεται. Αν το ηξερα θα επερνα 2.400. Έχω το ψυγείο της υδροψυξης μπροστά να βάζει και να παίρνει κρύο από έξω και για την ίδια και είμαι καλά. Ρε συ έχω μνήμες Dominator 3000 με xmp ανοιχτο… λες?
FishFIsh Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Υποθέτω πως το σενάριο για τα επόμενα χρόνια έχει την AMD στην κορυφή των πωλήσεων για τους ιδιώτες πελάτες. (επειδή σε εταιρικούς πελάτες (μεγάλες εγκαταστάσεις server, μεγάλες εταιρείες κλπ) το σενάριο λέει Intel). Άποψη μου είναι ότι θα πουλήσει για λίγο καιρό η AMD παραπάνω απ'όσο πουλούσε, η Intel δεν θα ρίξει τρομερά τις τιμές, η AMD θα αυξήσει τιμές έχοντας αυξημένη ζήτηση (αν η ζήτηση είναι μεγάλη, πιθανόν να ξεπεράσει την Intel σε τιμές) και μετά θα δούμε την Intel ως την "οικονομική λύση". Αλλά κάτι σας ξεφεύγει εδώ... Όταν αυτό συμβεί θα έχουμε ξαφνικά αυξημένες τιμές στους επεξεργαστές σε όλο το σύνολο τους. (μέχρι και πολύ αυξημένες). Και γιατί αυτό; Επειδή και καλά "υπάρχει ανταγωνισμός". Ξέρετε όμως κάτι; Ο ανταγωνισμός και καλά λειτουργεί αντίστροφα. Θα έπρεπε να πέφτουν οι τιμές δηλαδή. Κι εδώ είναι το αστείο. Αν πράγματι υπήρχε εμπορικός ανταγωνισμός, θα είχαμε καλές τιμές, αλλά μπα. Πρόκειται να δούμε σημαντικές αυξήσεις, επειδή όπως προανέφερα "έτσι λέει το σενάριο". Καλά τα παραμύθια περί μάχης των εταιρειών, αλλά τα ίδια μεγάλα κεφάλια κινούν τα νήματα του εμπορίου και πάντα στοχεύουν στα υψηλότερα συνολικά κέρδη. Αν νομίζετε ότι λέω σαχλαμάρες δείτε τις τιμές στα smartphone τα τελευταία λίγα χρόνια. Από 300-400€ σε flagships γνωστών εταιρειών, πλέον ξεπερνάμε το 1000αρικο. Τι; Μήπως νομίζετε ότι και καλά τα νέα κινητά στοιχίζουν παραπάνω από τα πρώτα smartphones που είχαν βγει τότε; Ναι μεν υπάρχουν νέες τεχνολογίες στα κινητά κάθε χρόνο, αλλά η κατασκευή τους έχει γίνει πολύ ευκολότερη και γρηγορότερη. Υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες Smartphone, κι όλες φαίνεται να ακολουθούν ένα σχέδιο, ένα σενάριο: Ανταγωνισμός με σκοπό την αύξηση τιμών και κέρδους. (και σαν να μην έφτανε αυτό, τα τελευταία 2 χρόνια τα κινητά γίνονται όλο και δυσκολότερα να επισκευαστούν, ουσιαστικά μειώνουν εσκεμμένα την διάρκεια ζωής των συσκευών εις βάρος των χρηστών). Για να επιστρέψω όμως στους επεξεργαστές... Θα φτάσουμε στο σημείο που το hardware γενικότερα θα είναι πανάκριβο. Το game streaming είναι το σχέδιο που βάλανε σε δράση τα μεγάλα κεφάλια. Πρακτικά, πρόκειται να κάνουν τους PC Builders είδος προς εξαφάνιση, επειδή το hardware για ιδιώτες θα είναι πανάκριβο (το hardware που θα αγοράζουν οι game streaming εταιρείες πάω και στοίχημα ότι θα είναι πολύ φθηνότερο (άσχετα με το αν οι παραγγελίες είναι τεράστιες)). Οπότε ναι, ας κραυγάζουμε υπέρ της Inte ή της AMD, αλλά το λάκο μας σκάβουμε. Αυτός ο "ανταγωνισμός" που επευημούμε θα γυρίσει ανάποδα και θα μας χαστουκίσει στα μούτρα... ΥΓ: Εντωμεταξύ πρέπει να αγαπάς τον διεστραμμένο τρόπο σκέψης αυτών που κυριαρχούν τον κόσμο... Τα πάντα ακριβαίνουν και οι μισθοί όλο και χαμηλότερα. Μωρέ λέτε να θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό; xD 1 1
babs8 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, FishFIsh είπε Υποθέτω πως το σενάριο για τα επόμενα χρόνια έχει την AMD στην κορυφή των πωλήσεων για τους ιδιώτες πελάτες. (επειδή σε εταιρικούς πελάτες (μεγάλες εγκαταστάσεις server, μεγάλες εταιρείες κλπ) το σενάριο λέει Intel). Άποψη μου είναι ότι θα πουλήσει για λίγο καιρό η AMD παραπάνω απ'όσο πουλούσε, η Intel δεν θα ρίξει τρομερά τις τιμές, η AMD θα αυξήσει τιμές έχοντας αυξημένη ζήτηση (αν η ζήτηση είναι μεγάλη, πιθανόν να ξεπεράσει την Intel σε τιμές) και μετά θα δούμε την Intel ως την "οικονομική λύση". Αλλά κάτι σας ξεφεύγει εδώ... Όταν αυτό συμβεί θα έχουμε ξαφνικά αυξημένες τιμές στους επεξεργαστές σε όλο το σύνολο τους. (μέχρι και πολύ αυξημένες). Και γιατί αυτό; Επειδή και καλά "υπάρχει ανταγωνισμός". Ξέρετε όμως κάτι; Ο ανταγωνισμός και καλά λειτουργεί αντίστροφα. Θα έπρεπε να πέφτουν οι τιμές δηλαδή. Κι εδώ είναι το αστείο. Αν πράγματι υπήρχε εμπορικός ανταγωνισμός, θα είχαμε καλές τιμές, αλλά μπα. Πρόκειται να δούμε σημαντικές αυξήσεις, επειδή όπως προανέφερα "έτσι λέει το σενάριο". Καλά τα παραμύθια περί μάχης των εταιρειών, αλλά τα ίδια μεγάλα κεφάλια κινούν τα νήματα του εμπορίου και πάντα στοχεύουν στα υψηλότερα συνολικά κέρδη. Αν νομίζετε ότι λέω σαχλαμάρες δείτε τις τιμές στα smartphone τα τελευταία λίγα χρόνια. Από 300-400€ σε flagships γνωστών εταιρειών, πλέον ξεπερνάμε το 1000αρικο. Τι; Μήπως νομίζετε ότι και καλά τα νέα κινητά στοιχίζουν παραπάνω από τα πρώτα smartphones που είχαν βγει τότε; Ναι μεν υπάρχουν νέες τεχνολογίες στα κινητά κάθε χρόνο, αλλά η κατασκευή τους έχει γίνει πολύ ευκολότερη και γρηγορότερη. Υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες Smartphone, κι όλες φαίνεται να ακολουθούν ένα σχέδιο, ένα σενάριο: Ανταγωνισμός με σκοπό την αύξηση τιμών και κέρδους. (και σαν να μην έφτανε αυτό, τα τελευταία 2 χρόνια τα κινητά γίνονται όλο και δυσκολότερα να επισκευαστούν, ουσιαστικά μειώνουν εσκεμμένα την διάρκεια ζωής των συσκευών εις βάρος των χρηστών). Για να επιστρέψω όμως στους επεξεργαστές... Θα φτάσουμε στο σημείο που το hardware γενικότερα θα είναι πανάκριβο. Το game streaming είναι το σχέδιο που βάλανε σε δράση τα μεγάλα κεφάλια. Πρακτικά, πρόκειται να κάνουν τους PC Builders είδος προς εξαφάνιση, επειδή το hardware για ιδιώτες θα είναι πανάκριβο (το hardware που θα αγοράζουν οι game streaming εταιρείες πάω και στοίχημα ότι θα είναι πολύ φθηνότερο (άσχετα με το αν οι παραγγελίες είναι τεράστιες)). Οπότε ναι, ας κραυγάζουμε υπέρ της Inte ή της AMD, αλλά το λάκο μας σκάβουμε. Αυτός ο "ανταγωνισμός" που επευημούμε θα γυρίσει ανάποδα και θα μας χαστουκίσει στα μούτρα... ΥΓ: Εντωμεταξύ πρέπει να αγαπάς τον διεστραμμένο τρόπο σκέψης αυτών που κυριαρχούν τον κόσμο... Τα πάντα ακριβαίνουν και οι μισθοί όλο και χαμηλότερα. Μωρέ λέτε να θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό; xD απο που το επιασες, απο που το συνεχισες, απο που το πηρες, μια εδω, μια εκει, κατεληξες να πεταξεις μεσα και την "μειωση πληθυσμου" λογο φτωχιας που θα προκαλεσουν οι εταιριες με τους επεξεργαστες τους. υπαρχει ακομα κοσμος που θυματε λιακοπουλο και "ατζεντα 21" ? πολυ cringe 😂
alex1_kgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, FishFIsh είπε Υποθέτω πως το σενάριο για τα επόμενα χρόνια έχει την AMD στην κορυφή των πωλήσεων για τους ιδιώτες πελάτες. (επειδή σε εταιρικούς πελάτες (μεγάλες εγκαταστάσεις server, μεγάλες εταιρείες κλπ) το σενάριο λέει Intel). Άποψη μου είναι ότι θα πουλήσει για λίγο καιρό η AMD παραπάνω απ'όσο πουλούσε, η Intel δεν θα ρίξει τρομερά τις τιμές, η AMD θα αυξήσει τιμές έχοντας αυξημένη ζήτηση (αν η ζήτηση είναι μεγάλη, πιθανόν να ξεπεράσει την Intel σε τιμές) και μετά θα δούμε την Intel ως την "οικονομική λύση". Αλλά κάτι σας ξεφεύγει εδώ... Όταν αυτό συμβεί θα έχουμε ξαφνικά αυξημένες τιμές στους επεξεργαστές σε όλο το σύνολο τους. (μέχρι και πολύ αυξημένες). Και γιατί αυτό; Επειδή και καλά "υπάρχει ανταγωνισμός". Ξέρετε όμως κάτι; Ο ανταγωνισμός και καλά λειτουργεί αντίστροφα. Θα έπρεπε να πέφτουν οι τιμές δηλαδή. Κι εδώ είναι το αστείο. Αν πράγματι υπήρχε εμπορικός ανταγωνισμός, θα είχαμε καλές τιμές, αλλά μπα. Πρόκειται να δούμε σημαντικές αυξήσεις, επειδή όπως προανέφερα "έτσι λέει το σενάριο". Καλά τα παραμύθια περί μάχης των εταιρειών, αλλά τα ίδια μεγάλα κεφάλια κινούν τα νήματα του εμπορίου και πάντα στοχεύουν στα υψηλότερα συνολικά κέρδη. Αν νομίζετε ότι λέω σαχλαμάρες δείτε τις τιμές στα smartphone τα τελευταία λίγα χρόνια. Από 300-400€ σε flagships γνωστών εταιρειών, πλέον ξεπερνάμε το 1000αρικο. Τι; Μήπως νομίζετε ότι και καλά τα νέα κινητά στοιχίζουν παραπάνω από τα πρώτα smartphones που είχαν βγει τότε; Ναι μεν υπάρχουν νέες τεχνολογίες στα κινητά κάθε χρόνο, αλλά η κατασκευή τους έχει γίνει πολύ ευκολότερη και γρηγορότερη. Υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες Smartphone, κι όλες φαίνεται να ακολουθούν ένα σχέδιο, ένα σενάριο: Ανταγωνισμός με σκοπό την αύξηση τιμών και κέρδους. (και σαν να μην έφτανε αυτό, τα τελευταία 2 χρόνια τα κινητά γίνονται όλο και δυσκολότερα να επισκευαστούν, ουσιαστικά μειώνουν εσκεμμένα την διάρκεια ζωής των συσκευών εις βάρος των χρηστών). Για να επιστρέψω όμως στους επεξεργαστές... Θα φτάσουμε στο σημείο που το hardware γενικότερα θα είναι πανάκριβο. Το game streaming είναι το σχέδιο που βάλανε σε δράση τα μεγάλα κεφάλια. Πρακτικά, πρόκειται να κάνουν τους PC Builders είδος προς εξαφάνιση, επειδή το hardware για ιδιώτες θα είναι πανάκριβο (το hardware που θα αγοράζουν οι game streaming εταιρείες πάω και στοίχημα ότι θα είναι πολύ φθηνότερο (άσχετα με το αν οι παραγγελίες είναι τεράστιες)). Οπότε ναι, ας κραυγάζουμε υπέρ της Inte ή της AMD, αλλά το λάκο μας σκάβουμε. Αυτός ο "ανταγωνισμός" που επευημούμε θα γυρίσει ανάποδα και θα μας χαστουκίσει στα μούτρα... ΥΓ: Εντωμεταξύ πρέπει να αγαπάς τον διεστραμμένο τρόπο σκέψης αυτών που κυριαρχούν τον κόσμο... Τα πάντα ακριβαίνουν και οι μισθοί όλο και χαμηλότερα. Μωρέ λέτε να θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό; xD Καλά εσύ το τερμάτησες... Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι έχεις xiaomi κινητό. Γιατί οι άλλοι είναι θύματα των εταιρειών. Flagship με 300 ευρώ δεν πήρες ποτέ. Και η μεγαλύτερη βλακεία από όλα που είπες είναι ότι τα κινητά του σήμερα στοιχίζουν το ίδιο με πριν 5 χρόνια. Με αυτή σου την πρόταση δείχνεις πόσο άσχετος είσαι! Αλλά ας πούμε ότι δεν είσαι... ξέρεις πόσο στοίχιζε το chip της ram σε μια εταιρεία και πόσο στοιχίζει τώρα; Ξέρεις μήπως πόσο κάνει μία amoLED και πόσο έκανε μια πάλιοlcd πριν από κάποια χρόνια; ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!! Δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό το θέμα γιατί είναι εκτός θέματος. Κανένα σενάριο δε λέει αυτά που λες! Είναι όλα φαντασία. Κανένας δεν μειώνει τίποτα. Ο συγκάτοικος μου κάνει PostDoc σε μεγάλο πανεπιστήμιο της Αγγλίας πάνω στο σχεδιασμό επεξεργαστών. Ξέρεις τι leaks έχουν και τι φθωρά μέσα στο χρόνο τα transistor σε σχέση με παλιότερα; Όλα αυτά πρέπει να υπολογιστούν στο χιλιοστό! Κανένας κακός σε καμία INTEL ή AMD δεν κάθεται σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο σαν το σκρουτζ μέσα στα λεφτά του. Υπάρχουν μέτοχοι από πίσω που θέλουν λεφτά! Η INTEL λοιπόν τα τελευταία χρόνια έβγαζε τους καλύτερους και αφόυ η AMD δεν μπορούσε να τη φτάσει χαλάρωσε, η AMD πήρε ένα σκασμό βαρβάτους σχεδιαστές και έφτιαξε κάτι για να βγάλει λεφτά. Τώρα τρέχει η INTEL. Α και το game streaming αν ποτέ γίνει mainstream (που λογικά δε θα γίνει) θα είναι μετά από μια 10ετία όταν και το τελευταίο σπίτι θα έχει τουλάχιστον 50αρα γραμμή. Κανένα master mind δεν καθοδηγεί την τεχνολογία... Δοκιμάζουν projects και κάποια βγαίνουν, κάποια όχι. 1
FishFIsh Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, babs8 είπε απο που το επιασες, απο που το συνεχισες, απο που το πηρες, μια εδω, μια εκει, κατεληξες να πεταξεις μεσα και την "μειωση πληθυσμου" λογο φτωχιας που θα προκαλεσουν οι εταιριες με τους επεξεργαστες τους. υπαρχει ακομα κοσμος που θυματε λιακοπουλο και "ατζεντα 21" ? πολυ cringe 😂 8 ώρες πριν, alex1_kgr είπε Καλά εσύ το τερμάτησες... Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι έχεις xiaomi κινητό. Γιατί οι άλλοι είναι θύματα των εταιρειών. Flagship με 300 ευρώ δεν πήρες ποτέ. Και η μεγαλύτερη βλακεία από όλα που είπες είναι ότι τα κινητά του σήμερα στοιχίζουν το ίδιο με πριν 5 χρόνια. Με αυτή σου την πρόταση δείχνεις πόσο άσχετος είσαι! Αλλά ας πούμε ότι δεν είσαι... ξέρεις πόσο στοίχιζε το chip της ram σε μια εταιρεία και πόσο στοιχίζει τώρα; Ξέρεις μήπως πόσο κάνει μία amoLED και πόσο έκανε μια πάλιοlcd πριν από κάποια χρόνια; ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!! Δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό το θέμα γιατί είναι εκτός θέματος. Κανένα σενάριο δε λέει αυτά που λες! Είναι όλα φαντασία. Κανένας δεν μειώνει τίποτα. Ο συγκάτοικος μου κάνει PostDoc σε μεγάλο πανεπιστήμιο της Αγγλίας πάνω στο σχεδιασμό επεξεργαστών. Ξέρεις τι leaks έχουν και τι φθωρά μέσα στο χρόνο τα transistor σε σχέση με παλιότερα; Όλα αυτά πρέπει να υπολογιστούν στο χιλιοστό! Κανένας κακός σε καμία INTEL ή AMD δεν κάθεται σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο σαν το σκρουτζ μέσα στα λεφτά του. Υπάρχουν μέτοχοι από πίσω που θέλουν λεφτά! Η INTEL λοιπόν τα τελευταία χρόνια έβγαζε τους καλύτερους και αφόυ η AMD δεν μπορούσε να τη φτάσει χαλάρωσε, η AMD πήρε ένα σκασμό βαρβάτους σχεδιαστές και έφτιαξε κάτι για να βγάλει λεφτά. Τώρα τρέχει η INTEL. Α και το game streaming αν ποτέ γίνει mainstream (που λογικά δε θα γίνει) θα είναι μετά από μια 10ετία όταν και το τελευταίο σπίτι θα έχει τουλάχιστον 50αρα γραμμή. Κανένα master mind δεν καθοδηγεί την τεχνολογία... Δοκιμάζουν projects και κάποια βγαίνουν, κάποια όχι. Σε λάθος άτομο απάντησα. (έστειλα μια απάντηση το πρωί, αλλά τα μπέρδεψα και τα έστειλα σε σένα, sorry about that) Cringy it is 🤣 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από FishFIsh
mhtsar Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, Aias είπε και ο 8700κ που εχω στα 5Ghz παιζει και εμενα ακαταπαυστα .
Agony Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, nosstrom είπε Έχω το ψυγείο της υδροψυξης μπροστά να βάζει και να παίρνει κρύο από έξω και για την ίδια και είμαι καλά. Ρε συ έχω μνήμες Dominator 3000 με xmp ανοιχτο… λες? Για υδροψυξη αυτό είναι το ποιο σωστο να παιρνει αερα από μπροστα από εξω… όμως το πρόβλημα είναι ότι ολο το καυτο αερα του ψυγείου το στελνει μεσα στο κουτι οποτε αν εχεις μια καρτα γραφικων που είναι ανοιχτου τυπου δλδ εχει ανεμιστήρες από πανω και όχι Retail που βγαζει από πισω τον αερα. Τοτε εχεις πρόβλημα με την καρτα γραφικων, αν εχεις μικρο κουτι παντα ε. Σε μνημες εγω εχω Gskill 4.200 rgb Και είμαι με το Profile XMP 4.200 αναγκαστικά , οποτε και εσυ στην μητρικη σου προφανος θα πρεπει να εχει ένα προφιλ XMP για τις μνημες σου στα 3.000 , όμως είναι τοσο χαμηλα χρονισμένες που δεν πειράζουν ανεβάζοντας το internal clock του 7700K , για αυτό και βλέπεις οσους κανουν μεγαλο OC σε αυτή την CPU εχουν χαμηλα μνημες .
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, EuphangeL είπε Intel και χρυσά καλώδια audio μόνο Ναι, έτσι πάνε τα πράγματα, να είσαι σίγουρος. Μιας και η AMD δεν θα συνεχίσει το προβάδισμα ας πούμε, θα μείνει στάσιμη. Το ίδιο π.χ. έγινε και με την Apple και τις APU της 😂 Ειδικά στο cloud, με όλα τα vulnerabilities (και το performance hit στα fixes τους) και το TDP, να είσαι σίγουρος οτι θα μείνουν σε Intel για πολύ καιρό ακόμα Παντως ηδη μενουν με intel στο cloud ενώ η συζήτηση για AMDs στο cloud την ακουω χρονια τωρα :) Ολο θα και θα...
vagelisda Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Έπρεπε όλοι να λέτε "πάμε μωρη amdαραααα" . Καταναλωτές είμαστε ,δεν είμαστε μέτοχοι. Εγώ δεν είχα ποτέ amd,ούτε όταν ήταν στα high της κάποτε,αλλά άλλος ένας παίχτης χρειάζεται οπωσδήποτε. Μακάρι να ανεβαινε έτσι και στις gpu που της nvidia ο κ...ς παραεχει παρει αέρα και μας αρμεγει. Ότι κάνει και η intel εδώ και χρόνια. Amd πάρε το αίμα σου πίσω για τις μουφες και τα λαδώματα που έκανε η intel και έχτισε αυτοκρατορία. Γι ου ργι ααααα 3 1
Arkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Εχεις ξεφυγει intel. Σπασμωδικες κινησεις. 9900kf 9900ks ενα σωρο τρυπες τεραστιες θερμοκρασιες χωρις κορυφαια ψυκτρα επιδοσεις σε διπλασια τιμη απο amd. Καλα το πας.
lawlezz Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Στις 27/5/2019 στις 1:47 ΜΜ, dragonbornGR είπε Και θα μπορείς άνετα να ψήνεις το τοστάκι σου πάνω στο CPU! Ζηλεύεις Κωστάκη
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Στις 28/5/2019 στις 12:51 ΠΜ, FishFIsh είπε Αν νομίζετε ότι λέω σαχλαμάρες δείτε τις τιμές στα smartphone τα τελευταία λίγα χρόνια. Από 300-400€ σε flagships γνωστών εταιρειών, πλέον ξεπερνάμε το 1000αρικο. Τι; Μήπως νομίζετε ότι και καλά τα νέα κινητά στοιχίζουν παραπάνω από τα πρώτα smartphones που είχαν βγει τότε; Ναι μεν υπάρχουν νέες τεχνολογίες στα κινητά κάθε χρόνο, αλλά η κατασκευή τους έχει γίνει πολύ ευκολότερη και γρηγορότερη. Υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες Smartphone, κι όλες φαίνεται να ακολουθούν ένα σχέδιο, ένα σενάριο: Ανταγωνισμός με σκοπό την αύξηση τιμών και κέρδους. (και σαν να μην έφτανε αυτό, τα τελευταία 2 χρόνια τα κινητά γίνονται όλο και δυσκολότερα να επισκευαστούν, ουσιαστικά μειώνουν εσκεμμένα την διάρκεια ζωής των συσκευών εις βάρος των χρηστών). Άρα με βάση την λογική σου μπορείς να προσφέρεις αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν. Νομίζω ότι άνοιξες πόρτα μόνος σου. Πότε περιμένουμε το δικό σου flagship στα 300-400;
TsironakosMix Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ο μονος λογος που δεν παω σε 9900k ειναι τα temps... Να δουμε αυτος με 5ghz τι θα κανει... Παιζει να ψηνεις και αυγουλακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα