Harrylamb Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, VChris είπε Ε ναι, γιατί ο Τραμπ είναι Intel funboy. Όλοι το ξέρουν αυτό. Κάποιος έπιασε το υπονοούμενο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Απαντήστε βρε για την πολύ μεγάλη cache... Κάνει ή όχι σχετικά irrelevant το memory latency σε παιχνίδια; Ένας χριστιανός που ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Τελικά κάτι ήξερε εκείνος ο CEO της AMD που χώρισε την AMD από τα fabs τότε. Πλέον τα economies of scale που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός νέου process node είναι τόσο μεγάλα που ξεπερνούν σε μέγεθος την... Intel. Συν ότι πλέον η ανάπτυξη κάθε νέου process node έρχεται με ρίσκο, οπότε σε συμφέρει ως εταιρεία σχεδιασμού να έχεις επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MitsosDaBest13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Harrylamb είπε Ότι και να είναι....αναίτια και με το έτσι δεν ξύπνησα καλά είδες τι μποικοτάρισμα έφαγε η υποψήφια πρώτη δύναμη στα mobiles.....είναι πολλά τα λεφτά ΆΡΗΗΗΗΗΗ Σιγά μην μποϊκοτάρει και τις δικές του επιχειρήσεις... 😂 Απλά ήθελε να πλήξει την Κινεζική οικονομία και η Huawei ήταν το τέλειο θύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ξαναζεσταμένο φαγητό με backdoors features και tdp στον θεό στην εξαιρετική τιμή των $600. Τζάμπα πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allen19m Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Harrylamb είπε Ότι και να είναι....αναίτια και με το έτσι δεν ξύπνησα καλά είδες τι μποικοτάρισμα έφαγε η υποψήφια πρώτη δύναμη στα mobiles.....είναι πολλά τα λεφτά ΆΡΗΗΗΗΗΗ Εξήγησε μου σε παρακαλώ (εκτός του ότι δεν γίνεται) ΑΝ γινόταν, γιατί να το κάνει αυτό ο Τράμπ? και δώσε μου και ένα λόγο άμα το πας έτσι γιατί να μην το κάνει στην Intel? Και επίσης πες μου την περίληψη από τον περίφημο λόγο του αντιπρόεδρου του Εδεσσαϊκού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, TamelessNoiz είπε Delid θέλει o 7700k. Ο δικός μου με OC στα 5 και stress test έχω max 65 με αερόψυξη Υπαρχει καταστημα υπεύθυνο που το κανει στον Πειραιά ? 4 ώρες πριν, nosstrom είπε Ρε λες να προσπαθήσω? και τι πάστα έβαλες απο κάτω? Απο όσες παστες εχω δοκιμασει η καλυτερη ειναι η Noctua. Εκτος απο τις liquid που αποφεύγω. 5 ώρες πριν, nosstrom είπε Έχεις θέμα με τη ψύξη του 7700κ? Με υδρόψυξη τον έχω. To άκυρο είναι η πάστα που έχουν βάλει μέσα. , με delid καλύτερη πάστα βάζουμε...και υποτίθεται οτι ειναι και Κ και καλά ξεκλειδωμένος.Πάνω απο 5.1GHZ με το ζόρι.. Ο σκοπος μου ηταν οσο ποιο μικρο pc και ποιο δυνατο. Εκανα λοιπον ενα mini itx κουτι απο fractal με Asus strix 1080ti OC και τον 7700Κ το προβλημα ηταν οταν η 1080ΤΙ εβγαζε το καυτο αερα μεσα στο κουτι εβαλα 3 ανεμιστήρες να βγαζουν τον καυτο και εναν να βαζει ηταν η καλυτερη λυση με εσωτερικο θερμομετρο απο ολες τις αλλες. Ξεκίνησα με μια μικρη Noctua 9αρα και ειχα σε full load cpu + gpu 82 βαθμους μετα εβαλα υδροψυξη 2χ12 ψυγειο με ανεμιστήρες να διώχνουν τον αερα εξω και ειχα 90 + βαθμους διοτι επερναν τον καυτο αερα του κουτιου και τον περναγαν απο το ψυγειο, μετα αλαξα τους ανεμιστηρες να παιρνουν φρεσκο αερα απο εξω προς τα μεσα και ειχα 82 βαθμους ομωε με προβλημα στην καρτα γραφικων διοτι εβγαζε και αφηνε ολο το καυτο αερα μεσα ατο κουτι. Οποτε δεν υπηρχε λυση αγόρασα μια Noctua tower 12αρα εκανα ενα mod να χωρεσει στο κουτι και τωρα εχω 78 βαθμους max με τα spike μαζι. Ολα αυτα ομως με XMP profile 4.200 σε μνημες και 4.5 σε όλουςοταν κλείνω το XMP και εχω default μνημες ξαφνικα ειμαι 10 βαθμους κάτω. Απο οτι μου ειπαν το XMP internal clock του 7700Κ οταν παει σε μνημες με μεγαλα ρολογια τοτε ψήνεται. Αν το ηξερα θα επερνα 2.400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μου αρεσει οτι ο 9900ΚS θα εχει 95 watt tdp 😂 οταν ο 9900Κ ειχε 185 watt καταναλωση. Ανετα 200+ watt καταναλωση.... Αντιθετα με τον 2700Χ, που εχει 105 watt tdp με καταναλωση 105 watt σε load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Noreak είπε "Η Intel δεν αποκάλυψε ακόμα το TDP (μάλλον 95W)" Με 8 πυρηνες στα 5 ghz πωτς γκενεν αυτο? 0,14ΝΜ++. ΘΑΥΜΑ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vkngs Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, valkon είπε Μέχρι και πριν δύο χρόνια γελάγαμε με την AMD και κοροϊδεύαμε τους καημένους συνανθρώπους μας που είχανε fx και μας λέγανε "ναι αλλά είναι 8απυρηνο με 4ghz" και τώρα ξαφνικά γελάτε με την intel; Όχι, απλά θέλετε να αποτύχει, και δεν θα σας κάνει την χάρη. Η intel ξέρει. Να φανταστω εχεις Intel ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ucode Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δεν υπάρχει Άγιος σε τίποτα. απο εταιρίες, ομάδες κτλπ., το χρώμα δεν παίζει ρόλο(μπλε,καφε,κοκκινο,πρασινο,κιτρινο) σταματήστε με το ποιός ειναι καλύτερος.Λες κ η AMD τα εχει ολα τελεια. Για μενα τα προβληματα της INTEL ξερω οτι κατα βαθος τα κανει η AMD για να μπει πιο ευκολα στο marketing. Εδω θα ειμαστε οταν βγούνε τα προβλήματα της AMD θα κράζετε την ανθρωπότητα. Η AMD θα καταντήσει INTEL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Απαντήστε βρε για την πολύ μεγάλη cache... Κάνει ή όχι σχετικά irrelevant το memory latency σε παιχνίδια; Ένας χριστιανός που ξέρει; Κανεις δεν ξερει. Θεωρητικα ναι, αυτο ισχυε καποτε επι εποχες pentium 4. Πλεον τα games streamaroun συνεχως assets τεραστιου ογκου οποτε, μονο στη πραξη θα το μαθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Νομιζω μετα απο 6 χρονια intel ξαναγυριζω σε amd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είστε όλοι αχάριστοι! Η Intel βρε φροντίζει για εσάς και εσείς…. Εγώ τουλάχιστον βρήκα που θα ψήσω τα παϊδάκια το επόμενο Πάσχα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από riftlord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, riftlord είπε Είστε όλοι αχάριστοι! Η Intel βρε φροντίζει για εσάς και εσείς…. Εγώ τουλάχιστον βρήκα που θα ψήσω τα παϊδάκια το επόμενο Πάσχα. Μπορείς επίσης να ψήσεις την γαλοπούλα τα Χριστούγεννα. Ξέρεις πόσες ώρες αναμμένο φούρνο χρειάζεσαι; Ενώ με τον Intel σε μισή ωρίτσα θα είσαι έτοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα