Προς το περιεχόμενο

Η Intel πατάει το «κουμπί πανικού» με την κυκλοφορία του Intel Core i9-9900KS

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
3 minutes ago, nosstrom said:

Έχεις θέμα με τη ψύξη του 7700κ?  Με υδρόψυξη τον έχω.

To θέμα είναι ότι ο 7700Κ είναι ακόμα με την οδοντόπαστα κάτω από το IHS.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, ThReSh είπε

To θέμα είναι ότι ο 7700Κ είναι ακόμα με την οδοντόπαστα κάτω από το IHS.

καλύτερη δουλεια κάνει η colgate..καi whitening μη ξεχνιόμαστε🤣

Πάντως σκέφτομαι να δοκιμάσω AMD στο επόμενο pc build. 

• Like 1

28 λεπτά πριν, allen19m είπε

Με 500άρι θα παίρνεις 3900x από AMD που θα είναι αρκετά καλύτερο σε multythread performance
Και άμα θες Intel, πήγαινε και πάρε τον i9-9900K και κάνε τον OC στα 5Ghz σε όλους τους πυρήνες, δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά εν τέλη και θα το δεις, θέμα χρόνου είναι...

Μα αυτό λέω ,,,, σιγά μην το βάλουν κάτω από 600 ,,, αφού είναι βλάκες !!!....τρέχουν τώρα ,,,,, το μόνο που τους σώζει είναι να το βάλουν κανα 400αρι ,,,, και να πουλήσουν καργα πραμα,,,, αλλά δεν νομίζω ,,,,, όπως και να έχει εγώ περιμένω να βγουν τα καινουρια μοντέλα για πέσουν τα παλιά ,,, 2700Χ σου έρχομαι !!!!

Και άλλο μωράκι στα 35watt (!!!) για τους παιχνιδιάριδες.

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/i9-processors/i9-9900t.html

Οι σοβαροί επαγγελματίες με 9900KS και οι παιχνιδιάριδες / ερασιτέχνες επαγγελματίες με 9900Τ. Συνδυασμό με μια rtx 2070 mini σε μικρό κουτάκι με καλή υδρόψυξη μιλάμε για zero noise / zero temps / zero Κατανάλωση κουκλάκι.

Μπράβο Intel ....

6e36fda1a6273c0174352077e6b187a7.gif

10 λεπτά πριν, nosstrom είπε

καλύτερη δουλεια κάνει η colgate..καi whitening μη ξεχνιόμαστε🤣

Πάντως σκέφτομαι να δοκιμάσω AMD στο επόμενο pc build. 

καλή τύχη!!!

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 3

1 ώρα πριν, Agony είπε

Ακομα παλεύω να ψυξω τον 7700Κ να μένει κατω απο 80 βαθμους με οτι καλυτερο υπαρχει απο Noctua. Απορώ αυτος τι θελει για ψύξη ? Η μήπως έφτιαξαν και πλεον ειναι direct το καπάκι απο πανω η με καλυτερη παστα? Μπορει να εχασα επεισόδια...

Delid θέλει o 7700k. Ο δικός μου με OC στα 5 και stress test έχω max 65 με αερόψυξη

• Like 2

2 λεπτά πριν, TamelessNoiz είπε

Delid θέλει o 7700k. Ο δικός μου με OC στα 5 και stress test έχω max 65 με αερόψυξη

Ρε λες να προσπαθήσω? και τι πάστα έβαλες απο κάτω?

• Like 1

5 λεπτά πριν, TamelessNoiz είπε

Delid=καληνύχτα εγγύηση... καλή φάση τα low temps αλλά αν έχεις ακόμα εγγύηση είναι μαλακία να τη χάσεις...

Μόλις τώρα, allen19m είπε

Delid=καληνύχτα εγγύηση... καλή φάση τα low temps αλλά αν έχεις ακόμα εγγύηση είναι μαλακία να τη χάσεις...

Προσωπικά τον πείρα το '16 οπότε μάλλον ..δε καλύπτομαι.

11 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Τον βρήκα σε αγγελια εδώ. Λεπτομεριες δεν ξέρω αλλα έγγραφε "delidded με Conductonaut υγρο μεταλλο και επανασφραγισμένο καπάκι".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, nosstrom είπε

9 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Προσωπικά τον πείρα το '16 οπότε μάλλον ..δε καλύπτομαι.

Ε λογικά δεν έχεις τότε, ή λήγει όπου να ναι.
Σε delid βάζεις liquid metal, μια μικρή σταγονίτσα και την απλώνεις με προσοχή με μια μπατονέτα να πάει παντού πάνω στο dye. Τώρα και πάστα κανονική μπορείς να βάλεις αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Κάτι άλλο που κάνουνε μερικοί είναι να βάλουνε μανώ γύρω-γύρω απ το dye για να μη γίνει καμία μαλακία αν τρέξει το liquid metal και κάνει βραχυκύκλωμα. Επίσης το Liquid metal είναι ως επί το πλείστον Γάλιο, το οποίο διαβρώνει τα αλουμίνια. γενικά θέλει πολύ προσοχή!
https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?from=catspan&keyphrase=liquid+metal

Επεξ/σία από allen19m
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Να πάει η amd παρέα με τη cyrix και τη motorola, να τελειώνουμε με τους γραφικούς των cpu τουλάχιστον ...

Κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέπτη αλήθεια μιλάς για γραφικούς των cpu;;; Αυτογνωσία λέγεται η λέξη και καλό είναι όλοι μας να την έχουμε... ψήφισες τελικά χτες; Έχει και πανελλήνιες τώρα, θέλει διάβασμα όχι υπολογιστές!!!!

49 λεπτά πριν, nero62 είπε

5GHz σε όλους τους πυρήνες. ΑΧΜ. Τρέλανε μας Intel. Τώρα με κυάλια μόνο οι ανταγωνιστές. Το θέμα είναι πόσο θα κοστίζει κιόλας.

Ναιιιιιιιι.... Με βιομηχανικό ψυγείο κρυμμένο κάτω από το τραπεζάκι.... Ξέρουν αυτοί....

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
  • Thanks 3

• Super Moderators
Just now, marioseleftherakos said:

Αν και έχω ιντελ λόγο του monitor μου πιστεύω πως μόνο αν τν βάλει κανένα 400ρι έχει ελπίδες.. Αλλιώς say goodbye

Κι ο "απλός" 9900Κ που θα πάει? Μετά οι 9700Κ κτλπ πόσο πιο κάτω θα πάνε? Δύσκολα τα πράγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...