Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Εκλεψαν σήμερα το κινητό της κοπέλας μου (Galaxy s9+) και θέλει να πάρει ένα καινούριο από κοτσοβολο κ μόνο διότι θα μπει σε δόσεις γιατί δεν υπάρχει ρευστό αυτή τη στιγμή. Κοιτάζαμε το Galaxy A70 αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστή επιλογή μετά το Galaxy s9+ (Αν θα δει τεράστια μείωση σε επιδόσεις κτλ) αλλά είναι κ το μόνο με ταβάνι τα 500 ευρώ (Δεν θέλω να ξεφύγουμε παραπάνω, ακόμα χρωστάμε το s9 και δεν θελουμε να πάνε οι δόσεις πάνω από 25 ευρώ τον μηνα) 

Την ενδιαφέρει από αρκετά έως πολύ η κάμερα τόσο μπροστά όσο κ πίσω και δεν θέλει να κολλάει με Fb messenger Instagram κτλ ανοιχτά ταυτόχρονα. Πάντα ήταν επιλογή της η σειρά s της Samsung (s5, s7, s9+) και θα ήθελε κάτι σε Samsung. Τώρα αν κάποιο άλλο εκτός Samsung θα αξίζει αρκετά περισσότερο ευπρόσδεκτη η πρόταση. 

Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 500 μαξ με δόσεις με δανειοδότηση. 
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Μόνο Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Αποκλειστικά Κοτσοβολος. 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριες 
5) Μέγεθος οθόνης; Άνω των 6’
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι απαραίτητα. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Κατά 80% ναι. 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όχι απαραίτητα 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Δεν θέλω να κολλάει. Fb messenger Instagram emails βίντεο Netflix κανένα παιχνίδακι θα παίζει. Γενικά θα ήθελα ότι πιο κοντά στο Galaxy s9+ Το οποίο κλάπηκε και με είχε αφησει απίστευτα ικανοποιημένη. 

Υ.Γ παρακαλώ αν γίνεται οποίος έχει απάντηση, ας την πει άμεσα διότι πρέπει να γίνει άμεσα η αγορά ακόμα κ σήμερα γτ έχω μείνει χωρίς κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Υ.Γ 2  έχω επιλέξει το Galaxy A70 και είναι η επιλογή μου έως αυτή τη στιγμή, γιαυτο άνοιξα το θέμα αυτό να μου πείτε τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας αν θα προχωρήσω στην αγορά ή να κοιτάξω κάποιο άλλο μοντέλο 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fontas000 είπε

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Εκλεψαν σήμερα το κινητό της κοπέλας μου (Galaxy s9+) και θέλει να πάρει ένα καινούριο από κοτσοβολο κ μόνο διότι θα μπει σε δόσεις γιατί δεν υπάρχει ρευστό αυτή τη στιγμή. Κοιτάζαμε το Galaxy A70 αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστή επιλογή μετά το Galaxy s9+ (Αν θα δει τεράστια μείωση σε επιδόσεις κτλ) αλλά είναι κ το μόνο με ταβάνι τα 500 ευρώ (Δεν θέλω να ξεφύγουμε παραπάνω, ακόμα χρωστάμε το s9 και δεν θελουμε να πάνε οι δόσεις πάνω από 25 ευρώ τον μηνα) 

Την ενδιαφέρει από αρκετά έως πολύ η κάμερα τόσο μπροστά όσο κ πίσω και δεν θέλει να κολλάει με Fb messenger Instagram κτλ ανοιχτά ταυτόχρονα. Πάντα ήταν επιλογή της η σειρά s της Samsung (s5, s7, s9+) και θα ήθελε κάτι σε Samsung. Τώρα αν κάποιο άλλο εκτός Samsung θα αξίζει αρκετά περισσότερο ευπρόσδεκτη η πρόταση. 

Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 500 μαξ με δόσεις με δανειοδότηση. 
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Μόνο Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Αποκλειστικά Κοτσοβολος. 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριες 
5) Μέγεθος οθόνης; Άνω των 6’
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι απαραίτητα. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Κατά 80% ναι. 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όχι απαραίτητα 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Δεν θέλω να κολλάει. Fb messenger Instagram emails βίντεο Netflix κανένα παιχνίδακι θα παίζει. Γενικά θα ήθελα ότι πιο κοντά στο Galaxy s9+ Το οποίο κλάπηκε και με είχε αφησει απίστευτα ικανοποιημένη. 

Υ.Γ παρακαλώ αν γίνεται οποίος έχει απάντηση, ας την πει άμεσα διότι πρέπει να γίνει άμεσα η αγορά ακόμα κ σήμερα γτ έχω μείνει χωρίς κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Υ.Γ 2  έχω επιλέξει το Galaxy A70 και είναι η επιλογή μου έως αυτή τη στιγμή, γιαυτο άνοιξα το θέμα αυτό να μου πείτε τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας αν θα προχωρήσω στην αγορά ή να κοιτάξω κάποιο άλλο μοντέλο 

Πιστεύω ότι και να πάρει κατώτερο θα είμαι από το s9+

Επίσης αν δεν το έπαιρνε από Κωτσόβολο σε αυτά τα λεφτά(500€)υπήρχε επιλογή.

Οπότε περιορίζεται.

Και από ότι έκοψα βλέπει μόνο Samsung.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Fontas000 είπε

Εκλεψαν σήμερα το κινητό της κοπέλας μου (Galaxy s9+) και θέλει να πάρει

ακόμα χρωστάμε το s9 και δεν θελουμε

Το οποίο κλάπηκε και με είχε αφησει απίστευτα ικανοποιημένη. 

γτ έχω μείνει χωρίς κινητό

αν θα προχωρήσω στην αγορά ή να κοιτάξω κάποιο άλλο μοντέλο

Σε λένε Φώντα είπαμε? το κινητό μαζί θα το πληρώσετε? σίγουρα κλάπηκε το s9? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το A70 είναι καλύτερο αλλά και ακριβότερο από το A50, το οποίο μπορείς να το βρης 250€ στο Σκρουτζ όπως και το Pocophone, αλλά στον Κοτσοβολο θα τα πληρώσεις €360 και με δόσεις θα σου βγη πάνω από €400, γιατί να δώσεις κερατιατικα 150€ που μπορείς να ξοδέψεις άλλου αφού όπως λες λεφτά δεν υπάρχουν; Βρείτε κάτι φθηνότερο από Σκρουτζ όπως το Xiaomi Redmi Note 7 πού είναι πολύ καλό και έχει κάτω από €200...

Επεξ/σία από CaptainChris
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xacti είπε

Ως προς τι η ειρωνια? Ναι κλαπηκε στο παζαρι ενω ειχε παει η κοπελα μου 

Δημοσ.

Θα μπορουσε να βρει καποιον sugar daddy αντι να ψαχνει μεσω του φιλου της στο insomnia για κινητο με δοσεις,γνωμη μου 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xacti είπε

Ορθές οι παρατηρήσεις για τα lapsus στις αντωνυμίες. Το είδα και εγώ... Αλλά μάλλον δνε έχει σημασία.

Αν υπάρχει λίγο cash, προσωπικά θα κοιτούσα στα 375€ από Κινα το One Plus6tπου έχει όλα όσα ζητάς (και μάλλον μερικά παραπάνω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...