pogchamp Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε τι χώρας εταιρεία είναι γιατί δεν βρίσκω τίποτα στο Google? Είναι καλές Γενικά ξέρει κανείς τίποτα για αυτές ή έχει αγοράσει? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από pogchamp
panoskatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Τις έχω δει, κυκλοφορούν αρκετά, δεν έχω ιδέα από που είναι. Αυτό που σε ενδιαφέρει όμως είναι καταρχάς το βάρος και μετέπειτα τα σωστά χαρακτηριστικά όπως το offset, η απόσταση για τα μπουλονια κτλ. Πάρε μαζί σου ζυγαριά, ζύγισε την δική σου ζάντα και μετέπειτα ζύγισε όποια ζάντα σε ενδιαφέρει. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεφεύγει κατά πολύ το βάρος διότι είναι στην μη αναρτωμενη μάζα του αυτοκινήτου.
pogchamp Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Thanks, ξέρω τι να δω από specs απλά έψαχνα να δω κάποια παραπάνω πληροφορία γιατί δεν τις βλέπω πουθενά στο internet.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Υποθέτω (χωρίς να έχω καμία γνώση και ούτε είμαι σίγουρος) ότι είναι ζάντες που φτιάχνονται για αυτόν που τις πουλάει. Καρλής=Κ line wheels Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα