Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Ducatista said:

Έχω και εγώ το pro 900  οι γνήσιες έχουν 100+ ποιες να πάρω για να έχουν εφάμιλλη απόδοση χωρις αυτό το κοστος;;

Η APC δεν φτιάχνει η ίδια μπαταρίες. Όπως είδες εδώ αλλάζει η εταιρεία που έχουν μέσα. Από τις γνωστές όποια και αν βάλεις θα έχεις καλή απόδοση με κόστος μαξ 40 ευρώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε

Η APC δεν φτιάχνει η ίδια μπαταρίες. Όπως είδες εδώ αλλάζει η εταιρεία που έχουν μέσα. Από τις γνωστές όποια και αν βάλεις θα έχεις καλή απόδοση με κόστος μαξ 40 ευρώ.

Έχεις να προτείνεις κάποιες;

Δημοσ.
Just now, Ducatista said:

Έχεις να προτείνεις κάποιες;

To δικό μου είχε τις Yuasa NP7-12. Ή αυτές ή CSB αντίστοιχα 12volt - 7ah. Και μετά αν βρεις με 9ah που είπαν παραπάνω πως δεν θα υπάρχει θέμα (και λογικά έιναι ίδιο μέγεθος) και θα δώσει λίγο καλύτερη αυτονομία

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

To δικό μου είχε τις Yuasa NP7-12. Ή αυτές ή CSB αντίστοιχα 12volt - 7ah. Και μετά αν βρεις με 9ah που είπαν παραπάνω πως δεν θα υπάρχει θέμα (και λογικά έιναι ίδιο μέγεθος) και θα δώσει λίγο καλύτερη αυτονομία

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος σου κάνει κόπο να στείλεις με τον κωδικό τους?

Δημοσ.
38 minutes ago, Ducatista said:

https://www.skroutz.gr/comparelists/607?compare=17750561%2C8686140%2C8855836%2C8855346%2C8674443

Οι 7άρες κάνουν σίγουρα(λένε για τις Sunlight πως έχουν μικρότερο ακροδέκτη) και μάλλον και οι 9άρες

• Thanks 1
Δημοσ.
12 hours ago, Ducatista said:

Έχω και εγώ το pro 900  οι γνήσιες έχουν 100+ ποιες να πάρω για να έχουν εφάμιλλη απόδοση χωρις αυτό το κοστος;;

csb  δησιος www.batteries.gr

παλια αν εβγαζες το αυτοκολλητο apc απο κατω ειχε csb.και yuasa πολυ καλες.

10 hours ago, Ducatista said:

12 volt 7.2ah. ισως εχει στο ιδιο μεγεθος 8 ή 9 ah. δεν εχεις θεμα

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, poulinos είπε

csb  δησιος www.batteries.gr

παλια αν εβγαζες το αυτοκολλητο apc απο κατω ειχε csb.και yuasa πολυ καλες.

12 volt 7.2ah. ισως εχει στο ιδιο μεγεθος 8 ή 9 ah. δεν θεμα

στο 80% του φορτιου  περιπου  πόση ώρα θα πρέπει να κρατάει το ups??

Δημοσ.
2 hours ago, Ducatista said:

η apc αν μπεις στο  site της εχει runtime chart αναλογως το φορτιο. αν παρεις πχ 9ah θα σου δινει πιο πολυ ωρα

Δημοσ.

Γενικά προτείνω και εγώ πάρε 9Ah. Πολύ μικρή η διαφορά στην τιμή εξίσου βέβαια δεν είναι και πολύ μεγαλύτερο το runtime. Οι μεγαλύτερες όμως μπαταρίες έχουν και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πριν τα φτύσουν εντελώς.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, manolis940 said:

Γενικά προτείνω και εγώ πάρε 9Ah. Πολύ μικρή η διαφορά στην τιμή εξίσου βέβαια δεν είναι και πολύ μεγαλύτερο το runtime. Οι μεγαλύτερες όμως μπαταρίες έχουν και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πριν τα φτύσουν εντελώς.

και λιγο μεγαλυτερο χρονο φορτισης που δεν μας ενδιαφερει καθολου βεβαια. παντως ενταξει απο τα 7 στα 9 amps δεν ειναι και λιγο.ουτε πολυ βεβαια

απλα δεν ειναι αμελητεο.

• Like 1
Δημοσ.
On 17/12/2024 at 09:08, Ducatista said:

https://www.apc.com/nl/en/product/BR900G-GR/apc-backups-pro-900va-540w-tower-230v-5x-cee-7-7-schuko-outlets-avr-lcd-user-replaceable-battery/

εδω εισαι.σου λεει καπου ποσο φορτο εχεις και σου βγαζει το runtime. εσενα ειναι 540 watt.αρα με φορτο κοντα στα 400 watt θα εχεις 8 και 37 δευτερολεπτα με τις κανονικες μπαταριες .με 9 ah θα ειναι πιο πολυ εννοειται.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...