Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερα ,λιγοτερα αντικοινωνικα σκουπιδια στα social media.

Aπο την αλλη ποτε δεν καταλαβα γιατι να φτιαξεις καπου ψευτικο account  οταν δεν σε ενδιαφερει/κραζεις το μεσο . Αλλα και ποιος κανει accept  ενα faκe account  οταν κανει μπαμ απο χιλιομετρα πως ειναι τετοιο .

Στατιστικα οι πιο κομπλεξικοι ειναι αυτη η κατηγορια   και το εχουν σαν κλειδαροτρυπα ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Ποσους λογαριασμους εχει το FB ?

Απλήρωτους?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xacti είπε

Απλήρωτους?

Eχει και αλλα εξυπνα παιδια η μανα σου η σταματησε σε εσενα για να σωθει?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gilmen είπε

Ποσους λογαριασμους εχει το FB ?

4 ώρες πριν, tolstoy είπε

4 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Eχει και αλλα εξυπνα παιδια η μανα σου η σταματησε σε εσενα για να σωθει?

Εκτός από μηδέν χιούμορ δεν ξέρεις και να διαβάζεις. Μάλλον πρέπει να ξαναρχίσω τον αγώνα μου κατά του αναλφαβητισμού στη χώρα. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Εγώ γιατί εκνευρίζομαι πιο πολύ όταν βλέπω να κάνουν post τις φωτογραφίες των ανήλικων τέκνων τους από ότι τα ψεύτικα;

Γιατί δεν ξέρεις. Το 90% των περιστατικών με ανήλικους γίνεται από άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ή άτομα που είναι κοντά στα παιδιά, καθηγητές κτλ. Το υπόλοιπο 10% είναι από τυχαία περιστατικά, δεν είδε κανένας την φώτο του παιδιού στο fb και το στοχοποίησε.  

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, hunter2000 said:

Γιατί δεν ξέρεις. Το 90% των περιστατικών με ανήλικους γίνεται από άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ή άτομα που είναι κοντά στα παιδιά, καθηγητές κτλ. Το υπόλοιπο 10% είναι από τυχαία περιστατικά, δεν είδε κανένας την φώτο του παιδιού στο fb και το στοχοποίησε.  

Σαν τρίτεκνος αν κάποιος έβαζε τα παιδιά μου εν άγνοια μου κάπου online τότε μαύρη η μοίρα του....

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Σαν τρίτεκνος αν κάποιος έβαζε τα παιδιά μου εν άγνοια μου κάπου online τότε μαύρη η μοίρα  ΜΟΥΡΗ του....

Fixed...  😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον FakeBook έπρεπε να λέγεται με τόσους fake λογαριασμούς... Εναλλακτικά Facelessbook ή NoFaceBook.

Επεξ/σία από thefireman
Δημοσ.
16 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Εγώ γιατί εκνευρίζομαι πιο πολύ όταν βλέπω να κάνουν post τις φωτογραφίες των ανήλικων τέκνων τους από ότι τα ψεύτικα;

Αυτό ξαναπέστο, φωτογραφία ο άλλος το βρέφος του μόλις γεννήθηκε στο μαιευτήριο και του έχουν φορεμένη την καρτέλα με το επίθετο του πατέρα.

18 ώρες πριν, tolstoy είπε

Τότε ή κάτι γράφει λάθος η σελίδα ή τα προφίλ που διέγραψαν δεν ήταν 3 δις αλλά πολύ λιγότερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Τότε ή κάτι γράφει λάθος η σελίδα ή τα προφίλ που διέγραψαν δεν ήταν 3 δις αλλά πολύ λιγότερα.

2,7 δις είναι οι ενεργοί χρήστες [αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει κάποια από τις υπηρεσίες της εταιρίας (Facebook, WhatsApp, Instagram, or Messenger) έστω και μια φορά εντός ενός μήνα του τελευταίου τριμήνου], όχι το σύνολο των λογαριασμών. Δεν βλέπω να αναφέρει κάπου το σύνολο των λογαριασμών.

Επεξ/σία από thefireman
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιθανα μηνυματα για οπλα.

Ενα πιθανο μηνυμα ηταν κ η αγγελια μου απο ενα μονοποδο πανω στη θηκη του.

"η αγγελια σας κρατηθηκε λογω πιθανων.... οπλα..." κλπ κλπ...

δε μου φταναν οσοι googlαραν το φτηνοτερο μοντελο "γιατι το πουλας τοσο..."

δε μου φταναν τα παζαρια ποσο το εκτιμουσε ο καθενας

δε μου φταναν οι απιθανα ασχετες προτασεις ανταλλαγης,

ειχα και το facebook να με μπλοκαρει!...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...