ELMastas Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαστε σοβαροί 3 Δις ψευτικοι λογαριασμοί ?τελικά το τι ψέμμα πέφτει δεν περιγράφεται ! έχουν ξεπεράσει οι ψεύτικοι τους πραγματικούς πλέον,αναρωτιέμαι βέβαια και πόσοι να είναι οι άληθινοί ? Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από ELMastas 1 1
tolstoy Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ε τότε τι μας λένε ότι το φμπουκ έχει λέει κοντά τρία δις ενεργούς χρήστες; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, tolstoy είπε Ε τότε τι μας λένε ότι το φμπουκ έχει λέει κοντά τρία δις ενεργούς χρήστες; Βάλε και τους παθητικούς μέσα 😅
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 παρατηρησεις. α.αν ο αλλος θελει να γεμιζει τα κενα του εκει δεν με ενδιαφερει.ο καθενας κανει οτι θελει αρκει να μην ενοχλει τον αλλον.αυτο για οσους φαγωθηκαν να κανουν κριτικη σε οποιον εχει fb β σε ολα μα ολα τα πραγματα υπαρχουν θετικα και αρνητικα.το τι ισχυει εξαρτατε απο την πλευρα που το βλεπεις. γ.δεν σε υποχρεωνει κανεις να εχεις fb.ασε να φτιαξει αυτος που θελει. δ.ας κοιταξουμε τον ευατο μας πριν κρινουμε τους αλλους.για καποιον ειναι διεξοδος το fb για αλλον τα ποτα για αλλον το gaming.ο ενας λεει τον αλλον προβληματικο.τοτε ολοι ειμαστε προβληματικοι αφου ασχολουμαστε με κατι. ε.αν ο αλλος θελει να εχει δικτυακους φιλους επιλογη του αστον στον κοσμο του. ζ.ολοι φωναζουν για το facebook και οτι αποβλακωνονται ατομα εκει και κλεινονται στον ευατο τους δεν ειδα κανεναν να τον νοιαζει σε αλλες χωρες που τα 5 χρονα εχουν αυτοματα οπλα. μεσα στην γκρινια για ολα.καθε νεο θεμα στο ινσομνια ευκαιρια για γκρινια. ολοι επαναστατες και ολοι παντα τα ξερουν ολα και εχουν δικιο. signed by the insonnia knows everything community 11 4
tolstoy Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Αυτό μου θύμισε, που είναι αυτός που έλεγε ότι από τότε που διέγραψε τον λογαριασμό του ζει στην φύση, έκανε οικογένεια, καλλιεργεί λαχανικά και διάβασε ένα σωρό βιβλία;
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Η γυναίκα του τα έκανε αφού τον χώρισε αυτός ακόμα farmvila
Tokyo Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Να ναι καλά το φβ που βρίσκουμε παντρεμένα μιλφακια και βγάζουμε τα φετίχ μας κάθε σαββατοκύριακο
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Το σύνολο των λογαριασμών στο facebook πόσο είναι;
james01gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, tolstoy είπε Αυτό μου θύμισε, που είναι αυτός που έλεγε ότι από τότε που διέγραψε τον λογαριασμό του ζει στην φύση, έκανε οικογένεια, καλλιεργεί λαχανικά και διάβασε ένα σωρό βιβλία; Εδώ εδω. Απλά δεν έπιανε εχθές το WiFi στον κήπο. Είχαμε δράματα εχθές καθώς μου απενεργοποιησαν τους υπόλοιπους 15 λογαριασμούς που είχα... Και όχι τίποτε άλλο μου τελειώνουν και τα βιβλια 1
tolstoy Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Το σύνολο των λογαριασμών στο facebook πόσο είναι; 2,8 δις https://www.statista.com/statistics/264810/number-of-monthly-active-facebook-users-worldwide/ Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από tolstoy
allen19m Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ναι, οι καραγκιόζηδες μαζί με τα φέικ κάνανε και κανονικά όμως, ένα απ αυτά το δικό μου, επειδή δεν είχα φώτο που να φαίνεται η φάτσα μου και πέρα απ το όνομα, το επίθετο ήταν κομμένο... Τους έστειλα φωτό από ταυτότητα και μου λένε δεν μπορούμε να ταυτοποιήσουμε ότι είσαι εσύ.... Αυτό λέγεται ξεφτίλα.....
hunter2000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, jerry banana είπε Τα πιο σωστά λόγια φίλε. Ένας ψεύτικος κόσμος είναι που γεμίζει προσωρινά ορισμένα ψυχολογικά κενά των ανθρώπων. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είμαι ψεύτικος και γεμίζω το κενό που έχω με το facebook; Οι περισσότεροι φίλοι που έχω είναι άτομα που είμαστε κοντά ή έχουμε προσωπική επαφή, συμμετέχουμε σε ομάδες για δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν και ενημερωνόμαστε για διάφορες εκδηλώσεις και θέματα πράγμα που θα έπαιρνε πολύ χρόνο αν το κάνεις μεμονωμένα. Δεν είμαστε όλοι χαζογκόμενες που ανεβάζουν εκατό σέλφι την ημέρα. Έχουμε βαρεθεί όλους εσάς που το παίζεται υπεράνω και κάνετε συνεχώς κριτική στους άλλους. 1 1
SeXBOX Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Εγώ γιατί εκνευρίζομαι πιο πολύ όταν βλέπω να κάνουν post τις φωτογραφίες των ανήλικων τέκνων τους από ότι τα ψεύτικα; 3 1
Haldol Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόνο 'γω πρέπει να 'χω κάνει report κάνα εκατομμύριο λογαριασμούς με fake name.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα