KOSTASD. Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως να κατεβάζεις ταινίες και σειρές από το Netflix σε λαπτοπ με windows.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει να κατεβάσεις το app του nf από το store των windows 8 ή 10. Σε παλαιότερα windows που προβάλουν από browser δε γίνεται. Όταν βλέπεις τις λεπτομέρειες μια ταινίας σου έχει κουμπί για λήψη. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από micos000
KOSTASD. Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω θα βαλω τα 10.Για να βρω το app του nf από το store των windows ειναι δυσκολο? Αποθηκευται στον σκληρο μου δισκο ομως? Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από KOSTASD.
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Το app θα το έχεις απευθείας με το που θα βάλεις τα 10άρια. Είναι από τα default apps που μπαίνουν side load στο μενού έναρξης. 1 ώρα πριν, KOSTASD. είπε Αποθηκευται στον σκληρο μου δισκο ομως? Εννοείται. Αυτό είναι και το νόημα της λήψης. Επίσης τα κατεβασμένα αρχεία όταν αναπαράγονται δεν μετράν στις παράλληλες προβολές. Δηλαδή μπορείς να βλέπεις άνετα αυτά που έχεις κατεβάσει και ταυτόχρονα να βλέπουν π.χ. και άλλοι 4 αν έχεις το μεγάλο πακέτο. Εδώ βέβαια να επισημάνω κάτι.. Τα κατεβασμένα αυτά αρχεία ΔΕΝ παίζουν έξω από το app του netflix. Δεν μπορείς δηλαδή να τα κατεβάσεις και να τα πάρεις για να τα δεις αλλού.
Black Demis Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 και σε περίπτωση που μπερδεύεσαι δεν κατεβαίνει αρχείο του video δλδ δεν μπορείς να το δώσεις σε κάποιον η να το αναπαραγεις σε άλλο μηχάνημα κλπ είναι μονο για το μηχάνημα που το κατέβασες με την εφαρμογή του Netflix
KOSTASD. Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ευχαριστω πολυ γιατι νομιζα οτι γινεται να τα βαλω στον σκληρο μου.Καλη εβδομαδα.
isay Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, KOSTASD. είπε Ευχαριστω πολυ γιατι νομιζα οτι γινεται να τα βαλω στον σκληρο μου.Καλη εβδομαδα. Μα αποθηκευονται στο σκληρό σου δισκο και μετά μπορεις να τα δεις χωρίς συνδεση ΑΛΛΑ μονο μέσα απο την εφαρμογή του nf και επισης δεν μπορεις να τα δώσεις σε αλλους (είναι κωδικοποιημένα αρχεία)
micos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Για να καταλάβεις, η λειτουργία αυτή είναι αν έχεις σκοπό να πας κάπου που δε θα έχεις internet και θέλεις να έχεις υλικό για να βλέπεις. Το ίδιο λειτουργεί και στα tablet και στα tvbox με το tablet app.
G30RGE Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Για μένα είναι από τα καλύτερες δυνατότητες που προσφέρει το netflix. Μπορείς να κατεβάσεις και να δεις εκτός ίντερνετ και σε τάμπλετ/κινητό, πέρα από τον υπολογιστή που προαναφέρθηκε. Δύο παρατηρήσεις: 1) δεν μπορείς να το κάνεις σε όλες τις ταινίες/σειρές παρά μόνο σε όσες έχουνε την επιλογή λήψη/download κάτω από τον τίτλο, 2) Ανάλογα σε ποιο πακέτο είσαι συνδρομητής (1 οθόνη, 2 οθόνες, 4 οθόνες) τόσες είναι και οι συσκευές που μπορείς να έχεις κατεβασμένο υλικό. Πχ εγώ που έχω το πακέτο με τις 4 οθόνες και το μοιράζομαι με άλλους 3 φίλους μπορώ να έχω κατεβασμένο υλικό σε 4 συσκευές (είτε είναι υπολογιστής/τάμπλετ/κινητό).
KOSTASD. Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Νομιζα επειδη εβλεπα το ναρκος απο τορρεντ οτι γινεται να τα βαζεις στο σκληρο σου.
micos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, KOSTASD. είπε Νομιζα επειδη εβλεπα το ναρκος απο τορρεντ οτι γινεται να τα βαζεις στο σκληρο σου. Άντε πάλι. Ρε συ Κώστα, τα κατεβάζεις κανονικά στον δίσκο σου και τα βλέπεις χωρίς internet. Απλά δεν μπορείς να τα δώσεις σε άλλον και θα πρέπει να τα δεις μέσα από το app του netflix.
KOSTASD. Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Το καταλαβα απλα εγραψα το σκεπτικο της ερωτησης μου.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα