whoever81 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Οκ. Σε 5-10 χρονάκια το ξανασυζητάμε. Νωρίς για streaming σύντροφοι.
Sir_Teraflop Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Σοβαρά τώρα, το Stadia δεν έχει όντως την βιβλιοθήκη και exclusives των παραδοσιακών παικτών, αλλά ούτως ή άλλως το κοινό που απευθύνεται, δεν τον ενδιέφερε αυτή η "παραδοσιακή" πρόταση εξ' αρχής. Αν βάλουμε και την τεράστια έκθεση της Google στο ίδιο κοινό και το άλλο κοινό που αρέσκεται να βλέπει streams παρά να παίζει, έχουμε ένα credible threat. Να μην ξεχνάμε και δύο πράγματα: - Δεν περιορίζεται από spec γιατί δεν υπάρχει baseline κονσόλα μονταρισμένη ως custom blade server να στριμάρει και είδαμε στην παρουσίαση του, τα περί "συνδυάζω δύο instances από 10.4 σε 20+ TF", γιατί απλά μπορώ, αντίθετα με τα PSNOW/XCLOUD. - Αμφότερες Sony/MS το ίδιο κοινό κυνηγούν καθ' ομολογία και θεωρούν το console gaming - "ειδική κατηγορία", τουλάχιστον από πλευράς Sony. Όσον αφορά τις συνδέσεις που απαιτούνται - ήδη δοκιμάζουν διάφορες λύσεις ανεξάρτητες του δικτύου που έχει κάποιος. Ενδεικτικό είναι η σύνδεση του χειριστηρίου ;όπως και τουλάχιστον δυο ερευνητικά προγράμματα της MS για παράδειγμα, που τρέχουν καιρό και πόσταρα στο αντίστοιχο νήμα του xcloud. (GPU offload π.χ. για το mobile gaming).
manolllis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Εγώ θέλω να έχω την κονσόλα μου και να αγοράζω το παιχνίδι με όλη την συσκευασία όπως ήταν κάποτε, να το βάζω στην κονσόλα και να παίζω. Αυτό θέλω!! Γίνεται;; 2 1
aeljim Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, manolllis είπε Εγώ θέλω να έχω την κονσόλα μου και να αγοράζω το παιχνίδι με όλη την συσκευασία όπως ήταν κάποτε, να το βάζω στην κονσόλα και να παίζω. Αυτό θέλω!! Γίνεται;; Εγώ θέλω να ανάβω φωτιά για να ζεσταθώ τα βράδια και να φυλάμε βάρδιες έξω απο την σπηλιά ανά δυο ώρες τα βράδια για να μην μας φάνε τα λιοντάρια. Αυτό θέλω!! Γίνεται;
pollop Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω θελω να εχω δικαιωμα επιλογης, φυσικο μεσο, ψηφιακο η στριμινγκ, βασικη αρχη για μενα η επιλογη, γινεται; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από pollop
manolllis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, aeljim είπε Εγώ θέλω να ανάβω φωτιά για να ζεσταθώ τα βράδια και να φυλάμε βάρδιες έξω απο την σπηλιά ανά δυο ώρες τα βράδια για να μην μας φάνε τα λιοντάρια. Αυτό θέλω!! Γίνεται; Εσύ φίλε που το παίζεις είρωνας για πες μου μήπως θέλεις να σε χώσω γερμανικό;
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Περιμενω με πολυ ενδιαφερον τις λεπτομερειες του project οι οποιες θα καθορισουν τις ετσι και αλλιως καταιγιστικες εξελιξεις που θα εχουμε σε σχεση με τις παραδοσιακες μορφες gaming , τα επομενα χρονια . 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, forgotten είπε Επιπλεον των τιτλων , και των λεγομενων σου αναρωτηθου αν επικροτεις την λογικη του δεν σου ανηκει τπτ, και το οτι το προιον απευθυνεται σε χωρες με πολυ καλη συνδεση στο διαδικτυο. Να χαιρονται την ιδεα τους αλλα ως παραδοσιακος gamer θα απεχω... Eπιχειρημα σαν το δικό σου το δεχομαι. Δεν σου αρεσει το streaming. ΟΚ. Δεν μπορω να σε αναγκασω. Παντως προσωπικά δεν με απασχολει αν μου ανηκει. Παρε παράδειγμα το Game Pass του xbox. Ηθελα να παιξω την τριλογια Tomb Raider. Πλήρωσα 9 ευρω και τα κατεβασα. Τα τελειωσα οποτε πανε. Δεν με ενδιαφερει να τα εχω συλλογη ή κατι αλλο. Τελειωσα το game αντιο. Καταλαβαινω αυτους που θελουν αλλα εμενα δεν με απασχολει
Manos112 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Οι streaming υπηρεσίες σαφέστατα δεν απευθύνονται σε gamers χομπίστες, δεν απευθύνονται σε συλλέκτες (προς κονσολων μεριά) και δεν απευθύνονται σε αυτούς που επενδύουν στο hardware (pc πλευρά). Είναι ξεκάθαρα θέμα προσέγγισης. Φτιάχνεις μεν κάτι προσιτό που θα είναι για όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως αν έχει ο άλλος 100 ευρω pc αλλα ίσως βάζεις στην άκρη τον σκληροπυρηνικό που έχει επενδύσει στο hardware του γιατι γουστάρει και ο «φλώρος» των 100 ευρώ σου βγαίνει απο πάνω. Για να λειτουργήσει ειρηνικά η φάση τους η υπηρεσία πρέπει να συνυπάρχει και όχι να πατήσει πάνω στην σοβαρή gaming κοινότητα.
alex1_kgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Cosbuster είπε Τα παιχνίδια που μπορείται να παίξετε σε άλλες πλατφόρμες εδώ και μήνες, τώρα επιτέλους σε χειρότερη ποιότητα και εξαρτώμενα από το πότε αποφασίζουν να streamάρουν netflix οι υπόλοιποι στο σπίτι. Σόρρυ που θα στο χαλάσω αλλά η τεχνολογία δεν προχωράει παντού με γνώμονα την Ελλάδα. Βγείτε επιτέλους από αυτή τη λογική. Συγκεκριμένα μένω στο Μπελφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας και στο σπίτι έχω 100αρα με 25 λίρες και στο μαγαζί 350αρα (ναι 350mbps) με 45 λίρες. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάτι τόσο καινοτόμο επειδή δεν κάνει για σένα ή επειδή οι συνθήκες δε σε ευνοούν! Μπορείς αν θες να τα βάλεις άνετα με τους παρόχους ιντερνετ στην Ελλάδα που μπλοκάρουν εδώ και πολλά χρόνια επενδύσεις του ΟΤΕ γιατί δεν ήθελαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από alex1_kgr 2 1
Volga Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Tokyo είπε Αν δεν έχει φορτναιτ ο πιτσιρικάς δεν θα ενδιαφερθεί καν. Αν δεν έχει κάποια καλά exclusives ο Xbox/PS gamer δεν θα ενδιαφερθεί καν. Ίσως για τίποτα pcακηδες με αρχαία πισι που παίζουν call of duty στα 30 fps είναι καλή λύση αδερφέ μιλάει για τεχνολογία που θα επιτρέπει χιλιάδες άτομα σε μια αρένα και εσύ συζητάς για 30fps?? καθαρό 60αρι θα είναι. ανοίξτε λίγο τη σκέψη σας και δείτε ότι εκεί πάει το θέμα. αυτή τη στιγμή σε ένα online κόσμο, πχ wow ο παίχτης πατώντας το οποιοδήποτε πλήκτρο. η κίνηση του πάει στον κεντρικό Server και ο κεντρικός server στέλνει την πληροφορία αυτή στους υπόλοιπους παίκτες και το ίδιο γίνεται για κάθε μικροκινηση από κάθε παίκτη για κάθε παίχτη. Και εδώ όλα γίνονται στο cloud μειώνοντας σε τεράστιο βαθμό το βασικό πρόβλημα που προκαλεί ping. κάτσε να το δούμε και μετά κρίνουμε. όλοι κάθονται και κράζουν χωρίς να έχουν δει τίποτα ή από κάνα βιντεακια... σκέψου λίγο ότι τα παιχνίδια που θα δούμε για πρώτη φορα θα χρησιμοποιούν το μέγιστο που προσφέρει η κάρτα γραφικων(όπως γίνεται στις κονσόλες) και όχι το χάλι που βλέπουμε στο pc αυτή τη στιγμή... Δλδ να έχεις κάρτα γραφικών 800 ευρώ αλλά να βλέπεις ένα παιχνιδι που έχει βελτιστοποιηθει για κάρτα γραφικών των 250 ευρώ... και εσύ απλά βλέπεις ένα upscale και περισσότερα frames... και χαιρεσαι που έδωσες 8 κατοστάρικα... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Volga 1
Cosbuster Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, alex1_kgr είπε Σόρρυ που θα στο χαλάσω αλλά η τεχνολογία δεν προχωράει παντού με γνώμονα την Ελλάδα. Βγείτε επιτέλους από αυτή τη λογική. Συγκεκριμένα μένω στο Μπελφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας και στο σπίτι έχω 100αρα με 25 λίρες και στο μαγαζί 350αρα (ναι 350mbps) με 45 λίρες. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάτι τόσο καινοτόμο επειδή δεν κάνει για σένα ή επειδή οι συνθήκες δε σε ευνοούν! Μπορείς αν θες να τα βάλεις άνετα με τους παρόχους ιντερνετ στην Ελλάδα που μπλοκάρουν εδώ και πολλά χρόνια επενδύσεις του ΟΤΕ γιατί δεν ήθελαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Τα προβλήματα που αναφέρω δεν έχουν να κάνουν με τον παροχο. Το streaming είναι ένα άκρως συμπιεσμένο βίντεο που δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που βγάζει ένα μηχάνημα τοπικά ασχέτως τι σύνδεση έχεις. Το latency εξαρτάται από την απόσταση του server στη Google, ας έχεις και gigabit, καμία διαφορά δεν κάνει. Τέλος, και εγώ έχω καλη σύνδεση αλλά πάλι γονατίζει όταν κάνουν 4k streaming η κατέβασμα αβέρτα στο σπίτι και δεν μπορώ να παίζω τον τροχονόμο όλη μέρα. Το πρόβλημα είναι η υπηρεσία και όχι ο παροχος Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Cosbuster
aypnia Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Cosbuster είπε Τέλος, και εγώ έχω καλη σύνδεση αλλά πάλι γονατίζει όταν κάνουν 4k streaming η κατέβασμα αβέρτα στο σπίτι και δεν μπορώ να παίζω τον τροχονόμο όλη μέρα. Το πρόβλημα είναι η υπηρεσία και όχι ο παροχος Με τη λογική αυτή να τους πεις να παίρνουν blurays και να σταματήσουν να γονατίζουν το internet γιατί θες να παίξεις. Αν σε κάποιον του έλεγες πριν κάποια χρόνια ότι θα βλέπει ταινίες και σειρές από το internet θα σου έλεγε ακριβώς αυτό. Γιατί να γονατίζουν το internet και να μη μπορώ να ανοίξω ούτε σελίδα, δεν θέλω να κάνω το τροχονόμο, ας πάρουν τα πόδια τους να πάνε να πάρουν ταινία από το video club. Deja Vu καταστάσεις 🙂 3
Sir_Teraflop Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι σπάω το κεφάλι μου, να καταλάβω που απευθύνεται αυτή η υπηρεσία. - Οι mobile gamers (γενικά) δεν δίνουν cent. Βλέπουν free και κάνουν κλικ σε ότι σκουπίδι τους κάτσει. - Οι ίδιοι mobile gamers, αν δουν κάτι πιο πολύπλοκο από το flappy bird καλούν το support της εταιρείας του κινητού τους (τον πάροχο δλδ 😂). - Οι enthusiasts με την τεχνολογία και τα γραφικά περιμένουν να παίξουν Assasin's Creed Odyssey σε διπλό instance στο stadia με 20 Teraflops combined στον blade server της Google. - Οι "core" gamers, περιμένουν αντίστοιχη υπηρεσία, από την "mothership" εταιρεία που υποστηρίζουν για να έχουν τα bragging rights παρόλο που σιχαίνονται το streaming. Έχουν exclusives άλλωστε! - Οι πιο μετριοπαθείς "core" gamers, ίσως βλέπουν μια λύση για το σπίτι ή αν μετακινούνται, ως ύστατη λύση να μην φτιάξουν backpack με μπαταρία αυτοκινήτου και LCD TV on the go. Ρε μπας και πάει για αυτούς που βλέπουν streams, με το κουμπάκι play now με τον αγαπημένο τους Youtuber? Αντί να ρίχνουν άκυρα donations, ε ας ....παίξουν και λίγο. Με τον Youtuber τους εννοώ.. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Sir_Teraflop
xavier Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 πρεπει να δουμε ποσο θα κοστολογουν και τι θα προσφερουν, θα μπορουν να προσφερουν συνεχεια νεα ΑΑΑ παιχνιδια με παγια τιμολογηση? Το pc gaming δεν φευγει συντομα, το θεμα ειναι αν το streaming μπορει να αντικαταστησει το console gaming. απο τοτε που βγηκε το spotify, εχω κοψει να κατεβαζω mp3. Αλλα το video gaming δεν εχει καμια σχεση με τη μουσικη βιομηχανια...Ειχα μεγαλη συλλογη vinyl/cd κτλ, τα οποια τα εκοψα εντελως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα