Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να αλλάξω τη μπαταρία στο κινητό μου μιας και έχει πέσει στο 85%.και ρωτάω να εμπιστευτώ κάποιον τεχνικό εξωτερικό η μαγαζί;η μπαταρία που θα βάλει πως ξέρω αν θα είναι καλή;θα βγαζει ποσοστό υγείας μετά;και επειδή έχω ξεχάσει το πως ήταν πριν το κινητό με καινουρια μπαταρία  φαντάζομαι αξίζει να την αλλάξω έτσι;ευχαριστώ πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα να πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα. 

Μέχρι 50 ευρώ θα δώσεις όπου και να πας.

Ποσοστό υγείας όπως σου βγάζει τώρα στις ρυθμίσεις, θα βγάζει και στην καινούργια.

Επεξ/σία από paris_chav
Δημοσ.

Ε ναι ρε συ, καινουργια μπαταρια θα σου βαλουν που θα βρισκεται στο 100% της αρχικης χωρητικοτητας της.

Γενικα παντως νομιζω οτι οταν παει γυρω στο 80% υπαρχει λογος αλλαγης, στο 85% ναι μεν εχει μειωθει η αυτονομια αλλά δεν ειναι ακομη τραγικα τα πραγματα.

Εχει να κανει και το πώς το αισθανεσαι εσυ στην καθημερινη χρηση, αν βλεπεις οτι οντως εχει μειωθει πολυ η αυτονομια σε σχεση με τον πρωτο καιρο, αλλαξε την.

Δημοσ.

Το κινητό σου έχει αδιαβροχοποίηση που σίγουρα θέλει προσοχή να διατηρηθεί με κόλλες κλπ. και μετά το άνοιγμα.

Νομίζω ισχύει το 30 ευρώ αλλαγή μπαταρίας από την Apple οπότε πας σε κάποιο επίσημο σέρβις.

Προσωπικά είμαι στο 87% και δεν έχω πρακτικά θέμα. Μου βγάζει την ημέρα άνετα ό,τι και αν κάνω εκτός και αν παίξω παιχνίδια.

Να θυμάσαι πως την μπαταρία την "σκοτώνει" η λειτουργία σε χαμηλά επίπεδα φόρτισης.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickolas είπε

Το κινητό σου έχει αδιαβροχοποίηση που σίγουρα θέλει προσοχή να διατηρηθεί με κόλλες κλπ. και μετά το άνοιγμα.

Νομίζω ισχύει το 30 ευρώ αλλαγή μπαταρίας από την Apple οπότε πας σε κάποιο επίσημο σέρβις.

Προσωπικά είμαι στο 87% και δεν έχω πρακτικά θέμα. Μου βγάζει την ημέρα άνετα ό,τι και αν κάνω εκτός και αν παίξω παιχνίδια.

Να θυμάσαι πως την μπαταρία την "σκοτώνει" η λειτουργία σε χαμηλά επίπεδα φόρτισης.

Εννοείς ότι πρέπει να το φορτίσω πάνω από 20%;και αυτό με τα 30 ευρώ που λες λίγο περίεργο μου φαίνεται γιατί μου έστειλαν κάποιοι μεμονωμένα και θέλουν 35 ευρώ μέσο όρο.οποτε ένα μαγαζί λίγο δύσκολο δεν είναι να ζητάει τα ίδια χρήματα;

Δημοσ.

Εννοώ απέφυγε να το αφήνεις να πέφτει κάτω από το 20%.

Ρώτα πχ. Document που είναι επίσημο service Apple πόσα θέλουν.

Δε νομίζω πάντως πως χρειάζεται να κάνεις κάτι με το health στο 85% να σου πω την αλήθεια. Εκτός και αν δε σου βγάζει τη μέρα. Το + 15-20% από τη νέα μπαταρία δε θα είναι καμία φοβερή διαφορά.

Δημοσ.

Θα το πας στην document με 59€ για να βάλεις αυθεντική μπαταρία. Μέχρι το τέλος του 18 κόστιζε 39€. Μην το πας σε κάποιο μαγαζί γιατί δεν θα γλιτώσεις και πολλά λεφτά (20-25€ μαξ) και δεν θα είναι καλή σε ποιότητα. Άσε που το 70% δεν βάζει και κόλλα αδιάβροχοποίησης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...