Realakias Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έβαλα το τπλινκ μου μπροστά από το Speedport Entry 2i αλλά έχω πτώσεις στο σταθερό τηλέφωνο. Για αυτό θέλω να ρωτήσω πως θα βάλω static ip στο Wan ethernet αντί ip μέσω hdcp διότι το τηλέφωνο έχει πτώσεις. Δλδ θέλω να ρωτήσω τι βάζω στα πεδία: ip Adress, subnet mask, gateway, DNS 1,2,3. Και τέλος στο qos για προτεραιότητα voip βάζω τα ports τα οποία άνοιξα (4000-4009)? Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από Realakias
Realakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, poulinos είπε @jkoukos καπου ειχες το link με τις ρυθμισεις. Το έλυσα τελικά βάζοντας static ip βάσει με τις ρυθμίσεις που μου είχε δώσει ο jkoukos. Απλώς ξέχασα να ζητήσω να κλειδωθεί το θέμα. Ευχαριστώ πάντως. Προς διαχειριστές: Κάποιος διαχειριστής να το κλειδώσει πλιζ. Ευχαριστώ 😁 Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Realakias
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 On 09/06/2019 at 12:46, Realakias said: Το έλυσα τελικά βάζοντας static ip βάσει με τις ρυθμίσεις που μου είχε δώσει ο jkoukos. Απλώς ξέχασα να ζητήσω να κλειδωθεί το θέμα. Ευχαριστώ πάντως. Προς διαχειριστές: Κάποιος διαχειριστής να το κλειδώσει πλιζ. Ευχαριστώ 😁 οκ.τελος καλα ολα καλα.κλεινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις