Dark-o-phobia Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, πήρε πριν λίγο καιρό μια φίλη μου από το Πλαίσιο ενα 27αρι monitor curved της Sumsung (https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-27-LC27F396-FHUXEN.htm), το οποίο το δούλευε κανονικά, αλλά δεν είχε τύχει να το δω από κοντά και χθες που το είδα, στις 4 γωνίες βγάζει ενα λευκογαλάζιο φως κυρίως όταν η οθόνη δείχνει μαύρη ή γενικά σκοτεινή εικόνα, το οποίο η φίλη μου νόμιζε/νομίζει ότι είναι οκ για αυτό και δεν το ανέφερε. Είναι φυσιολογικό αυτό και αν όχι καλύπτεται από την εγγύηση; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από Dark-o-phobia
coffeex Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βγάζει κάτι σαν αυτό; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από coffeex
Dark-o-phobia Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι τόσο έντονα νομίζω, αλλά ναι κάτι τέτοιο. Θα προσπαθησω να βγάλω και μια δυο φωτογραφίες μόλις την ξαναδω. edit: τώρα είδα την δεύτερη φωτογραφία νομίζω ακριβώς αυτό. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από Dark-o-phobia
Dantε Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Bleeding η οπως αλλιως λεγεται στα VA. Μαθαινεις να ζεις με αυτο,αμφιβαλλω οτι το πλαισιο θα δεχθει αντικατασταση και δε ξερεις και εαν η αντικατασταση θα ειναι χειροτερη η καλυτερη,καθως ειναι θεμα τυχης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα