pavloa Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Πριν λίγο παρήγγειλα ένα πολυμηχάνημα SAMSUNG XPRESS SL-M2070F. Το θέλω για το κατάστημα ώστε να μπορώ να εκτυπώνω τιμολόγια κτλ. Το θέμα είναι οτι στην περιοχή αυτή όταν φυσάει πολύ ή όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα έχουμε στιγμιαίες διακοπές ρεύματος, ίσα που σβήνουν τα φώτα και ξανά ανάβουν. Θα βάλω πολύμπριζο ασφαλείς της APC αλλά μπορώ να βάλω ένα ups ώστε να το προστατέψω? Η γενικά τι μπορώ να κάνω ώστε να μην το κλαίω?
fujitsuA530 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Γενικά ξέρω ότι οι εκτυπωτές laser τραβάνε στιγμιαία πάρα πολύ ρεύμα και γι' αυτό δεν μπορούν να συνδεθούν πάνω σε UPS.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 On 26/05/2019 at 16:23, pavloa said: Πριν λίγο παρήγγειλα ένα πολυμηχάνημα SAMSUNG XPRESS SL-M2070F. Το θέλω για το κατάστημα ώστε να μπορώ να εκτυπώνω τιμολόγια κτλ. Το θέμα είναι οτι στην περιοχή αυτή όταν φυσάει πολύ ή όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα έχουμε στιγμιαίες διακοπές ρεύματος, ίσα που σβήνουν τα φώτα και ξανά ανάβουν. Θα βάλω πολύμπριζο ασφαλείς της APC αλλά μπορώ να βάλω ένα ups ώστε να το προστατέψω? Η γενικά τι μπορώ να κάνω ώστε να μην το κλαίω? πρεπει να δεις ποσο τραβαει ο laser και να βαλεις αντιστοιχο ups η αμα εχεις ups να το συνδεσεις σε surge only υποδοχη.αλλιως μονο πολυπριζο ασφαλειας
planetman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εντάξει, δεν κάνει και του κόσμου τα λεφτά ο εκτυπωτής σου για να του βάλεις ups...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Γιατί UPS και όχι έναν σταθεροποιητή τάσης, π.χ. APC LE1200I 1200VA;
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 On 06/08/2019 at 12:18, Orestis_G said: Γιατί UPS και όχι έναν σταθεροποιητή τάσης, π.χ. APC LE1200I 1200VA; και αυτο γινεται και ειναι καλυτερο απο πολυπριζο ασφαλειας. On 05/08/2019 at 14:42, planetman said: Εντάξει, δεν κάνει και του κόσμου τα λεφτά ο εκτυπωτής σου για να του βάλεις ups... εκτος αν θελει να εκτυπωνει ακομα και οταν κοπει το ρευμα πχ καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα