Nate Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Έχω το word 2019 και όταν πατήσω ctrl και alt για να αλλάξω γλώσσα, μου βγάζει μαύρα κουτιά με γράμματα ή αριθμούς. Αυτό είναι για να ελέγξεις αν θες το word από το πληκτρολόγιο μόνο, χωρίς ποντίκι. Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και θέλω να το απενεργοποιήσω, έτσι ώστε να αλλάζω αμέσως γλώσσα. Πώς θα απενεργοποιήσω αυτήν την λειτουργία;
asmilon Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μπορεις να τραβηξεις καποιο screenshot απο το θεμα; Καποια ρυθμιση εχεις πειραξει μαλλον και κανει conflict, επειδη απο default ο συνδυασμος αλλαγης γλωσσας ειναι αριστερο Alt + Shift ή Windows + Space. Περα απο το Word στα αλλα προγραμματα βλεπεις αντιστοιχη συμπεριφορα; Αλλαζεις γλωσσα με τον ιδιο συνδυασμο;
mourouzis2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Έχεις λαπτοπ? Υπάρχει ένα πλήκτρο στα γερμανικού τύπου πληκτρολόγια λέγεται Stg και στα αγγλικα Fn, ενεργοποιεί shortcuts του Ctrl και Alt (σαν να είναι συνελχεια πατημένα).Μήπως το πάτησες/πατάς καταλάθος? Επίσης υπάρχει επιλογή στα Windows (νμζω Hotkeys) που μόλις το Ctrl, Alt, Schift πατηθούν αυτά μένουν «πατημένα» και πρέπει να πατήσεις 3 φορές ή παρατεταμένα το πλήκτρο για να απενεργοποιηθεί η επιλογή. Μια άλλη σκέψη είναι ότι χάλασε το Alt και μολις το πατήσεις κολλάει Δοκίμασε το Alt Gr που είναι κάτω από το Enter * Όλα αυτά αν δεν έχεις κάνει conflict όπως λέει ο φίλος πιο πάνω
Nate Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Παιδιά, συγγνώμη, άκυρο το ctrl και alt. Μπερδεύτηκα, με shift και alt αλλάζω την γλώσσα. Αυτό μου βγάζει όταν είμαι στο κείμενο και πατήσω shift και alt: Πατάω μια φορά shift και alt, μου βγάζει αυτά τα μαύρα τετράγωνα με τα γράμματα και τα νούμερα και πρέπει να κάνω κλικ στο κείμενο για να φύγουν και να γράψω.
asmilon Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Αυτο που δειχνεις εμφανιζεται κανονικα οταν πατας μια φορα το Alt. Βασικα ο συνδυασμος πληκτρων ειναι "αριστερο Alt" + "Shift" με αυτη την σειρα, οταν κανω Shift + αριστερο Alt μου βγαζει την οθονη που δειχνεις που σημαινει οτι δε δεχεται αυτη την σειρα και θεωρει ξεχωριστο πατημα το shift και ξεχωριστο το alt.
Nate Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, asmilon είπε Αυτο που δειχνεις εμφανιζεται κανονικα οταν πατας μια φορα το Alt. Βασικα ο συνδυασμος πληκτρων ειναι "αριστερο Alt" + "Shift" με αυτη την σειρα, οταν κανω Shift + αριστερο Alt μου βγαζει την οθονη που δειχνεις που σημαινει οτι δε δεχεται αυτη την σειρα και θεωρει ξεχωριστο πατημα το shift και ξεχωριστο το alt. Το έκανα και ισχύει αυτό που λες. Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα