gia_nnis Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε Εμενα ακομα δεν μ χει βγάλει τπτ... Μονο αυτο το θεμα που το ειχε απ τον προηγούμενο ιδιοκτητη... Αλλα γενικα για να μ πηγαινοφερνει στη δουλειά ειναι αστέρι... Βεβαια η θα φαει αλλαγη η θα το κρατησω κ θα πάρω ενα μεγαλο απο 1600 κυβικα και πανω γιατι το γκάζι και γενικά ενα ανετο μεγαλο αμάξι ειναι προσ οφελοσ μου... Δεν με γεμιζει το daewoo αυτο εννοω Συνηθως εβγαζαν λ. Αν σου δανειζαν ενα picanto για 1 μηνα θα καταλαβαινες την διαφορα τοσο στην καταναλωση οσο και στο γκαζι..!!! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από gia_nnis
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Πόνεσαν τα μάτια μου, γράψτε σωστά ελληνικά εσείς με τα Matiz γαμω τον στανιό. 1
Tsitsikaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Χαζη ερωτηση... Το daewoo matiz μου του 2001 800 ccδρν εχει φίλτρο καμπινασ?? Το κλιματιστικο πωσ μπορω να το καθαρισω? Έχει καπιο άλλο φίλτρο για το αιρκοντισιον? Τι μπορω να κανω για να καθαρισω γενικα πχ τουσ αεραγωγουσ? Μόλις τώρα, Tsitsikaos είπε Χαζη ερωτηση... Το daewoo matiz μου του 2001 800 ccδρν εχει φίλτρο καμπινασ?? Το κλιματιστικο πωσ μπορω να το καθαρισω? Έχει καπιο άλλο φίλτρο για το αιρκοντισιον? Τι μπορω να κανω για να καθαρισω γενικα πχ τουσ αεραγωγουσ? Δλδ θελω να κανω συντηρηση... Τι μ προτεινεται να κανω?
thanasisxask Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε Κάνεις?? Ρώτα σε πεντεξι θέματα ακόμα, κάποιος θα το ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα