Προς το περιεχόμενο

Daewoo matiz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefan123 είπε

Σε σχέση με το Renault είναι τέρας αξιοπιστίας...Πέρα από τα βασικά δεν ζητάει  τίποτα σοβαρό.. Βέβαια αλλη

κατηγορία αυτοκινήτου Άλλα για μέσα στην πόλη είναι super...και πολύ οικονομικο...

Ποσο καιει μεσα στην πολη? Γιατι εγω ξερω οτι για τα κυβικα τους δεν πανε καλα και καινε και βενζινη..!!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Tsino είπε

Πες μας τι έκανες με ενδιαφέρει, έχω και εγώ το MAtiz με ακριβώς το ίδιο θέμα με το κομπρεσερ.

Τ πηγα στ μαστορα τ βαλε φρεον να δει τι και πως και μαλλια... Χαλασμνο.... Πρωυη τ μηνα που θα πληρωθώ θα παω να παρω το μεταχειρισμένο 

Μόλις τώρα, Tsitsikaos είπε

Τ πηγα στ μαστορα τ βαλε φρεον να δει τι και πως και μαλλια... Χαλασμνο.... Πρωυη τ μηνα που θα πληρωθώ θα παω να παρω το μεταχειρισμένο 

Εσενα γενικα σου βγει καλο? Σαν αμάξι 

31 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Ποσο καιει μεσα στην πολη? Γιατι εγω ξερω οτι για τα κυβικα τους δεν πανε καλα και καινε και βενζινη..!!!

Εγω βαζω δεκάρικο και βγαζει 100 χλμ... Πιστευω καλα ειναι... Εκτοσ πολησ εθνικη καίει παραπανω γιατι ζοριζεται.. Το καλο ριναι πωσ ειναι αξιοπιστα δδν βγάζουν ζημιές και έχουν φτηνά ανταλλακτικά... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε

Εγω βαζω δεκάρικο και βγαζει 100 χλμ... Πιστευω καλα ειναι... Εκτοσ πολησ εθνικη καίει παραπανω γιατι ζοριζεται.. Το καλο ριναι πωσ ειναι αξιοπιστα δδν βγάζουν ζημιές και έχουν φτηνά ανταλλακτικά... 

Βαζω με 1.55 το λιτρο και μου βγαζει 6.5λ!  Πολλοι ιδιοκτητες λενε να φλερταρει στα 8λ!!!

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Βαζω με 1.55 το λιτρο και μου βγαζει 6.5λ!  Πολλοι ιδιοκτητες λενε να φλερταρει στα 8λ!!!

Εσυ πθο daewoo έχεις? 

Δημοσ.

Εγώ είχα διαρροή από το κομπρεσέρ του κλιματιστικού και έκανα ανακατασκευή με 150 ευρώ σε συνεργείο που ασχολείται αποκλειστικά με κλιματιστικά.

Το ιμιτασιον ανταλλακτικό είχε γύρω στα 300 και μεταχειρισμένο δεν θα έβαζα μιας κ είναι ρουλέτα.

Μου έδωσε κ εγγύηση ενός έτους.

Για μένα αξίζει να το φτιάξεις κ να μην ρισκάρεις με μεταχειρισμένο. Δεν είναι κ καμία περίπλοκη διαδικασία η ανακατασκευή.

Δημοσ.

καλημέρα , με ενδιαφέρει και εμένα καλός μάστορας για a/c αυτοκινήτου , έχω μια "μικρή" διαρροή που δεν την βρίσκουν (αδειάζει το φρέον μετά από 3-4 μήνες περίπου)

Δημοσ.

Μην περιμενετε θαυματα απο το κλιματιστικο του με τα 800 κυβικα. Γονατιζει το αυτοκινητο και θα λετε ευχαριστω αν θα πιασει τα 100 στην κατηφορα. Επισης ο συμπιεστης του ειναι μικρος και αυτο σημαινει οτι στα ζορια θα σας πει αντιο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Loinen είπε

Μην περιμενετε θαυματα απο το κλιματιστικο του με τα 800 κυβικα. Γονατιζει το αυτοκινητο και θα λετε ευχαριστω αν θα πιασει τα 100 στην κατηφορα. Επισης ο συμπιεστης του ειναι μικρος και αυτο σημαινει οτι στα ζορια θα σας πει αντιο. 

Ειχα και σμαρτ 600 ccκαι μια χαρα ηταν το aircondition... Δεν καταλαβαινε τπτ... Δρν ειπα να ναι παγοβουνο μεσα απλα να χει μια δροσια... 

13 ώρες πριν, bill999r είπε

Εγώ είχα διαρροή από το κομπρεσέρ του κλιματιστικού και έκανα ανακατασκευή με 150 ευρώ σε συνεργείο που ασχολείται αποκλειστικά με κλιματιστικά.

Το ιμιτασιον ανταλλακτικό είχε γύρω στα 300 και μεταχειρισμένο δεν θα έβαζα μιας κ είναι ρουλέτα.

Μου έδωσε κ εγγύηση ενός έτους.

Για μένα αξίζει να το φτιάξεις κ να μην ρισκάρεις με μεταχειρισμένο. Δεν είναι κ καμία περίπλοκη διαδικασία η ανακατασκευή.εσυ

Εσυ ειχεσ διαρροη.. Εμενα μ πε πωσ ειναι χαλασμενο... Καμμενο... Λεσ ν γίνεται και σαυτο ανακατασκευη? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε

Ειχα και σμαρτ 600 ccκαι μια χαρα ηταν το aircondition... Δεν καταλαβαινε τπτ... Δρν ειπα να ναι παγοβουνο μεσα απλα να χει μια δροσια... 

Ο ογκος του ματιζ με εκεινου του σμαρτ ειναι διπλασιος. Οποτε σημαινει οτι στο  ματιζ θα θελεις  διπλασια ενεργεια για να το φερεις στα επιπεδα του σμαρτ.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε

Εσυ ειχεσ διαρροη.. Εμενα μ πε πωσ ειναι χαλασμενο... Καμμενο... Λεσ ν γίνεται και σαυτο ανακατασκευη? 

Φαντάζομαι γίνεται. 

Τώρα καμμένο δεν το έχω ξανακουσει. 

Πάντως το συνεργείο που το είχα πάει ήταν εξειδικευμένο σε κλιματιστικά κ έκαναν παπάδες.

Στην περιοχή σου σίγουρα θα υπάρχουν συνεργεία που ασχολούνται με φορτηγά ψυγεία, με ψυκτικες μοναδες φορτηγών-ημιφορτηγων κτλ.

Πήγαινε σε ένα τέτοιο συνεργείο κ πάρε μια δεύτερη γνώμη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Loinen είπε

Ο ογκος του ματιζ με εκεινου του σμαρτ ειναι διπλασιος. Οποτε σημαινει οτι στο  ματιζ θα θελεις  διπλασια ενεργεια για να το φερεις στα επιπεδα του σμαρτ.

Σωστοσ φιλε μ

2 ώρες πριν, bill999r είπε

Φαντάζομαι γίνεται. 

Τώρα καμμένο δεν το έχω ξανακουσει. 

Πάντως το συνεργείο που το είχα πάει ήταν εξειδικευμένο σε κλιματιστικά κ έκαναν παπάδες.

Στην περιοχή σου σίγουρα θα υπάρχουν συνεργεία που ασχολούνται με φορτηγά ψυγεία, με ψυκτικες μοναδες φορτηγών-ημιφορτηγων κτλ.

Πήγαινε σε ένα τέτοιο συνεργείο κ πάρε μια δεύτερη γνώμη.

Θα το κάνω όπως λεσ... Γιατι είναι κρίμα να δώσω γαμησιατικα τωρα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε

Θα το κάνω όπως λεσ... Γιατι είναι κρίμα να δώσω γαμησιατικα τωρα

Όταν καταλήξεις σε κάποια λύση ενημέρωσε μας για επισκευή κ τιμή αν θέλεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε

Μην συγκρινεις το smart με το daewoo... Και δεν ειναι θεμα μαρκας αλλα πραγματικοτητας..!!! Στα matiz και lanos 1.3 δεν φορουσαν σωστους κινητηρες.. Χαμηλη ροπη με αυξημενη καταναλωση!!!  Κινητηρες χαμηλου κοστους για να πουλαει..!  Και ηλεκτρονικα κακης ποιοτητας..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bill999r είπε

Όταν καταλήξεις σε κάποια λύση ενημέρωσε μας για επισκευή κ τιμή αν θέλεις.

Nai φιλε μου 

1 λεπτό πριν, Tsitsikaos είπε

Nai φιλε μου 

Εχεισ κ εσυ ιδιο θέμα? 

7 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Μην συγκρινεις το smart με το daewoo... Και δεν ειναι θεμα μαρκας αλλα πραγματικοτητας..!!! Στα matiz και lanos 1.3 δεν φορουσαν σωστους κινητηρες.. Χαμηλη ροπη με αυξημενη καταναλωση!!!  Κινητηρες χαμηλου κοστους για να πουλαει..!  Και ηλεκτρονικα κακης ποιοτητας..

Εμενα ακομα δεν μ χει βγάλει τπτ... Μονο αυτο το θεμα που το ειχε απ τον προηγούμενο ιδιοκτητη... Αλλα γενικα για να μ πηγαινοφερνει στη δουλειά ειναι αστέρι... Βεβαια η θα φαει αλλαγη η θα το κρατησω κ θα πάρω ενα μεγαλο απο 1600 κυβικα και πανω γιατι το γκάζι και γενικά ενα ανετο μεγαλο αμάξι ειναι προσ οφελοσ μου... Δεν με γεμιζει το daewoo αυτο εννοω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...