Tsitsikaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Καλημέρα! Να ρωτησω ξερει κανεισ αν το κομπρεσερ του aircondition παιρνει φτιαξιμο? Η παω για καινούριο η μεταχειρισμένο? Δυο μαστορια ειπαν πως πρέπει να βάλω άλλο.... Αλλά είδα στο YouTube πωσ άλλοι τα φτιάχνουν
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Καλά στο YouTube γίνονται πολλές πατέντες Άλλα Αυτό δεν σημαίνει ότι τις κάνουν και τα συνεργεία εδώ...Συνήθως το αλλάζουν μαζί με κάποια έξτρα ανταλλακτικά που ανακάλυψαν στην πορεία,φουσκώνουν και την εργασία και όλα καλά.. ελλαδισταν 1 1
Tsitsikaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, stefan123 είπε Καλά στο YouTube γίνονται πολλές πατέντες Άλλα Αυτό δεν σημαίνει ότι τις κάνουν και τα συνεργεία εδώ...Συνήθως το αλλάζουν μαζί με κάποια έξτρα ανταλλακτικά που ανακάλυψαν στην πορεία,φουσκώνουν και την εργασία και όλα καλά.. ελλαδισταν Η μαλακια ειναι πωσ καινουργιο παει απο 240 και πάνω.. Βαλε και 50 ο μαστορασ παμε στα 300...μεταχειρισμένο εχω βρει με 80 ευρω...
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μεταχειρισμένο να βάλεις αλλα δεν θα ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι....Τουλάχιστον Αυτός που θα Στο επισκευάσει μπορεί να δει σε τι κατάσταση ειναι;Και αυτός που το πουλάει δίνει κάποια εγγυηση;Δύσκολα τα πράγματα..
Tsitsikaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, stefan123 είπε Μεταχειρισμένο να βάλεις αλλα δεν θα ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι....Τουλάχιστον Αυτός που θα Στο επισκευάσει μπορεί να δει σε τι κατάσταση ειναι;Και αυτός που το πουλάει δίνει κάποια εγγυηση;Δύσκολα τα πράγματα.. Αυτο για την εγγύηση θα το ρωτήσω.... Και για μεταχειρισμένο το κοβω να πηγαίνω γιατι το καινούργιο ειναι παραπολα τα λεφτα... Θα τ ψαξω μια μηοωσ βρω κανα παιδί που ξερει απο εξωτερικό μηπωσ εκει το χουν πιο φτηνό καινουργιο... Εσυ εχεισ αλλάξει?
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Αν είσαι αθηνα πάντως εγώ που εχω γυρίσει πάνω από 30 συνεργεία έχω, κατασταλάξει σε 2 που είναι και καλοί μαστοροι Άλλα κυρίως καλά παιδιά αξακριβωμενα...Εγώ έχω αλλάξει σχεδόν τα πάντα στο Renault megane που εχω καθώς κ το κομπρεσέρ του matiz της γυναίκας μου παλιοτερα σε έναν παλιοκλεφτη...Οπότε σαν καμμένος μου λες σε PM αν θες να σου πω... 2
Tsitsikaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, stefan123 είπε Αν είσαι αθηνα πάντως εγώ που εχω γυρίσει πάνω από 30 συνεργεία έχω, κατασταλάξει σε 2 που είναι και καλοί μαστοροι Άλλα κυρίως καλά παιδιά αξακριβωμενα...Εγώ έχω αλλάξει σχεδόν τα πάντα στο Renault megane που εχω καθώς κ το κομπρεσέρ του matiz της γυναίκας μου παλιοτερα σε έναν παλιοκλεφτη...Οπότε σαν καμμένος μου λες σε PM αν θες να σου πω... Ειμαι απο Λαμία φιλε μ... Δυστυχωσ... Σ ευχαριστώ πάντως.... Ν σ πω γενικα το daewoo τησ γυναίκα σ εχει καλο aircondition? Βγαζω φουλ κρυο? Γιατι εγω το εχω δυο χρονια π το πήρα καινδεν το εχω φτιάξει ακομα... Χασμενο το χε οταν το πηρα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, stefan123 είπε Αν είσαι αθηνα πάντως εγώ που εχω γυρίσει πάνω από 30 συνεργεία έχω, κατασταλάξει σε 2 που είναι και καλοί μαστοροι Άλλα κυρίως καλά παιδιά αξακριβωμενα...Εγώ έχω αλλάξει σχεδόν τα πάντα στο Renault megane που εχω καθώς κ το κομπρεσέρ του matiz της γυναίκας μου παλιοτερα σε έναν παλιοκλεφτη...Οπότε σαν καμμένος μου λες σε PM αν θες να σου πω... Για στειλε μου με μυνημα ονομα απο μαστορια ... Ευχαριστω.
Tsitsikaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για στειλε μου με μυνημα ονομα απο μαστορια ... Ευχαριστω. Τα καλα μαστορια ειναι δυσεύρετα... Και εδω στ λαμια εχουμε τα χαλια μασ... Μακαρι τα μαστορια π θα σ στειλει ο φιλοσ να ναι τσακαλια 1
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Σε καυσωνα χωλαίνει κάπως Άλλα σε γενικές γραμμές είναι οκ..Βέβαια έχουμε το 800ρακι..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Έχω χαλασμένα κλιματιστικά σε δύο Audi TT παλιά. Στο δικό μου crv δουλεύει ακόμα. Είχε χαλάσει και το πήγα σε μάστορα και έλεγε ότι θέλει άλλαγμα το θερμικό του κομπρεσέρ... Ξαφνικά όμως δούλεψε.. Πάνω από χρόνο τώρα.
Tsitsikaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, stefan123 είπε Σε καυσωνα χωλαίνει κάπως Άλλα σε γενικές γραμμές είναι οκ..Βέβαια έχουμε το 800ρακι.. Και εγω 800 εχω... Γενικα ειναι ευχαριστημενη με το matiz? 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Έχω χαλασμένα κλιματιστικά σε δύο Audi TT παλιά. Στο δικό μου crv δουλεύει ακόμα. Είχε χαλάσει και το πήγα σε μάστορα και έλεγε ότι θέλει άλλαγμα το θερμικό του κομπρεσέρ... Ξαφνικά όμως δούλεψε.. Πάνω από χρόνο τώρα. Εμενα οταν το βαζω μπροσ φτιάχνει τα οργια... Κομπλαρει παρα πολυ και σκουζει.... Αι να δούμε
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σε σχέση με το Renault είναι τέρας αξιοπιστίας...Πέρα από τα βασικά δεν ζητάει τίποτα σοβαρό.. Βέβαια αλλη κατηγορία αυτοκινήτου Άλλα για μέσα στην πόλη είναι super...και πολύ οικονομικο... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από stefan123
turbat0s Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 51 λεπτά πριν, stefan123 είπε Αν είσαι αθηνα πάντως εγώ που εχω γυρίσει πάνω από 30 συνεργεία έχω, κατασταλάξει σε 2 που είναι και καλοί μαστοροι Άλλα κυρίως καλά παιδιά Με ενδιαφέρει και μένα αυτό...
Tsino Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Πες μας τι έκανες με ενδιαφέρει, έχω και εγώ το MAtiz με ακριβώς το ίδιο θέμα με το κομπρεσερ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα