Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/5/2019 στις 1:50 ΜΜ, larrykyr είπε

Galaxy S4  από το 2013 μέχρι πριν μια βδομάδα που πήρα το s10e . Άλλαξα 2 φορές μπαταριά και από τον τρίτο χρόνο custom rom . Έχει βγάλει τα λεφτά του κυριολεκτικά γιατί το χρησιμοποιουσα για δουλειά , δίκτυα κάμερες κτλ. Λειτουργεί ακόμη μια χαρά και δεν το άλλαζα τόσο καιρό γιατί δεν έβρισκα δυνατό android τηλέφωνο σε τέτοιο μέγεθος . Με το s10e όλα καλά άπλα μου λείπουν το wps και οι υπέρυθρες .  

Τεφαρικι και το S4. Οταν η samsung εβγαζε κινηταρες και τα εδινε ολα. Τωρα ομορφα κινητα αλλα εχουν αφαιρεσει αρκετα χρησιμα χαρακτηριστικα και εχουν προσθεσει τρυπες ιριδες FP και ενα σωρο αλλες χαζομαρες που δεν χρειαζεται ο κοσμος. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τώρα απλά κοιτάνε να δουλεύουν τον κόσμο για να αγοράζει νέο κινητό κάθε λίγο και λιγάκι για αστείους λόγους. 

Πχ καλύτερο σκορ στο Antutu ή να έχει οθόνη με notch και τώρα χωρίς bezels. 

Λες και χεστηκε η φοράδα στο αλώνι αν έχει 3 χιλιοστά περιθώριο επάνω και κάνουνε ολόκληρες αλχημείες για να πάνε την selfie πίσω με μηχανισμούς να πετάγεται κλπ 

• Like 2
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η μεγάλη στιγμή αλλαγής μπαταρίας στο Huawei P8.

Μετά από 4 σχεδόν χρόνια.

Παρατήρηση:

Είχε κάποια θεματακια κατα καιρούς η μπαταρία.

Έκατσα και βρήκα τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ φορτιστή(έχω 6-7 φορτιστές).

Τα προβλήματα εξαφανίστηκαν και η μπαταρία βγάζει άνετα μέρα......

Είχα όμως ήδη πάρει την μπαταρία από το επίσημο σέρβις στην οδό Μιχαλακοπούλου (10€) και το σωστό κατσαβίδι.

Για να αλλάξω στο δικό μου μη αφαιρούμενη μπαταρία .....πειραματίστηκα σε 2 xiaomi note 4x φιλων και για καλή τους τύχη με........ επιτυχία!!!!!!

IMG_20190919_203514.jpg

Επεξ/σία από alexioannou
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexioannou είπε

Ήρθε η μεγάλη στιγμή αλλαγής μπαταρίας στο Huawei P8.

Μετά από 4 σχεδόν χρόνια.

Παρατήρηση:

Είχε κάποια θεματακια κατα καιρούς η μπαταρία.

Έκατσα και βρήκα τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ φορτιστή(έχω 6-7 φορτιστές).

Τα προβλήματα εξαφανίστηκαν και η μπαταρία βγάζει άνετα μέρα......

Είχα όμως ήδη πάρει την μπαταρία από το επίσημο σέρβις στην οδό Μιχαλακοπούλου (10€) και το σωστό κατσαβίδι.

Για να αλλάξω στο δικό μου μη αφαιρούμενη μπαταρία .....πειραματίστηκα σε 2 xiaomi note 4x φιλων και για καλή τους τύχη με........ επιτυχία!!!!!!

IMG_20190919_203514.jpg

Κι εγω με τον φτωχο συγγενη του δικου σου p8 lite  πορευομαι εδω κι 1,5 χρονο το παρελαβα απο τη γυναικα με ραγισμενη οθονη και μετρια μπαταρια με 25 ευρω συνολικα απο σκρουτζ και αλιεξπρες αντιστοιχα το εκανα καινουριο και παει μπαλα τεταρτο χρονο συνολικα. Παρακαλαγα να χαλασει να παρω καινουριο αλλα δεν, οποτε πηρα για πρωτο ενα UMIDIGI A5 PRO με μολις 90 ευρω που ειναι πανεμορφο ποιοτικοτατη κατασκευη με αλουμινιο+γυαλι  και παει μπαλα κι αυτο χωρις περιττα με καθαρο λογισμικο με τιμη στο μισο της πραγματικης αξιας του . Απορω που πετανε  600 και 1000 ευρω σε κινητα  που δεν θα εκμεταλλευτεις ποτε την δεκαπλασια τιμη ουτε κατα 10% παραπανω ειτε σε εμφανιση ειτε επιδοσεις απο ενα redmi note 7 πχ η ενα pocophone  και δε τα δινουν σε κατι που αξιζει πραγματικα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Κι εγω με τον φτωχο συγγενη του δικου σου p8 lite  πορευομαι εδω κι 1,5 χρονο το παρελαβα απο τη γυναικα με ραγισμενη οθονη και μετρια μπαταρια με 25 ευρω συνολικα απο σκρουτζ και αλιεξπρες αντιστοιχα το εκανα καινουριο και παει μπαλα τεταρτο χρονο συνολικα. Παρακαλαγα να χαλασει να παρω καινουριο αλλα δεν, οποτε πηρα για πρωτο ενα UMIDIGI A5 PRO με μολις 90 ευρω που ειναι πανεμορφο ποιοτικοτατη κατασκευη με αλουμινιο+γυαλι  και παει μπαλα κι αυτο χωρις περιττα με καθαρο λογισμικο με τιμη στο μισο της πραγματικης αξιας του . Απορω που πετανε  600 και 1000 ευρω σε κινητα  που δεν θα εκμεταλλευτεις ποτε την δεκαπλασια τιμη ουτε κατα 10% παραπανω ειτε σε εμφανιση ειτε επιδοσεις απο ενα redmi note 7 πχ η ενα pocophone  και δε τα δινουν σε κατι που αξιζει πραγματικα.

Αυτό που παρατηρώ νοικιάζοντας σπίτι σε ξένους ότι οι ανατολικών χωρών επισκέπτες έχουν όλοι ακριβά κινητά.......

Αυτή την στιγμή έχω οικογένεια από Λευκορωσία έχουν όλοι iPhone κόρη,μπαμπάς,μαμά 

Των γυναικών 7αρια,έχει ο αδελφός μου και τα κατάλαβα,του πατέρα  μεταγενέστερο σίγουρα......

Αλλα την βγάζουν σπαρτιστικα στο σπίτι,ούτε σε μπιτς μπαρ πάνε.

Με ομπρέλα που τους παρεχω σπίτι πάνε παραλία με καφέδες home made......

Ελληνικής καταγωγής θα είναι 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο κινητό-σκυλί που είχα ήταν το iphone 3gs. Το είχα πάρει από φίλο 200€ όταν ήμουν φοιτητής και όπως καταλαβαίνετε το είχα ξεπατώσει. Μου έβγαλε και τον στρατό και το είχα μέχρι που έπνευσε τα λοίσθια. Από σεβασμό, δε το πέταξα ποτέ. Το έβαλα στο κουτάκι του όπως όταν το πήρα... 

Από εκεί και πέρα παίρνω φθηνές συσκευές και τα αλλάζω περίπου ανά 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...