adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Στις 27/5/2019 στις 6:16 ΠΜ, Arkin είπε Μπήκα αισίως στην έκτη χρόνια με το εξαιρετικό note 3 το οποίο είναι διαμάντι. Το έχω με custom rom Android 9 ενημερώσεις Μάιος 2019 με χίλια καλούδια πάνω από aod μέχρι air gestures και face id. 256gb κάρτα μνήμης. Δουλεύω ir σε πολλές συσκευές κάτι που έχουν καταργήσει πολύ κατασκευαστές για να προσθέσουν άχρηστα features 16:9 οθοναρα χωρίς μπάρες ούτε σε YouTube ούτε πουθενά και από μπαταρία αλλάζω κάθε 2 χρόνια μόνος μου με 8 ευρώ. Κρατάει 5 ώρες sot με λογική χρήση. Ενδιάμεσα δούλεψα note 8 mi8 αλλά δεν μου έκαναν καθόλου κλικ απαίσια η αναλογία όλα με μαύρες μπάρες. Αν δεν χαλάσει βλέπω να το κρατάω άνετα ακόμα 2 χρόνια. Σωστός. Αυτό με την αναλογία τηλεκοντρόλ είναι αίσχος. Κάνει άσχημο το κινητό, βλέπεις χάλια YouTube, παιχνίδια κλπ και δεν έχεις χώρο δεξιά αριστερά. Οσο πάνε αφαιρούν χαρακτηριστικά και χειροτερευουν τα πράγματα
stelios18120 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Xiaomi mia1 Το είχα 2 χρονια περιπου Καλή συσκευή, φθηνή, έκανε τα πάντα. Το εσπρωξα όμως επειδή το βαρέθηκα (ήταν μεγάλος άθλος που το κράτησα 2χρονια) συνήθως τα αλλάζω ανά 6μηνο απλά για να δοκιμάζω και κάτι καινούργιο.
Arkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, adi32 είπε Σωστός. Αυτό με την αναλογία τηλεκοντρόλ είναι αίσχος. Κάνει άσχημο το κινητό, βλέπεις χάλια YouTube, παιχνίδια κλπ και δεν έχεις χώρο δεξιά αριστερά. Οσο πάνε αφαιρούν χαρακτηριστικά και χειροτερευουν τα πράγματα Αστα να πανε. Ολα σαν τηλεκοντρολ με μικρο πεδιο αριστερα δεξια. Το κινητο πρεπει να ειναι 16:9 οι αλλες αναλογιες ειναι αστα να πανε. Περνεις κινητο με 6.3 ιντσες 19.5:9 και τελικα σε βιντεο ειναι κατω απο 5 ιντσες σε 16:9 με την αναλογια και τις μαυρες μπαρες. Αλλα ο κοσμος τσιμπαει.
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Αν καποιος εχει δουλεψει 6ιντσα κινητα 16:9 αναλογιας τυπου Nokia 1520 προφανως και θα εκτιμησει ακομα περισσοτερο την νεα αναλογια. Κινητα που αν τους ειχες φορεσει και θηκη,με το ζορι μπορουσες να μιλησεις στο τηλεφωνο λογω τεραστιου ογκου. Εργονομια πανω απο ολα και σιγα τα αυγά για το σε ποσες ιντσες βλεπεις χαζο vide ακια στο youtube. Και παλι σε κινητο τα βλεπεις,αν θες μεγαλυτερη οθονη παρε Tablet. 1
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δε συμφωνω φιλε μου Το τηλεκοντρολ τωρα δε χωραει σε καμια τσεπη σε υψος και αμα κατσεις θα το λυγισεις Ασε που για να διαβασεις κειμενο χωραει λιγοτερες λεξεις στο πλατος Και δεν ειναι μονο τα βιντεο ειναι και οι εφαρμογες και τα παιχνιδια οι φωτο κλπ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από adi32
Voodooman Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Samsung Note 4 για 26 μήνες. Το κράτησα τόσο γιατί δεν του έλειπε τίποτα. Τα καλύτερά του στοιχεία για εμένα ήταν η αναλογία οθόνης (έτσι πρέπει να είναι ένα Note) και η αποσπώμενη μπαταρία, μεγάλη υπόθεση. Το έδωσα γιατί άρχισε να φαίνεται η ηλικία του κυρίως στο μέγεθος. Τα bezels είχαν αρχίσει να μικραίνουν, βρήκα τον super wide angle του G6 πάρα πολύ χρήσιμο και ο ήχος του Note 4 δεν ήταν και ο,τι καλύτερο πια, ακόμη και με Viper4Android. Το χειρότερο χαρακτηριστικό των σύγχρονων κινητών για εμένα είναι η οθόνη. Δηλαδή το S10 που έχω τώρα πραγματικά θεωρεί ότι έχει οθόνη 6.1 ιντσες; Υπερβολικά μακρόστενο και το edge και στις δύο πλευρές σχεδόν δεν το θεωρώ χώρο της οθόνης. Μπορεί να βελτιώνει την εργονομία και την εμφάνιση της συσκευής, αλλά δίνει αίσθηση μικρότερης από τις 5.7 του Note 4. "Τότε γιατί το πήρες, ρε φιλαράκι" θα ρωτήσει κάποιος. Γιατί όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του είναι τόσο καλά, που θα κάνω ένα κουράγιο. Αλλά αν κυκλοφορούσε συσκευή με τα χαρακτηριστικά του S10 και επίπεδη οθόνη 16:9, θα την προτιμούσα ασυζητητί. 3
paris_chav Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Voodooman είπε Samsung Note 4 για 26 μήνες. Το κράτησα τόσο γιατί δεν του έλειπε τίποτα. Τα καλύτερά του στοιχεία για εμένα ήταν η αναλογία οθόνης (έτσι πρέπει να είναι ένα Note) και η αποσπώμενη μπαταρία, μεγάλη υπόθεση. Το έδωσα γιατί άρχισε να φαίνεται η ηλικία του κυρίως στο μέγεθος. Τα bezels είχαν αρχίσει να μικραίνουν, βρήκα τον super wide angle του G6 πάρα πολύ χρήσιμο και ο ήχος του Note 4 δεν ήταν και ο,τι καλύτερο πια, ακόμη και με Viper4Android. Το χειρότερο χαρακτηριστικό των σύγχρονων κινητών για εμένα είναι η οθόνη. Δηλαδή το S10 που έχω τώρα πραγματικά θεωρεί ότι έχει οθόνη 6.1 ιντσες; Υπερβολικά μακρόστενο και το edge και στις δύο πλευρές σχεδόν δεν το θεωρώ χώρο της οθόνης. Μπορεί να βελτιώνει την εργονομία και την εμφάνιση της συσκευής, αλλά δίνει αίσθηση μικρότερης από τις 5.7 του Note 4. "Τότε γιατί το πήρες, ρε φιλαράκι" θα ρωτήσει κάποιος. Γιατί όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του είναι τόσο καλά, που θα κάνω ένα κουράγιο. Αλλά αν κυκλοφορούσε συσκευή με τα χαρακτηριστικά του S10 και επίπεδη οθόνη 16:9, θα την προτιμούσα ασυζητητί. Σε καταλαβαινω. Πηγα απο 6s plus στο s9 plus και παρολο που θεωρητικα εχω οθονη κατα 0,7 ιντσες μεγαλυτερη (απο 5,5 στις 6,2), δεν εχω νιωσει πραγματικα οτι εχω μεγαλυτερη οθονη. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από paris_chav 1
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Αν θελετε να νιωσετε οτι εχετε μεγαλη οθονη,παρτε το mate20x https://www.skroutz.gr/s/16175555/Huawei-Mate-20-X-128GB.html?keyphrase=mate+20x Μονο μην δω σχολια μετα οτι ειναι τεραστιο,ειναι αδυνατον να το δουλεψεις με το ενα χερι και αλλα ωραια.
Arkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Τούμπανο το mate 20x όντως αλλά έχει πόσους μήνες ακόμα έρχεται. Εμείς που θέλουμε τιμολόγιο πως να το πάρουμε.
cabdik Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 τα μονα κινητα που περασαν την 2ετια στα χερια μου -εννοειται-, ειναι το GF 768 στα νεανικα μου χρονια, και το τωρινο ΧΙΑΟΜΙ REDMI PRO ,που βρισκεται στα 2.5+ ετη πλεον..!! πολυ καλο και ποιοτικη κατασκευη, με καποια γνωστα -πλεον- θεματα , οπως η μη υπαρξη Β20 -που εμενα δεν με απασχολει, και τις αδυναμιες της καμερας σε νυχτα, που παλι δεν με πολυαπασχολει, καθως δεν ειμαι φωτογραφιακιας. κατα τα αλλα, με την ελληνικη ROM το τηλεφωνο πεταει...!! δεν εχω τρελες απαιτησεις, δεν παιζω Games στο κινητο, οποτε ολες οι αλλες χρησεις που κανω με υπερκαλυπτει. τα μονα αρνητικα, που θα προσαψω, ειναι ο ιδιος ο 10πυρηνος ΜΤΚ επεξεργαστης του, που ενω ειναι τερατακι, δεν αξιοποιηθηκε-υποστηριχθηκε οπως επρεπε, ουτε απο την MTK, ουτε απο την ΧΙΑΟΜΙ. κατα τα αλλα οταν θα τεζαρει... θα αλλαξω κινητο...!
geodrako Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) S7 Edge από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του μέχρι και σήμερα. Γιατί απλά ήταν κινητάρα, ακούραστο και πάντα γρήγορο! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από geodrako
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Lg G2 από Απριλιο του 2014 μέχρι Ιούνιο του 2018. Ισως το καλυτερο κινητο της σειρας αναλογικα με το ποτε βγηκε το καθενα...Δυστηχως όμως ότι εχτισε με αυτό το κατεστρεψε με τα G3 G4 G5... Πανεμορφο κινητο για την εποχη του με τοσο λεπτα bezels,αρκετα μεγαλη οθονη. Πολύ δυνατο. Το κακο ηταν η μικρη ραμ που αρχισε να φαινεται μετα το 17 και τα κιτρινίσματα στην οθονη οπου πηγα 3 η 4 φορες στην procordia και μου την αλλαξαν τσαμπα μεσα σε μιση ωρα και μου ανανεωναν την εγγυηση κάθε φορα. Αριστη εξυπηρετηση δηλαδή.
aces Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Παλαιοτερα τα αλλαζα στον 1 χρονο μαξ τωρα πλεον απο 1,5 εως 2 χρονια και εφοσον βρεθει κατι πολυ καλυτερο σε specs κ τιμη. Πλεον ομως τα παλια smartphone (2ετιας+/-) καλυπτουν το μεσο χρηστη θεωρω ενα ιδανικο διαστημα γυρω στα 2 ετη για αλλαγη συσκευης εφοσον συντρεχει λογος. Εχω κατι νοκια πολλα ετη που κανουν βασικες χρησεις ακομα κ σημερα.
bbbb Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Htc hd2 το κράτησα σχεδόν 5 χρόνια.. Κανένα άλλο smartphone δεν με κράτησε περισσότερο απο αυτό.
larrykyr Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Galaxy S4 από το 2013 μέχρι πριν μια βδομάδα που πήρα το s10e . Άλλαξα 2 φορές μπαταριά και από τον τρίτο χρόνο custom rom . Έχει βγάλει τα λεφτά του κυριολεκτικά γιατί το χρησιμοποιουσα για δουλειά , δίκτυα κάμερες κτλ. Λειτουργεί ακόμη μια χαρά και δεν το άλλαζα τόσο καιρό γιατί δεν έβρισκα δυνατό android τηλέφωνο σε τέτοιο μέγεθος . Με το s10e όλα καλά άπλα μου λείπουν το wps και οι υπέρυθρες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα