Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα νομιζω ξεκινησε η 4η χρονια με το huawei P8 (3gb RAM)

Βολικο σαν μεγεθος 5.2",παναλαφρο,λεπτο (6.4χιλ).Π

Πολυ καλη καμερα......Μολις χθες ανακαλυψα οτι εχει και ois !!!!!!

Το εχω κανει root για μπλοκαρισμα διαφημισεων και καθαρισμα απο αχρηστα.

Εχει μια πολυ καλη microSD 64gb.

*Θα ηθελα να βρω το ιδιο με την 64gb εσωτερικη μνημη το P8 premium.

Η μπαταρια του βγαζει ανετα μερα με βαρια χρηση,αυτο το θεωρω εντυπωσιακο μετα απο τοσο καιρο.

Εχει 50 περιπου εγκατεστημενες εφαρμογες.

Το χρησιμοποιο και σαν οθονη με τo dji spark !!!!!

Δεν με εχει κρεμασει ΠΟΤΕ,ποτε δεν ειχε παραξενη συμπεριφορα οπως να σβησει η να κανει επανεκινηση.

Μου δημιουργει ασφαλεια σαν επικοινωνιακο μεσο......

Εχω στο συρταρι δυο πολυ πιο συνχρονες συσκευες,αλλα δεν...........

IMG_20190526_023822.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παλιότερα άλλαζα συνέχεια κινητά. Μέχρι το 2013, δεν νομίζω ότι κράτησα συσκευή παραπάνω από 4-5 μήνες.

Λίγο ότι τις βαριόμουν, λίγο ότι ήμουν πιο νεαρός τότε. Άσε που τους άλλαζα τα φώτα. Ρουτάρισμα χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο και δοκίμαζα ο,τι rom υπήρχε.

Από ένα σημείο και μετά αυτό τελείωσε οριστικά. Πλέον κρατάω ένα κινητό κατά μ.ο. 2 χρόνια.

Από τέλη 2013 και μετά έχουν περάσει 4 συσκευές μόνο απ τα χέρια μου!  Το 4s που το κράτησα 2 χρόνια, το 6s plus που το κράτησα επίσης 2 χρόνια, ένα cubot max που το είχα για κάποιους μήνες μέχρι να καταλήξω σε ποια συσκευή θα πάω και το s9+ που έχω τώρα και που αν δεν παρουσιαστεί κάποιος σοβαρός λόγος, δεν βλέπω να το αλλάζω τουλάχιστον μέχρι μέσα/τέλη του 20.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 Xρονια με το S5... το ειχα παρει σαν καινουργιο μονο 150 ευρω αν θυμαμαι καλα

Αρκετα αξιολογη συσκευη.....το κρατησα για GPS\Spotify Player στο αυτοκινητο και πλεον δουλευω με το S8

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 χρόνια , θυμάμαι ένα Nokia 3410 όταν είχε πρώτο βγει, υπάρχει ακόμα σε κάποιο συρτάρι.

Μετά ακολούθησαν κάποιες συσκευές με έγχρωμες οθόνες τότε ήταν trend και mast αλλά δεν της είχα παραπάνω από χρόνο για διάφορους λόγους.

Πρώτο smartphone ένα iPhone 3G , το είχα περίπου 3 χρόνια . 

Μετά έγινε το μπαμ με τα android και λίγο ξεφύγαμε από το IOS

Τώρα ο Μ.Ο μου με τα smartphones είναι περίπου 2 χρόνια.

Δεν είχα και κάψα ποτέ με τα κινητά άλλα τα προσέχω γενικά ! Και αλλάζω μόνο από περιέργεια γτ μου αρέσει να δοκιμάζω άλλες συσκευές ( μάρκες ) 

Ωστόσο πάντα αγοράζω μια γενιά πίσω ( αλλά πάντα ανώτερο Απο αυτό που έχω εκείνη την στιγμή ) καθώς κατέληξα στο συμπέρασμα κάποια στιγμή ότι δεν αξίζει να σκαω 300 κ 400 ευρα σε κάτι που σε 6 μήνες θα κάνει τα μισά λόγο νέου μοντέλου.

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 2
Δημοσ.

Το πρώτο μου smartphone Nokia E63 symbian, ωραίες εποχές, το κράτησα 3 χρόνια . Θυμάμαι ακόμα πόσο γρήγορα έτρεχε χωρίς κολλήματα και μπαταρία με πήγαινε βδομάδα περίπου.

Γενικά κατά μέσω όρο 2+ χρόνια κρατάω τα κινητά μου εκτός απροόπτου.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πολύ γενικό και ασαφές το ερώτημα του τιτλου και θα απαντήσω γιατί θεωρώ οτι ο ts δεν ανοιξε το νήμα "έτσι για να γινεται κουβέντα".

Το smartphone με συντροφεύει όσο καλύπτει κάποιες ανάγκες μου και έχω λόγο να το χρησιμοποιώ ακόμα κι αν χρησιμοποιώ και δευτερο για άλλες πιο συγχρονες ή απαιτητικές αναγκες. Αυτό μέχρι να προκύψει ανεπισκευαστη ή πολύ ακριβή βλάβη. Π.χ. έχω smartphone 8 ετών (σε λιγους μηνες θα πάει στο 9το έτος) που πλέον κάνει 2 συγκεκριμένα πράγματα. Δεν είναι το κύριο κινητό μου, αλλά μια χαρά συντροφεύει κάποιες αναγκες μου

Δημοσ.

Όταν βρεις κάποιο κινητό που σε ικανοποιεί σε όλα γιατί να το αλλάξεις. 

Εγώ περίπου 2 χρονια κράταγα τα κινητά που είχα εκτός από κάποιο που δε μου άρεσε και το άλλαξα σε 4 μήνες. 

Τώρα αν δε βρω κάποιο καλύτερο σε όλα όσα με ενδιαφέρουν δεν πρόκειται να το αλλάξω. 

Πχ Το design και τα σκορ στο Antutu δε με ενδιαφέρουν καθόλου ούτε μου αρέσουν τα καινούρια μακρόστενα τηλεκοντρόλ. 

Επίσης δε δεν θα έπαιρνα πια κινητό χωρίς πολύ καλή amoled οθόνη, πολύ καλή μπαταρία, audio Jack και καλές κάμερες γιατί θα το θεωρούσα πισωγύρισμα 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexioannou είπε

Προσωπικα νομιζω ξεκινησε η 4η χρονια με το huawei P8 (3gb RAM)

Βολικο σαν μεγεθος 5.2",παναλαφρο,λεπτο (6.4χιλ).Π

Πολυ καλη καμερα......Μολις χθες ανακαλυψα οτι εχει και ois !!!!!!

Το έχω κάνει root για μπλοκάρισμα διαφημίσεων και καθάρισμα από άχρηστα.

Εχει μια πολυ καλη microSD 64gb.

*Θα ηθελα να βρω το ιδιο με την 64gb εσωτερικη μνημη το P8 premium.

Η μπαταρια του βγαζει ανετα μερα με βαρια χρηση,αυτο το θεωρω εντυπωσιακο μετα απο τοσο καιρο.

Εχει 50 περιπου εγκατεστημενες εφαρμογες.

Το χρησιμοποιο και σαν οθονη με τo dji spark !!!!!

Δεν με εχει κρεμασει ΠΟΤΕ,ποτε δεν ειχε παραξενη συμπεριφορα οπως να σβησει η να κανει επανεκινηση.

Εχω στο συρταρι δυο πολυ πιο συνχρονες συσκευες,αλλα δεν...........

IMG_20190526_023822.jpg

Αυτά μπορούσες να τα αποφύγεις χωρίς ρουταρησμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, alexioannou είπε

Ελπιζω να μην κανεις πολλες συναλλαγες μεσω τηλεφωνου μιας και πλεον το κινητο αυτο γιατι εχει σταματησει η υποστηριξη του εδω και πολυ καιρο.

Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει μεινει σε Android 6 ή 7 δεν θυμαμαι και φυσικα ουτε security updates παιρνει.

Το εχει φιλος μου το κινητο αυτο και σημερα που παιζαμε ενα παιχνιδι(hearthstone)κολλαγε τρελα(εχει αδυναμη καρτα γραφικων).

Φυσικα και η μπαταρια ειναι στην καλυτερη μετρια(και σε βαθος χρονου που πεφτει η αυτονομια της γινεται κακη).

Α και δεν υποστηριζει καν ταχυφορτιση το P8 και η οθονη του κατω απο τον ηλιο σε φωτεινοτητα ειναι δραμα.

Να μου ελεγες κανενα Oneplus 3t ή κανενα S7 edge να ελεγα παει στο καλο αλλα το P8 τα μονα πραγματικα θετικα που εχει ειναι οτι εχει FM Radio και IR Blaster.

Πολυ μετρια σαν συσκευη(απο τις μετριες ναυαρχιδες της εταιρειας) και πλεον εν ετη 2019 παρα πολυ κακη.

Τωρα αν καποιος το χρησιμοποιει κυριως σαν τηλεφωνο τοτε οκ,αλλα γενικα τα παρουσιαζεις υπερβολικα θετικα τα πραγματα που δεν ειναι ετσι στην πραξη.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

3 xrονια με Nokia 5800 express music. Το αλλαξα οταν σταματησαν οι χαρτες νοκια μαπς...πολυ βολικο σαν μεγεθος μπαταρια. Δεν ηθελα κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα για 4 χρονια το sony ericsson xperia ray.Βολικο μικρο κινητο δουλευε αριστα ολα αυτα τα χρονια αλλα το προδωσαν οι επαφες της φορτισης του,οποτε και πηγε στην ακρια για αυτο και μονο τον λογο καθως πλεον δεν μπορουσα να το φορτισω.Ειχε και πολυχρωμο notification led σε ελλειπτικο σχημα πανω απο το home button.Απο τοτε αλλαζω κινητα περιπου καθε δυο χρονια.Σαν κι αυτο κανενα ομως.

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

Η κινητή τηλεφωνία για μένα ξεκίνησε με το Nokia 6110, συνεχίστηκε με διάφορες συσκευές της εταιρείας στην οποία ήμουν πιστός έως το 2014 όπου απέσυρα το C6-01 για ένα Blackberry το Z10. Εκπληκτική συσκευή με καταπληκτικό λειτουργικό. Η συσκευή όμως είχε ένα μεγάλο πρόβλημα η μικρή μπαταρία που μετά από ένα χρόνο ήθελε δύο φορές την μέρα φόρτιση. Πήρα λοιπόν το Passport το φθινόπωρο του 2015 με €477, η ποίο ακριβή συσκευή που έχω αγοράσει, και τη συσκευή ήταν αυτή, έρωτας, σε συνδιασμό με το λειτουργικό σίγουρα το καλύτερο smartphone πού κατασκευαστικε ποτέ, κόσμημα. Με μεγάλη πικρία το αποχωρηστικα πρίν ένα μήνα για να πάω πάλι πίσω στα Nokia 7 plus, ωραία συσκευή, καλή με της δυνατότητες του Android, αλλά εάν συνεχιζοτανε η υποστήριξη και η ανάπτυξη του BB10 θα το κρατούσα ακόμη και θα το άλλαζα μόνο με ένα άλλο Blackberry. Τα τωρινά Blackberry με το λειτουργικό Android είναι πολύ ακριβά και δεν αξίζουν τα λεφτά τούς. Μου λείπει το Hub που ήταν ενσωματωμένο στο λειτουργικό καί σου έδειχνε με μια ματιά όλα τα μυνήματα, SMS, Facebook, Instagram, Twitter, κλήσεις, ειδοποιήσεις και μένουν εκεί για οπότε θέλεις να δεις κάτι. Η εφαρμογή που υπάρχει τώρα στο play store δεν είναι το ίδιο.

Ήταν 3μιση υπέροχα χρόνια με το Passport!

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν εχει υποστηριξη ενα κινητο(εκτος αν καποιος ασχολειται με roms)δεν το κρατας πανω απο 2-3χρονια και να θες.

Με λιγα λογια μονο τα Iphone ειναι πραγματικες συσκευες τις οποιες πλεον μπορεις να τις κρατησεις 3 και 4χρονια,ακριβως επειδη εχουν τεραστια software υποστηριξη.

Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που βλεπουμε πχ σημερα παρα πολλα Iphone 6s,κινητα του 2015

Δημοσ.

Μπήκα αισίως στην έκτη χρόνια με το εξαιρετικό note 3 το οποίο είναι διαμάντι. Το έχω με custom rom Android 9 ενημερώσεις Μάιος 2019 με χίλια καλούδια πάνω από aod μέχρι air gestures και face id. 256gb κάρτα μνήμης. Δουλεύω ir σε πολλές συσκευές κάτι που έχουν καταργήσει πολύ κατασκευαστές για να προσθέσουν άχρηστα features 16:9 οθοναρα χωρίς μπάρες ούτε σε YouTube ούτε πουθενά και από μπαταρία αλλάζω κάθε 2 χρόνια μόνος μου με 8 ευρώ. Κρατάει 5 ώρες sot με λογική χρήση. Ενδιάμεσα δούλεψα note 8 mi8 αλλά δεν μου έκαναν καθόλου κλικ απαίσια η αναλογία όλα με μαύρες μπάρες. Αν δεν χαλάσει βλέπω να το κρατάω άνετα ακόμα 2 χρόνια. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...