spartan613 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνεις σας γνωρίζει κάποιο site από το οποίο μπορώ να αγοράσω την συλλογή και των 5 στην Paperback έκδοση και όχι την δερμάτινη που έχει το public. Έχω δει ότι καταργήθηκε αυτή η έκδοση ( στο public τουλάχιστον) αλλά λέω μήπως δεν έχω βρει κάτι.
rofl Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) τα χω διαβασει. δεν θα πω οτι δεν αξιζει παντως fwiw δεν προκειται να τα τελειωσει ποτε. μετα το 2000 εχει δωσει μολις 2 βιβλια. σκεψου οτι περιμενα τα βιβλια, αλλα φετος που τελειωσε αποφασισα να δω πλεον τη σειρα, πολυ απλα γιατι δεν πιστευω οτι θα τα τελειωσει ποτε. νομιζω 7 βιβλια ηταν το πλανο. αν δεν εχεις δει τη σειρα, νομιζω οτι ετσι οπως τα κανε θα ειναι καλυτερο να δεις τη σειρα πρωτα και τα βιβλια μετα. anyway γιαυτο που ζητας https://www.amazon.co.uk/Song-Ice-Fire-Volumes/dp/0007477155/ref=sr_1_1?keywords=paperback+game+of+thrones&qid=1558828384&s=gateway&sr=8-1 Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από rofl
spartan613 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, rofl είπε τα χω διαβασει. δεν θα πω οτι δεν αξιζει παντως fwiw δεν προκειται να τα τελειωσει ποτε. μετα το 2000 εχει δωσει μολις 2 βιβλια. σκεψου οτι περιμενα τα βιβλια, αλλα φετος που τελειωσε αποφασισα να δω πλεον τη σειρα, πολυ απλα γιατι δεν πιστευω οτι θα τα τελειωσει ποτε. νομιζω 7 βιβλια ηταν το πλανο. αν δεν εχεις δει τη σειρα, νομιζω οτι ετσι οπως τα κανε θα ειναι καλυτερο να δεις τη σειρα πρωτα και τα βιβλια μετα. anyway γιαυτο που ζητας https://www.amazon.co.uk/Song-Ice-Fire-Volumes/dp/0007477155/ref=sr_1_1?keywords=paperback+game+of+thrones&qid=1558828384&s=gateway&sr=8-1 Τα γνωρίζω όλα αυτά (δυστυχώς 😞) αλλά ναι έχω δει την σειρά! Απλά θα ήθελα να δω και λίγο τον κόσμο των βιβλίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα