Προς το περιεχόμενο

Θέμα με dropbox

boubaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Έχω το εξής θέμα με τον λογαριασμό μου. Ενώ όταν μπαίνω από το pc στον λογαριασμό μου , μου εμφανίζει όλα μου τα αρχεία,  αν θα μπω από την εφαρμογή στο android δεν τα εμφανίζει όλα. Δεν τα δείχνει σαν σαν μην υπάρχουν. Από την εφαρμογή στο iPhone μου δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά στο android μου συμβαίνει αυτό. Κάνω κάτι λάθος?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες αν έχεις επιλέξει να μη γίνονται sync μερικοί φάκελοι. 

Αν όλα είναι σωστά, δοκίμασε να αλλάξεις όνομα σε κάποιο αρχείο που δεν εμφανίζεται (βάλε λατινικούς χαρακτήρες). 

Ουσιαστικά είμαστε μια ομάδα που ένας διαχειριστής ανεβάζει κάποια αρχεία και τα μοιραζόμαστε. Ενώ όλα τα βλέπω από browser από το app δεν τα βλέπω όλα. Συγχρονισμό όλων των φακέλων πως κάνω? Όσον αφορά τα ονόματα, μου εμφανισει φακέλους και στα ελληνικά άρα δεν πρέπει να είναι αυτό...

2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπα, άλλαξε το όνομα και βάλε λατινικούς χαρακτήρες. 

Το έχω πάθει και εγώ το πρόβλημα που αναφέρεις. 

Δεν εχουν σημασία αυτα. Και γω το εχω πάθει, λύση δεν βρήκα ποτε. Ξήλωσα το dropbox απο το κινητο και εβαλα third party client (solid explorer) και τα βλεπει ολα μια χαρα.

Ποια δεν έχουν σημασία; 

Το έχω πάθει, μιλούσα με το support τους για μια εβδομάδα και τελικά δεν κατάφεραν να λύσουν το bug. Απλά άλλαξα ονόματα στα αρχεία και στους φακέλους και λύθηκε το πρόβλημα. 

Καλό θα είναι να τους στείλεις ένα Mail με το πρόβλημα. 

To dropbox τις τελευταίες μέρες παέι να καταργήσει την πλήρη διαλειτουργικότητα στην free έκδοση, κόβοντας features από δω κι από κει, σπρώχνωντας τον κόσμο σε Paid plans. Αυτό συμβαίνει σιωπηλά και σε λογαριασμούς με πάνω από 3 συσκευές.

Πιθανώς το πρόβλημά σου να έχει να κάνει και με αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...